Geert Wilders (PVV) is woest: 'Onze eigen mensen zitten met extreem hoge energierekeningen. Dit kabinet is intens slecht'

Datum:
 • zaterdag 10 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  PVV-leider Geert Wilders is he-le-maal klaar met het kabinet Rutte IV.


  Michael van der Galien 10-9-2022  Als hij dacht dat Rutte III en II erg waren, nou, dan is hij echt wakker geworden ondertussen. Het kon namelijk nóg erger; ja, nóg erger dan het kabinet dat verantwoordelijk was voor de toeslagenaffaire, de financiële problemen van duizenden en zelfs tienduizenden gezinnen, en de uithuisplaatsingen van ruim 1600 kinderen vanwege die belachelijke affaire.

  "Ik zei het een half jaar geleden al de sancties raken onze bevolking het meest," aldus Wilders vandaag boos op Twitter. "De oorlog zal er niet door stoppen maar onze eigen mensen zitten nu dik in de penarie met extreem hoge energierekeningen."

  Daar is geen woord te veel aan gezegd. Sterker nog, zoals Wilders vervolgens ook stelt worden die hoge prijzen - die voor veel mensen gewoon niet te betalen zijn - niet eens "gecompenseerd."

  Zij conclusie is dan ook dat dit kabinet "intens slecht" Is.

  Geert Wilders: 'Dit kabinet is intens slecht'

  Zoals wij eerder vandaag al berichtten vindt de laffe en hypocriete Sigrid Kaag dat Nederlanders niet zo moeten zeuren. We moeten deze offers "over hebben" voor de oorlog in Oekraïne. Want die oorlog is, aldus Hare Hooghartigheid, ónze oorlog. Ja, ook als we er helemaal niets mee te maken willen hebben.

  De door de Amerikanen gedomineerde NAVO heeft namelijk besloten dat er oorlog moest komen daar, in Oekraïne, en dus is die strijd ook ónze strijd.

  Lijden

  Het interesseert Mark Rutte, Sigrid Kaag, Rob JettenChristianne van der Wal, Sophie Hermans, Wopke Hoekstra, Gert Jan Segers, en al die andere coalitiegenoten helemaal niets dat de gewone Nederlander enorm lijdt. Dat 11-jarige jongens flauwvallen op school omdat ze al dagen niet gegeten hebben.

  (Artikel gaat verder onder de oproep ons te steunen in deze barre tijden)

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis, de energiecrisis, de inflatiecrisis ´én de koopkrachtcrisis heeft DDS het ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  Sterker nog, dat is eigenlijk Het Grote Doel van die Great Reset die ze zo hard pushen. Die voorziet namelijk in de totstandkoming van een echte Hunger Games-maatschappij; een grote maatschappelijke onderklasse die niet of nauwelijks rondkomt tegenover een groep van 1% (of minder) superrijken en -machtigen die doen en laten wat ze willen...

  Dus inderdaad, dit kabinet is ronduit en intens slecht. Het is kwaadaardig. Pas als we dat écht begrijpen is het mogelijk dat we deze zaak rechtzetten - en de maniakken die het voor het zeggen hebben in ons land eruit werken.

  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten