Karskens over asielcrisis: "We worden glashard in de maling genomen"

Datum:
 • zondag 28 augustus 2022
 • in
 • Categorie:
 • "Vorig jaar ontvingen maar liefst 45.000 migranten een Nederlands paspoort. Een record."


  26-8-2022


  'Dagelijks kloppen er asielzoekers aan op de poort van het aanmeldcentrum in het Groningse Ter Apel. Soms door een reis van zeven veilige landen. Dat hoofdzakelijk mannen daar een zielig verhaal opdissen toont glashard aan dat we in de maling worden genomen. Want waar zijn hun moeders, vrouwen, kinderen?' Dat zegt Ongehoord Nederland baas Arnold Karskens. In zijn column deze week op tv haalt hij hard uit naar het kabinet Rutte-Kaag. En gaat hij tekeer over de asielcrisis die er in Nederland heerst. 'Als het aan de opvangorganisatie COA ligt, slaapt er binnenkort een asielzoeker bij u op de bank.'

  Lees ook

  Van der Plas na "je reinste discriminatie" bij Rabobank: "BBB zegt alle rekeningen daar op"

  Zelf voer Arnold Karskens op een migrantenboot mee en was hij verslaggever van tal van landen waar asielzoekers vandaan komen. "Geloof mij, het ruimhartige Nederlandse asielbeleid heeft niks te maken met het VN-vluchtelingenverdrag zoals het ooit was bedoeld."

  "De gelukzoekers kun je het zelf niet kwalijk nemen dat ze afkomen op de pot goud onder de regenboog. Maar de gevolgen van deze ongebreidelde immigratie zijn buitenproportioneel. Nieuwkomers krijgen voorrang bij toewijzing van sociale huurwoningen. Politie en justitie draaien overuren. En vrouwen voelen zich vaak onveilig."

  "De laatste 25 jaar bedroegen de opvangkosten van met name niet-Westerse allochtonen zo'n slordige 400 miljard euro. Net zoveel als de baten van ons aardgas."

  "Vorig jaar ontvingen maar liefst 45.000 migranten een Nederlands paspoort. Een record."

  "Het woord omvolking mag je niet noemen van laf Nederland. Maar het is een feit en geen theorie dat over 2 generaties autochtonen een minderheid zijn in eigen land."

  Bekijk de hele column:

   


  0 reacties :

  Een reactie posten