De grote vernietiging is nu aangebroken… het valt allemaal in duigen met verbazingwekkende snelheid

Datum:
 • zaterdag 3 september 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • De westerse wereld is met verbluffende snelheid aan het instorten nu alle leugens, waanideeën, corruptie en vals fiat geld drukken een omslagpunt van instorting heeft bereikt.


  31-8-2022


  Niets werkt meer. De regeringen van de wereld zijn criminele kartels die opzettelijk voedsel- en energiebronnen ontmantelen die nodig zijn om de menselijke bevolking in leven te houden. Deze winter zullen Europeanen verhongeren en doodvriezen in een recordaantal dat teruggrijpt naar de Donkere Middeleeuwen, van voor de elektriciteit en de fossiele brandstoffen. Ook Noord-Amerikanen zullen niet gespaard blijven, want de stroomuitval en voedselschaarste zullen in de komende maanden dramatisch toenemen, schrijft Mike Adams.

  Voedsel, vruchtbaarheid, energie, transport en aanvoerketens worden allemaal neergehaald in een gecontroleerde afbraak van de westerse wereld. En in de plaats daarvan komen de opkomende BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika en binnenkort nog meer) die de meeste grondstoffen, aardgas, olie, kunstmest en goud van de wereld in handen hebben.

  Westerse regeringen voeren genocidale oorlogen tegen hun eigen volk

  Geïnformeerde Amerikanen ontvluchten Amerikaanse steden nu wetteloosheid en geweld om zich heen grijpen. De FBI en DOJ zijn volledig bewapend tot een wetteloos misdaadkartel dat Amerika’s conservatieven terroriseert. De CDC, FDA en WHO gaan door met het promoten van dodelijke “vaccin” shots die miljoenen mensen doden, en Big Tech – waarvan we nu weten dat ze de verkiezingen van 2020 vervalst hebben door het ware verhaal van Hunter Biden’s laptop te censureren – pusht opgedrongen transgenderisme terwijl ze kinderlokkers, kinderverminkers en abortus massamoordenaars beschermt.

  De Britse Royal Navy heeft net een vliegdekschip te water gelaten (de HMS Prince of Wales) dat het begaf op slechts één dag na een missie van vier maanden. Blijkbaar werkt een van de propellers (de “schroeven”) niet, en kan het miljarden kostende schip alleen maar rondjes varen. Op de een of andere manier is dit volkomen passend, gezien de krankzinnigheid, corruptie en incompetentie van niet alleen het Britse Rijk, maar van alle West-Europese naties die nu blijk geven van pure incompetentie en zelfmoordneigingen. Er zijn ongetwijfeld veel transseksuelen, homo’s en lesbiennes aan boord van de HMS Prince of Wales, maar geen van hen kan uitvinden hoe je de propellers laat werken. Dit is het perfecte voorbeeld van wat de westerse beschaving is geworden: Een incompetente, verzorgde Idiocratie van genderwaanzin en bureaucratische domheid, die doet alsof ze nog steeds een wereldmacht is, terwijl haar eigen volk over een paar maanden klaar is om te worden ingevroren en uitgehongerd.

  Het roept de vraag op: Hoe gaat de NAVO Rusland verslaan als ze geen vliegdekschip kunnen lanceren dat langer dan een dag werkt? Datzelfde schip heeft trouwens al eerder te lijden gehad van overstromingen van de machinekamer door oceaanwater, wat betekent dat de Britten niet eens een modern schip kunnen bouwen dat niet catastrofaal lekt – iets wat zelfs de oude Vikingen eeuwen geleden al uitvonden. Rusland heeft hypersonische raketten met kernwapens. De Britse Royal Navy heeft een homo vliegdekschip dat nauwelijks drijft en niet kan varen, en dat terwijl de Britse versie van de luchtmacht vanaf heden het vliegen met vliegtuigen door mannen heeft verboden (serieus, het is waar). Reken maar uit waar al deze woke waanzin toe leidt… en kus het Verenigd Koninkrijk vaarwel als een dominante politieke entiteit op de planeet Aarde.

  Dezelfde waanzin die suïcidale Europese leiders in zijn greep heeft, is ook toegepast op de VS en Canada

  De yanks in Amerika zijn ook niet veel beter af. Zij hebben een economie die draait op schuld en het overblijfsel van de petro-dollar die binnenkort de geschiedenisboeken in zal gaan als meer financieel solvabele naties zoals Rusland de teugels in handen nemen en de wereldhandel voor de komende generaties gaan leiden.

  De voortdurende zelfmoord van het Westen kent geen grenzen. Californië heeft onlangs de verkoop van nieuwe auto’s en vrachtwagens met verbrandingsmotoren verboden vanaf 2035, ook al heeft Californië geen elektriciteitsnet dat het opladen van elektrische voertuigen voor de massa’s aankan – en zal dat ook niet doen. Net zoals Europa in de middeleeuwen wordt gestort door een opzettelijke ontmanteling van zijn energie-infrastructuur, probeert Californië opzettelijk zijn eigen burgers in een 19e eeuws bestaan zonder auto’s te storten.

  Moeten de mensen daar – wie er ook in slaagt de onophoudelijke dodelijke injecties met het verkeerde etiket “vaccins” te overleven – hun toevlucht nemen tot paarden en fietsen? De staat heeft kettingzagen, grasmaaiers en bladblazers met benzinemotor al verboden, waardoor bosbouwwerkzaamheden bijna onmogelijk worden. Over een paar jaar zullen de eerste hulpverleners niet eens meer benzinevoertuigen kunnen gebruiken om op noodsituaties te reageren… niet dat er nog veel politie zal blijven rondhangen in door misdaad geteisterde steden als Los Angeles.

  Amerika en de hele westerse beschaving brokkelt af met een verbazingwekkende snelheid. Voedsel, energie, transport, verkiezingsintegriteit, vrijheid van meningsuiting, godsdienstvrijheid, openbare veiligheid en de munteenheid zelf eroderen allemaal voor onze ogen, terwijl hersendode Biden beweert dat de Republikeinen “een bedreiging voor de democratie” zijn.

  De totale vernietiging van Amerika is natuurlijk altijd al het doel geweest van Democraten die gezinnen, kinderen en de rechtsstaat verachten. We leven nu in een natie waar gewapende Antifa gekken de wacht houden om trannies en kinderlokkers te beschermen – in de staat Texas, niet minder – terwijl de politie wordt bevolen zich terug te trekken en toe te kijken. Als gewapende conservatieven een conservatieve spreker zouden bewaken, zou dat beschouwd worden als een “opstand” of een daad van “extremisme”. Als gewapende Antifa transgenders en een kinderlokkergebeurtenis bewaken, krijgt iedereen te horen dat ze de waanzin maar moeten tolereren en hun kinderen moeten laten indoctrineren door pedofielen en krankzinnigen.

  We hebben het laatste hoofdstuk van de westerse beschaving bereikt, en de ineenstorting zal een levende hel zijn voor iedereen, inclusief degenen die bleven aandringen op precies datgene wat we nu zien gebeuren. Helaas waarschuwen we in de alternatieve media al heel lang voor dit alles. Zoals ze zeggen, Alex Jones had weer eens gelijk, omdat hij waarschuwde voor deze uitkomst in de post 9/11 jaren van 2001 – 2010. Nu betaalt Amerika de prijs voor het niet luisteren naar de waarschuwingen… en het zal vanaf hier alleen maar veel erger worden.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:  0 reacties :

  Een reactie posten