Een internationale groep wetenschappers ontdekt dat twaalf merken Covid-injecties hydrogel en gereduceerd grafeenoxide bevatten

Datum:
 • zaterdag 3 september 2022
 • in
 • Categorie:
 •  Poornima Wagh maakt deel uit van een groep van 18 wetenschappers uit 7 landen die 2.305 monsters van Covid-“vaccins” van twaalf verschillende merken hebben geanalyseerd.



  31-8-2022



  Op donderdag besprak ze hun bevindingen in deel 3 van haar Scamdemic-serie tijdens een Global Conversations-podcast onder leiding van Regis Tremblay, meldt The Expose.

  Zoals gemeld door Business Insider, ontwierp de mede-oprichter van BioNTech, Ugur Sahin, de Pfizer-injecties in januari 2020 binnen een paar uur. En ook het vaccin van Moderna kostte slechts twee dagen om te ontwerpen.

  Hoe maak je een vaccin voor een virus dat nooit is geïsoleerd of gezuiverd of zelfs maar bekend was vóór de officiële pandemie datum in maart 2020? “Dat doe je niet,” zei Wagh, “dit hele ding was jaren van tevoren gepland.”

  Wij hebben geen biografie van Wagh kunnen vinden via de gebruikelijke zoekmachines, maar zij gaf een samenvatting aan het begin van haar presentatie.

  Eind januari 2021 nam een groep van vier wetenschappers, waaronder Wagh, de uitdaging aan om te analyseren wat er in de zogenaamde Covid-“vaccins” zat. Meer wetenschappers sloten zich bij de groep aan en op 23 augustus 2022 waren er 18 wetenschappers in 7 landen. Samen hebben zij nu in totaal 2.305 monsters geanalyseerd, verkregen van 12 merken, te weten:

  • Pfizer/BioNTech/Cominarty,
  • Moderna,
  • Johnson & Johnson (J&J),
  • Novavax,
  • AstraZeneca,
  • Sinopharm (China),
  • Sinovac (China),
  • Covishield (AstraZeneca made in India),
  • Soberana 02 (Cuba),
  • Pasto Covac (Iran),
  • CanSino (China),
  • ZifiVax (China)

  “Iedereen in onze groep heeft gebruik gemaakt van toxicologische technieken om de biologische stoffen en de biochemie binnen de injecties te bestuderen, zoals mRNA, spike-eiwitten en subeenheden, aminozuurconcentraties, eiwitconcentratie, emulgatoren, lipiden pseudovirussen en virale vectoren enz.

  “We gebruikten waar mogelijk gespecialiseerde vormen van live microscopie om nanodeeltjes en gereduceerd grafeenoxide te zien. In sommige gevallen werd Scanning Electron Microscopy (SEM) gebruikt om hogere effectieve vormen van vergroting te krijgen bij 12.000 tot 15.000x vergroting voor meer duidelijkheid.

  “Maar meestal gebruikten we een techniek die Raman Microscopie heet, een op laser gebaseerde microscoop. Zeer effectief om moleculen zoals grafeen te bestuderen.

  ” Volgens onze testen van al deze injecties sinds februari 2021, en zelfs eerder met een aantal van de wetenschappers in onze groep, is de werkelijke inhoud van al deze injecties identiek aan elkaar.

  Alle injecties zijn identiek, maar met verschillende merknamen zoals Pfizer, Moderna enz. met kleine verschillen in hulpstoffen en synthetische lipide nanodeeltjes.

  De geteste injecties bevatten geen biologische stoffen, d.w.z. er is geen biologisch materiaal gevonden zoals mRNA, spike-eiwitsubunits, pseudovirusvectoren, enz.

  Deze injecties zijn dodelijke CHEMISCHE COCKTAILS, geen biowapen, maar een chemisch wapen.”

  De groep heeft in alle door haar geanalyseerde monsters de volgende ingrediënten aangetroffen:

  1. Hulpstoffen (conserveermiddelen), meestal aluminiumhydroxide, maar er zijn er nog een paar
  2. Sucrose (suiker)
  3. Natriumchloride (zout)
  4. Water
  5. Synthetische lipiden-nanopartikels zoals PEG en SM 102
  6. Hydrogel
  7. Triljoenen nanodeeltjes van gereduceerd grafeenoxide
  8. Triljoenen deeltjes van nanodeeltjes van zware metaalverontreiniging

  Wagh benadrukte dat het van cruciaal belang is te onthouden dat elke toegediende injectie verschillende niveaus van toxiciteit heeft. “Ons team heeft op dit moment 35 verschillende variaties in toxiciteitsniveaus in de injecties gevonden, variërend van mild giftig tot zeer giftig en alles daartussenin.”

  Wagh heeft ook een partij van 15 griepinjecties in 2021 en 2022 getest en ontdekte dat ze identieke ingrediënten hadden als de Covid-19-injecties.

  “We hebben ook een paar kinder Covid-19 injecties getest (10 flesjes om precies te zijn). De kinderen krijgen de IDENTIEKE injectie voor volwassenen. Er is GEEN VERSCHIL in de ingrediënten. In zeldzame gevallen krijgt het kind dezelfde dosis van 0,5 ml die aan een volwassene wordt gegeven,” zei Wagh.

  Hydrogel en grafeenoxide

  Zij legde uit dat polymeren en hydrogels worden gebruikt als nano-antennes omdat zij magnetische eigenschappen hebben. “Ze hebben ook het vermogen om zichzelf te kristalliseren tot een soort nanostructuren.”

  Gereduceerd grafeenoxide is een stabiele verbinding die in het lichaam niet uiteenvalt in kleinere deeltjes. Het is zeer magnetisch, thermodynamisch en heeft een positieve piëzo-elektrische lading, zei Wagh.

  “Gereduceerd grafeenoxide sluit vanwege zijn positieve magnetische en elektrische lading letterlijk het binnenste van het menselijk lichaam kort en veroorzaakt massale ontsteking en degeneratie van weefsels … Vandaar dat we een enorme toename zien van myocarditis, pericarditis, beroertes, stolsels, hartaanvallen, en toevallen bij gevaccineerde mensen. De elektrische activiteit in het lichaam wordt volledig verstoord, en het lichaam reageert in de meeste gevallen met een enorme systemische ontsteking die uiteindelijk degeneratie en de dood veroorzaakt.”

  Grafeenoxide wordt geactiveerd door elektromagnetische frequenties, met name de frequenties die deel uitmaken van het 5G-spectrum. Grafeenoxide is het hoofdbestanddeel van DARPA gepatenteerde hydrogels. Het zijn deze hydrogels die in de Covid-injecties, de PCR-teststaafjes en de maskers zitten.

  De hydrogel die Wagh en haar groep hebben gevonden, bevestigt waarvoor Dr. Carrie Madej al waarschuwde. Sinds het bijwonen van een techno-transhumanistische conferentie in 2013 in Atlanta, heeft Dr. Madej geprobeerd de waarheid over vaccins naar buiten te brengen en werd als gevolg daarvan bekend als de “transhumanisme klokkenluider.” Vanaf het begin van de Covid “pandemie” heeft zij gewaarschuwd voor de ingrediënten van het Covid “vaccin”, waarvan hydrogel er één is, en hun doel. In een video van juli 2020, [tijdstempel 17:31], waarschuwde Dr. Madej:

  DARPA financierde een bedrijf dat zachte flexibele hydrogels produceert … geïnjecteerd onder de huid om gezondheidsmonitoring uit te voeren … ze synchroniseren met een smartphone app om de gebruiker onmiddellijke gezondheidsinzichten te geven. Maar hydrogel-nanotechnologie groeit en verspreidt zich in het lichaam zodra het is geïmplanteerd. We weten niet welke invloed dit heeft op ons DNA. We weten dat het rechtstreeks en continu informatie kan verzenden via kunstmatige intelligentie.

  Verontreiniging met zware metalen

  Onlangs hebben zowel Duitse onderzoekers als Mike Adams verontreiniging met zware metalen aangetroffen in monsters van vaccins. De bevindingen van Wagh, maar op een veel grotere steekproefgrootte, dienen als bevestiging:

  “Er was MASSIEVE verontreiniging in de Covid-19 injecties door zware metaaldeeltjes zoals wolfraam, chroom, ijzer, natrium (sterk elektrisch geleidend), strontium, magnesium, gouden en zilveren nanodeeltjes, lood, antimoon, aluminium, tin en vele andere. Dit zware metaalslib is zeer stabiel en wordt aangetrokken door vetweefsel in het lichaam en slaat daar neer, wat herhaaldelijk irritatie en ontsteking in het lichaam veroorzaakt, wat tot ziekte en degeneratie van het lichaam leidt. Zie dit artikel over de verontreiniging van kindervaccins met zware nanometalen: ‘New quality-control investigations on vaccines: micro- and nanocontamination’.”

  Een positieve noot

  Wagh eindigt haar presentatie met een positieve noot:

  “Covid-19 was een zegen in vermomming. Ik zeg dit met de grootst mogelijke oprechtheid, omdat we nu echt de gruwelijke aard kunnen aanpakken van onderwerpen als vaccinatieschade, dood door vaccins, Big Pharma’s monopolie op de menselijke gezondheid, vernietiging van de menselijke gezondheid gedurende de laatste 120 jaar of meer uitsluitend als gevolg van generationele vaccinatieschade aan onze lichamen, chromosomen en mitochondriën.

  “Elke scamdemic is hetzelfde verhaal van spoelen en herhalen. Het gaat uiteindelijk om een massale slacht en een complete RESET door ontvolking, economische en sociale verwoesting. Deze keer staat de RESET echter aan de kant van de mensheid en staan de PARASIETEN op hun laatste been van wanhoop. Houd vol, vecht hard, werk nooit mee, wees veerkrachtig en weet dat er een zeer binnenkort een gouden tijd voor ons ligt. Dit is niet het moment om op te geven!“

  Een kopie van alle dia’s die Wagh in haar presentatie besprak, inclusief een tekstversie ervan, kan hier geDownload worden.

  Bekijk de video hieronder:

   

  Je kunt Scamdemic Deel 1: ‘Covid19: SARS COV 2 the Virus that NEVER Existed’ HIER vinden en Scamdemic Deel 2 ‘Pandemic Lies, Masks and Covid19 Testing’ , in twee delen geüpload, HIER en HIER. En een pdf-kopie van de dia’s van Poornima Wagh’s Part 2-presentatie is HIER te vinden.


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:



  0 reacties :

  Een reactie posten