blckbx today:

Datum:
 • woensdag 14 september 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Artsen roepen medische crisis uit | Zweden stemt rechts | Boskap van de baan  14-9-2022  ZIE HIER
  Meer dan 400 artsen uit 34 landen riepen dit weekend een internationale gezondheidscrisis uit, vanwege het grote aantal sterfgevallen. Zweden stevent af op een rechtse regering, net als Italië. Maar ook in Nederland hangt de vlag richting rechts, als er nu verkiezingen zouden zijn. Boskap voor biomassa is binnenkort niet meer mogelijk stemde de EU vandaag. Dat en meer in blckbx today.


  Woensdag 14 september juni 2022

  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - Meer dan 400 artsen uit 34 landen riepen dit weekend een internationale gezondheidscrisis uit, vanwege het grote aantal sterfgevallen. Ze eisen dat het vaccineren onmiddellijk wordt gestaakt totdat er degelijk onderzoek is gedaan. Huisarts Felix van der Wissel staat aan tafel deelt die zorgen.

  - Zweden stevent af op een rechtse regering, net als Italië. Maar ook in Nederland hangt de vlag richting rechts, als er nu verkiezingen zouden zijn. Wat is de slagkracht van rechts in een ultra link georiënteerde EU? Sietske Bergsma schijnt haar licht op de termen links en rechts die hun betekenis hebben verloren en voor meer verwarring en polarisatie zorgen dan ooit tevoren.

  - Boskap voor biomassa is binnenkort niet meer mogelijk stemde de EU vandaag. Een tegenvaller voor Frans Timmerman die boskap voor biomassa bleef verdedigen als groene energie. David Boerstra duikt in het merkwaardige klimaatbeleid dat grote gevolgen heeft voor burger en natuur.

  Desk: Huisarts Felix van der Wissel, publicist Sietske Bergsma en redacteur David Boerstra

  Presentatie: Anne Willemsen  Relevante achtergrondinformatie en bronnen

  NvdD Justitieminister Yeşilgöz opent aanval op critici regering

  - NvdD Ook Europa geeft noodgoedkeuring aan Pfizers 8-muizen-booster

  - NvdD Gasprijzen dalen snel, mogelijk deze winter op niveau van voor de oorlog:       ‘Europa heeft de puzzel opgelost’

  - Website Sietske Bergsma The Fire Online

  - Blckbx Fit Challenge Doe mee aan de eerste blckbx FIT challenge

  - Youtube video DECLARATION OF MEDICAL CRISIS DUE TO THE DISEASES         AND DEATHS CO-RELATED TO THE “COVID-19 VACCINES”

  - Nos artikel Anti-immigratiepartij maakt sprong en wordt tweede partij van Zweden

  - Nos artikel Kabinet wil schulden overnemen van mensen die energie niet kunnen betalen

  - Rabobank mededeling Barbara Baarsma benoemd tot CEO Rabo Carbon Bank

  - ideo VVD HJ Schoo-lezing met Dilan Yeşilgöz-Zegerius


  Stel jouw vraag vooraf en LIVE tijdens de uitzending!

  Kijkersvragen kunnen via onze Telegram ingestuurd worden. Redacteur Bas Reijnierse gaat daar door de vragen heen en wie weet komt jouw vraag dan in de uitzending! Wil je dat we jouw kijkersvraag zien? Volg ons op Telegram en stel je vraag: https://t.me/blckbxtv


  Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur

  Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

  blckbx today is iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE te zien op blckbx.tv om 19:00 uur. Heb je de uitzending gemist of wil je op een later moment blckbx today terugkijken? blckbx today is na afloop altijd terug te kijken via blckbx.tv.

  Kijken dus en deel blckbx today in jouw eigen omgeving!


  Over Stichting blckbx

  Blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die wordt gefinancierd door donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen: dát is waar blckbx voor staat.

  Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen en professionele content te maken. Denk hierbij aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Om de continuïteit van blckbx te waarborgen, hebben we daarom jouw hulp nodig.

  Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijke nieuwsplatform inziet, dan nodigen we je van harte uit om ons te steunen. Alleen dankzij regelmatige donaties kunnen wij onafhankelijke content blijven produceren en onze reikwijdte vergroten, met als doel om de wereld beter te begrijpen. Voor de mensen, door de mensen en met steeds méér mensen.


  blckbx  0 reacties :

  Een reactie posten