Filmpje! Rutte verraadt ons alweer: geen extra steun voor lage- en middeninkomens

Datum:
 • zondag 3 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De destructie van de lage- en middenklasse gaat door.


  Michael van der Galien 3-7-2022  Mark Rutte heeft namelijk laten weten dat hij een belofte om die mensen te helpen toch maar gaat verbreken. Want er is zogenaamd geen geld voor. Dit terwijl er wel bakken met geld wordt uitgegeven aan 'stikstof' én aan 'steun voor Oekraïne..'

  Dit is ronduit schandalig. Lagere en middenklasses worden door deze regering systematisch om zeep geholpen. De inflatie is enorm, mensen kunnen hun energierekening niet meer voldoen... maar het interesseert Mark Rutte allemaal niets. Eerder beloofde hij nog dat die mensen wél geholpen zouden worden. Maar dat gaat dus niet gebeuren.

  Want ach, ze kunnen over drie maanden hun rekeningen weliswaar niet meer betalen, maar wat maakt dat Rutte uit? Die heeft betere dingen te doen. Zoals obsederen over die belachelijke, dictatoriale tirannieke stikstofplannen van hem. en zijn misdadige collega's in het kabinet.

  Het ergste hieraan is niet dat de overheid niet 'gratis geld' uitdeelt. Subsidies en dergelijke zijn feitelijk niet heel effectief en behulpzaam. Sterker, je pakt geld af van mensen die hard werken en geeft het aan anderen.

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  Maar wat hier zo erg aan is, is dat deze mensen niet in de problemen komen omdat ze niet willen werken... maar omdat ze op de slachtbank gelegd worden door de overheid. Het is de staat die deze mensen financieel ruïneert.

  Wat hier gebeurt is echt schandalig. En die domme, lafhartige Nederlanders accepteren het ook nog. Het doet je beseffen dat ons land eigenlijk niet meer te redden is.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!


  DDS  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een schot in de roos!

  Een reactie posten