Nederlandse boeren gaan nog steeds sterk door, media zwijgen grotendeels (Video’s)

Datum:
 • zaterdag 20 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Wij zullen in Nederland waarschijnlijk geen bestorming van de regering in Sri Lanka-stijl meemaken. Maar hé – het zou kunnen!


  19-8-2022


  Als de media niet bang waren voor deze protesten, zouden zij er verslag over uitbrengen en zeggen dat het allemaal nazi’s waren. Dat deden ze ook met de Canadese truckers – ze zeiden dat het allemaal antisemitische nazi’s waren, schrijft Andrew Anglin.

  Breitbart:

  Meer dan 100 mensen zijn door de politie gearresteerd in verband met demonstraties tegen de groene agenda-plannen van de EU, die de Nederlandse boeren hun broodwinning zullen zien verliezen.

  De politie in Nederland heeft naar verluidt meer dan 100 mensen gearresteerd in verband met protesten tegen de groene agenda-maatregelen van de EU, waardoor tot 30 procent van de veehouderijen in het land gedwongen zal worden te sluiten.

  Hoewel de Nederlandse regering de maatregelen omschrijft als onderdeel van een “onvermijdelijke overgang” naar hervormingen in de stijl van de Grote Reset, waartoe de kopstukken in Brussel opdracht hebben gegeven, hebben de boeren in het land zich actief verzet tegen de veranderingen, door snelwegen en voedseldistributiecentra te blokkeren in de hoop de autoriteiten tot inkeer te brengen.

  Volgens een bericht van NOS Nieuws heeft de politie op de demonstraties gereageerd door hard op te treden tegen de demonstranten, waarbij de laatste weken meer dan 100 mensen zijn gearresteerd in verband met de demonstraties tegen de groene agenda, en honderden anderen boetes hebben gekregen voor acties tegen de maatregelen.

  Misschien interessanter is dat de nationale omroep meldde dat ongeveer een kwart van die arrestaties niet plaatsvond in de periode waarin de vermeende overtredingen zouden hebben plaatsgevonden, maar daarna, waarbij de politie de tijd nam om individuele demonstranten op te sporen, en een aantal van hen uiteindelijk voor langere tijd in voorlopige hechtenis werd genomen.

  Het nieuws van de arrestaties volgt op gewelddadige incidenten tussen politie en demonstranten, waarbij wetshandhavers onder vuur kwamen te liggen omdat zij op een jongen hadden geschoten, naar verluidt zonder voldoende rechtvaardiging, en demonstranten met wapenstokken hebben geslagen tijdens een demonstratie in het land eerder deze maand.

  Ondanks dit politie-optreden lijken de betogers in het land niet ontmoedigd te worden om verdere acties tegen de regering te ondernemen, waarbij de boerenprotest organisatie Agractie de betogers in het land oproept om de impact van de demo’s op te voeren.

  “Wij moeten volharden in onze acties,” zei de directeur van de organisatie, Erik Luiten, tegen degenen die zich actief verzetten tegen de maatregelen van de groene agenda, die de hoeveelheid stikstofvervuiling in de hele Europese Unie moet verminderen.

  “Of dat nu publieksvriendelijke acties zijn, zoals straks met de start van de Vuelta, of acties die scherper zijn, ze moeten plaatsvinden,” vervolgde hij. “Soms met zo weinig mogelijk inspanning, want we hebben het allemaal druk, maar met een groot effect.”

  Tractoren die een stad vol walgelijke wolkenkrabbers binnenrollen is een interessant tafereel.

  Wij wensen de Nederlandse boeren het beste.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram


   

  0 reacties :

  Een reactie posten