'Integriteitscommissie' Tweede Kamer wil democratie ondermijnen: 'Schors Thierry Baudet'

Datum:
 • vrijdag 14 oktober 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De walgelijke, antidemocratische 'integriteitscommissie' van de Tweede Kamer zegt dat Thierry Baudet een week geschorst moet worden omdat hij niet al zijn nevenfuncties heeft opgegeven.


  Michael van der Galien 14-10-2022


  Komende dinsdag stemt de Tweede Kamer over dit voorstel, welke ongetwijfeld aangenomen wordt omdat parlementariƫrs al heel lang het respect voor de democratie verloren zijn.

  Thierry Baudet doet naast zijn werk in de Tweede Kamer nog wat andere zaken. Zo is hij betrokken bij Amsterdam Media Group bv., wat feitelijk natuurlijk zijn eigen uitgeverij is. Of eigenlijk: die van aan FVD-verbonden mensen. Daarnaast schrijft hij natuurlijk zelf flink wat boeken, waarmee hij royalties verdient. Heel normaal allemaal, maar de Tweede Kamer eist dat hij elk jaar uitlegt hoeveel geld hij precies verdient met ander werk. Belachelijk. Volkomen terecht dat Baudet die parasieten steeds zijn middelvinger toont.

  Maar nu heeft de Kamer een plannetje opgevat om hem daarvoor te straffen. Het 'integriteitscollege' stelt nu namelijk voor dat Baudet "voor een week geschorst" wordt. Nou ja, hij mag wel meestemmen in de Kamer. Maar zijn mening hardop delen door mee te doen aan het debat? Nee. Dat wordt hem dan voor zeven dagen verboden.

  De Tweede Kamer moet hier nog over stemmen. Dat gebeurt aanstaande dinsdag. Maar je kunt er vergif op innemen dat de Kamer er in meerderheid voor stemt. Eerder eisten VVD, D66, CDA, ChristenUnie, GroenLinks, PvdA, Partij voor de Dieren en Volt immers al dat Baudet werd 'aangepakt' omdat hij zich niet houdt aan de idiote regels van het partijkartel.

  Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste Ć©chte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies.

  Volstrekt belachelijk, natuurlijk, en zelfs gewoon in strijd met de Grondwet. Baudet is een gekozen volksvertegenwoordiger. Deze man heeft niet alleen het recht maar ook de plicht om mee te doen aan het debat. Zijn 'neveninkomsten' hebben daar helemaal niets mee van doen.

  Maar ja. Dit is hoe het dictatoriale partijkartel tegenwoordig rolt. In het verleden was de anti-democratische, elitaire, autoritaire houding van het kartel nog enigszins verborgen. Maar nu niet meer. Nee. Nu zijn ze openlijk dictatoriaal. En de eerste die kapot moet van het kartel - de eerste die het zwijgen opgelegd moet worden - is FVD'er Thierry Baudet.


  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten