Schwab mag vele premiers tot zijn entourage rekenen. Zo is de Belgische premier Alexander De Croo een Young Global Leader van 

het World Economic Forum. De psycholoog Steve Van Herreweghe noemde hem minachtend een “Schwab-marionet”, bericht Uncutnews.ch.


Ook onze premier Mark Rutte onderhoudt zeer nauwe betrekkingen 
met Schwab. FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen sprak op basis van een briefwisseling van een “lakei die zijn meester gehoorzaamt”.

De Amerikaanse schrijver en fotograaf Michael Yon noemde Rutte “het schoothondje van Klaus Schwab, nog erger dan Trudeau”. “Het is niet gemakkelijk te bereiken,” zei hij.

“Klaus van het WEF schept op over het feit dat zijn organisatie al in regeringen is geïnfiltreerd. Het doel van het WEF is de oprichting van een wereldregering. Onze premier, een leerling van Klaus, werkt op hilarische wijze mee aan de vernietiging van ons land en zet mensen doelbewust tegen elkaar op,” merkt de Belgische arts Anne Fierlafijn op.

“Is het niet tijd voor een aanklacht wegens verraad? Waarom onderneemt geen enkele partij hier actie? Zijn ze allemaal al gekocht door Klaus of aan hem gebonden?” vraagt ze.

“Wie weet hoe legaal de macht kan worden teruggegeven aan het volk”, schrijft de arts op Twitter.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram