DUIDELIJK (166) . . .

Datum:
 • woensdag 14 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  


  Uitspreken dat de sancties averechts gewerkt hebben
  DUIDELIJK (166) . . .  Geplaatst door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Anoniem zei

  De voedselbanken kunnen het al niet meer aan, de energierekening is niet meer te betalen en die randdebielen in de Tweede Kamer zijn evengoed van mening dat de sancties tegen Rusland geholpen hebben terwijl de echte ramp nog moet komen. Het stemgedrag geldt dan niet voor de paar integere partijen die we nog hebben.
  Van Omtzigt is dit stemgedrag te verwachten, het is een gluup, maar van de boerin van BBB is het wat merkwaardig.
  Of je het nu wel of niet eens bent met er gaande is in Oekraïne, een oorlog los je op door diplomatie, zeker niet met het sturen van wapens en manschappen en dan zeker niet naar een verschrikkelijk corrupt land als Oekraine is. Helaas is het merendeel van de Nederlandse schapen alweer vergeten dat 2/3 tegen de Oekraine stemde een paar jaar geleden omdat het land grenzeloos corrupt is en Zelensky al helemaal.

  Anoniem zei

  Anoniem1, ik denk dat het geen randdebielen zijn maar in en in slechte door de duivel bezeten mensen(voor de gelovigen onder ons) die lak hebben aan de Nederlanders, maar alleen bezig zijn met hun eigen carrière. Natuurlijk zitten er een aantal niet zo slimme mensen tussen maar het merendeel is bezig met het vullen van hun zakken en het veilig stellen van hun toekomst en dat kan alleen als je in de pas loopt van het WEF van onze SS vriend Klaus Swab en consorten waaronder Maxima.
  Dus oorlog moet en zal er zijn, ook heel goed voor de Amerikaanse wapenindustrie.

  Een reactie posten