DNB-topman Klaas Knot waarschuwt: energiesteun dreigt inflatie aan te wakkeren • RTL Z

Datum:
 • woensdag 12 oktober 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Hoge inflatie, stijgende rentes en een dreigende recessie zorgen voor grote onzekerheid bij consumenten en bedrijven.


  11-10-2022  Het is een risicovolle tijd voor banken, waarschuwt De Nederlandse Bank. Banken moeten er rekening mee houden dat zowel bedrijven als consumenten hun leningen niet terug kunnen betalen. Roland Koopman sprak met de president van De Nederlandsche Bank Klaas Knot over onze financiële stabiliteit.

  Meer video’s en verhalen van RTL Z zien? Download nu de app: Google Play: https://r.tl/2zOJRcO

  RTL Z

  3 reacties :

  Anoniem zei

  dan moet alles maar failliet gaan, aldus knot.

  Anoniem zei

  Dreigende recessie???? Klaas is wat in de war want we zitten al ruim en breed in een recessie. De banken en hun besturen hoeven zich niet bezorgd te maken want die worden wel weer gered door de Politiek OP KOSTEN VAN DE BURGERS.
  De oorzaak van deze ellende? Het Marxisme/Maoïsme/Communisme of eigenlijk het tegenwoordige Globalisme, waarin we via het WEF en EU en tot slot Den Haag(Rutte/Kaag) in beland zijn.

  Anoniem zei

  We hebben momenteel ruim 17% inflatie, de economische groei is volgens de experts ongeveer 3 1/2 % dus ga er dan van uit dat we een terugval hebben van ruim 13%. Lijkt mij dat er sprake is van een gigantische recessie.

  Een reactie posten