Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers gedagvaard om ‘illegale machtsovername’

Datum:
 • zondag 28 augustus 2022
 • in
 • Categorie: , , , ,
 •  ‘Onze’ Nederlandse regering neemt net zo goed deel aan dit kwalijke programma, wat inhoudt dat deze illegale staatsgreep verder uitrolt ......  Robin de Boer 28-8-2022  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:31

  Voor de eerste keer worden premier Rutte, ministers Kaag en Hoekstra en ChristenUnie-fractievoorzitter Segers in de rechtbank geconfronteerd met de stelling dat zij geen plaats mogen hebben in het landsbestuur. Dat laat de Nationale Bond tegen Overheidszaken weten.

  Het viertal is civiel gedagvaard, de zitting vindt op 6 september plaats in Den Haag. Waarom is er een civielrechtelijke procedure aangespannen? Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers heten als rechtspersonen via het bestuursrecht onschendbaar te zijn, een bestuursrechter is daarom als een slager die zijn eigen vlees keurt en dus nooit afkeurt, aldus de Bond.

  Zwaar misdrijf

  In het strafrecht bezien de officieren van justitie aanklachten op een zodanige wijze dat landverraders hun verdiende strafrechtelijke vervolging alsnog ontlopen, vervolgt de Bond.

  “Het Rijk onder vreemde heerschappij brengen of de regeringsvorm onwettig veranderen, is een zwaar misdrijf dat terdege afgestraft zou moeten worden met levenslange opsluiting!” stelt de organisatie.

  Zij wijst erop dat Klaus Schwab er trots op is dat middels Young Global Leaders van het World Economic Forum de meeste regeringen zijn ‘geïnfiltreerd’. ‘Onze’ Nederlandse regering neemt net zo goed deel aan dit kwalijke programma, wat inhoudt dat deze illegale staatsgreep verder uitrolt met actieve medewerking van de Nederlandse volksvertegenwoordigers en de hoge ambtenaren op ministeries die de deuren bij Schwab in Davos platlopen, schrijft de Bond.

  Voorwaarden

  Rutte, Kaag, Hoekstra en Segers hebben de voorwaarden van de Nationale Bond tegen Overheidszaken diepgaand geschonden. Die voorwaarden zijn: Bilderberg, World Economic Forum (The Great Reset) en WHO buiten de orde plaatsen; directe en indirecte vaccinatiedwang verbieden; culturele tradities beschermen; discriminatie op de woningmarkt beëindigen; democratisch gekozen partijen niet langer uitsluiten; bindend referendum invoeren; spoedwet afschaffen; publieke omroep tot eerlijke berichtgeving verplichten; en indoctrinatie door scholen, hogescholen en universiteiten beëindigen.

  “Daar mogen zij zich nu voor verantwoorden.”

  Het kort geding is onderdeel van de actie Stemmen onder Voorwaarden.
  2 reacties :

  Anoniem zei

  Ledigheid is des duivels oorkussen luidt een bekend spreekwoord.
  Het bevestigt eens te meer dat de bestuurlijke elite zich nog maar met 1 ding bezig houdt en dat is de teloorgang van het Nederlandse volk en eigenlijk de gehele wereldbevolking. Rijke mensen zoals George Soros, leden van het Koninklijk Huis, Bill Gates maar ook de Rockenfellers, enz. hebben niets anders te doen dan achterovergeleund, al of niet rondvliegend in hun prive jets, allerlei rottigheid te verzinnen en daarin zijn ze goed geslaagd.

  Anoniem zei

  En is deze zitting publiekelijk te bezoeken?

  Een reactie posten