Schokkend rapport: 2,5 miljoen mensen behandeld voor bijwerkingen van de vaccins

Datum:
 • zondag 3 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Dat blijkt uit een schokkend rapport van de Duitse artsenorganisatie KBV.   Robin de Boer 3-7-2022  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:11

  Alleen al in Duitsland hebben tot eind 2021 een slordige 2,5 miljoen mensen medische zorg ontvangen voor bijwerkingen van de experimentele corona-injecties. Dat blijkt uit een schokkend rapport van de Duitse artsenorganisatie KBV.

  Het document legt een bom onder de vaccinatiecampagne van de overheid, schrijft internetkrant Wochenblick. Het Duitse parlementslid Martin Sichert (AfD) vroeg de directeur van de KBV in maart hoeveel patiënten door een arts zijn behandeld vanwege klachten na een coronaprik.

  Minder dan een tiende

  Drie maanden later kreeg Sichert een zeer explosief document van drie pagina’s toegestuurd, waar de krant The Epoch Times over bericht. Bijna 2,5 miljoen mensen moesten door een arts worden behandeld nadat ze waren geïnjecteerd. Merk op: het betreft hier alleen nog maar de vaccinatieslachtoffers tot eind 2021.

  Vreemd genoeg vermeldt het Paul-Ehrlich-Institut, de Duitse vaccinautoriteit, dat er tot 31 december minder dan 250.000 ‘vermoedelijke gevallen van bijwerkingen’ waren gemeld. Dat is minder dan een tiende van het aantal dat wordt genoemd in het KBV-rapport.

  Schandaal

  Sichert, woordvoerder gezondheidszorg van AfD, spreekt van een schandaal. “Als bijna 2,5 miljoen mensen een arts hebben bezocht na een coronavaccinatie, dan moet dat openbaar worden gemaakt. Dit moet consequenties hebben.”

  Het parlementslid eist dat artsen en patiënten in de toekomst over dit risico worden geïnformeerd. Hij vindt dat de overheid moet opdraaien voor alle schade die gepaard gaat met de vaccinaties. Als er van de 60 miljoen gevaccineerde mensen 2,5 miljoen (4,2 procent) moeten worden behandeld voor bijwerkingen, dan is de bewering dat het vaccin veilig is absoluut onjuist, benadrukte hij.

  0 reacties :

  Een reactie posten