STRAKS HEERST ER VOEDSELSCHAARSTE…

Datum:
 • maandag 5 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Als slachtvee gaan ze gelaten naar de slachtbank.
  STRAKS HEERST ER VOEDSELSCHAARSTE…


  (Door: “Driek”)

  De lezers zullen mij wel een misantroop vinden, doch ik zie dat hele racecircus op Zandvoort als één grote afleidingsmanoeuvre. Geef het volk brood en spelen en je hebt geen kind aan ze. Want er gaat werkelijk geen dag meer voorbij of ik lees over het wel en wee van autocoureur Max Verstappen. Ik word er een beetje onpasselijk van.

  Maar ondertussen worden er maatregelen genomen die mij doen denken aan de jaren dertig, toen menig burger moeite had om zijn hoofd boven water te houden. Het zal niet lang meer duren eer burgers met uitgemergeld gelaat en hongeroedeem de straten bevolken. Ik zie dan ook geen enkele reden om uitbundig te feesten voor een autocoureur. Langzaamaan gaan wij terug naar de tijd van weleer, toen wij bedelend om een hap eten de boer op gingen. En tot overmaat van ramp hangen veel gemeenten de vlag uit om hun sympathie met de Nieuwe Wereldorde te betuigen.

  Onze regering en leden van ons koningshuis schijnen het maar normaal te vinden dat wij worden teruggeworpen in de tijd, toen ons Vaderland gebukt ging onder bittere armoe. Maar, lezer van deze opstandige site, begint de macht van het Haagse schorremorrie niet langzaamaan zichtbaar te worden? De energiecrisis en de vreselijke gevolgen daarvan zullen straks niet alleen de eigen huis bezitters treffen, doch ook de talloze huurders van woningcoöperaties. Maar blijkbaar hebben de Nederlanders zich in hun lot geschikt. Als slachtvee gaan ze gelaten naar de slachtbank.

  Aan het begin van de twintigste eeuw was Nederland een rijk land met veel armen. De welgestelde elite maakte zich in de jaren dertig weinig zorgen over de sociale misstanden die zich in Nederland afspeelden. Het waren gefortuneerde lieden die zich kostelijk vermaakten, bijvoorbeeld een hinderniswedstrijd voor automobielen. Auto’s waren een absoluut luxeproduct in die tijd.

  Maar in dezelfde tijd waren er mensen die leefden in plaggenhutten in de veenkoloniën. Een kale vlakte waarop de arbeiders leefden op de rand van de hongersnood. Mensen kwijnden er weg van ellende. In de grote steden heerste eveneens een hoge nood, van een armzalig weekloon moest een heel gezin worden onderhouden.

  Pas in de jaren zestig is de grote armoede met zijn maatschappelijke ontwrichting voorgoed verdwenen.

  Met voorbedachten rade worden de Nederlandse burgers beroofd van lijf en goed, het zijn sadistische figuren die het wurggetouw voor de burgers langzaam aantrekken. Wij gaan terug naar de tijd van voedselbonnen en gaarkeukens. Die hele racerij van Prins Bril is één grote misleiding.

  Het volk wordt met die hele kermis in Zandvoort op het verkeerde been gezet. Maar de Nederlander trekt zich er niks van aan, die wil feesten en bier drinken. Ik wens die feestvierende Nederlander veel sterkte voor de toekomst.

  Ik wens U allen nog een feestelijke dag.

  Door:
  “Driek”
  (voor www.ejbron.wordpress.com)


  0 reacties :

  Een reactie posten