-Michel Mulder- 'Geheugenverlies onder ede'

Datum:
 • vrijdag 14 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Wat is onder ede staan?


  Michel Mulder 14-10-2022


  Als iemand wordt opgeroepen in een procedure om te getuigen dan moet deze getuige voorafgaand aan de verklaring de eed of de belofte afleggen. Hiermee belooft of zweert de getuige dat hij de waarheid (en niets dan de waarheid) zal spreken.

  Wat is een parlementaire enquête nog waard, als Rutte hier, met zijn steeds vaker optredende geheugenverlies, gewoon lak aan heeft?

  Wij moeten als Nederlands volk al lijdzaam toezien dat dit Kaaginet de Tweede Kamer al volkomen heeft gedegradeerd tot huissloof voor het D666 klimaatactivisme. Dat het Kaaginet op afspraak wegloopt als de inbreng van bepaalde gekozen volksvertegenwoordigers ze niet zint. En nu veegt Rutte ook nog zijn lelieblanke achterwerk af met het zwaarste instrument dat de kamer tot haar beschikking heeft?

  Rutte had onlangs het lef om tegen Pieter Omtzigt te zeggen dat deze door een ondergrens gezakt was. Het was een uniek inkijkje in hoe het brein van deze leugenachtige manipulator werkt.

  Het is bij 'ietwat' narcistische persoonlijkheden altijd zo dat zij feilloos de 'gebreken' van anderen kunnen duiden, terwijl ze het eigen - vaak psychopatische - handelen als volkomen normaal, en langs de regels van fatsoen en waarheid kwalificeren.

  Wie het verhoor van Rutte over Groningen heeft gevolgd, die zal vanaf nu voor geen enkele Hollywood productie nog warmlopen. Want de grootste acteur die de wereld ooit heeft voortgebracht, zat gewoon tegenover de parlementaire enquêtecommissie in ons eigen polderlandje.

  Goed nieuws! De Dagelijkse Standaard heeft tegenwoordig een eigen App! Download onze app voor Android of voor iPhone en blijf de hele dag op de hoogste van het laatste échte nieuws en de nieuwste hard rechtse opinies. En als je de app gedownload hebt, laat dan even een review achter alsjeblieft. Het betekent een hoop voor ons!

  Vergeet die baan in Europa, vergeet een eventueel huwelijk met mede-narcist Gordon, dé stap voor Rutte - nadat hij met pek en veren het Torentje is uitgejaagd - is de training van onze 'special forces' in het doorstaan van verhoren.

  Met welke geavanceerde leugendetectors men ook komt, welke martelmethoden men ook in het vooruitzicht stelt, door Rutte getrainde speciale eenheden zullen nooit 'breken,' omdat zij erop getraind zijn om daadwerkelijk te geloven, wat er uit hun leugenachtige monden tevoorschijn komt.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten