Rypke Zeilmaker: “Men ziet dat er een internationaal plan wordt opgelegd aan de boeren”

Datum:
  • zondag 17 juli 2022
  • in
  • Categorie: ,
  •  Maar liefst 12 miljard Euro wordt via de Nederlandse Waterschapsbank uitgeleend aan publieke instellingen, voor klimaatpolitiek.



    16-7-2022





    De publieke bank stort zich zelfs nu in de handel van 'groene' financiële producten op de Amerikaanse NASDAQ-beurs.

    Wil je de hele uitzending terug kijken? https://www.blckbx.tv/livestreams/blc... --- Over Stichting blckbx Stichting blckbx is een stichting zonder winstoogmerk die primair wordt gefinancierd door de donaties van haar eigen publiek. Voor de mensen, door de mensen en met de mensen is waar we voor staan. Hoewel we zorgdragen om de kosten zo minimaal te houden, zijn er toch doorlopende kosten om gedegen professionele onafhankelijke content te maken. Hierbij valt te denken aan de techniek, de regie, de redactie, de webredactie en het onderhoud van de studio. Daarom kan blckbx alleen voortbestaan via het eigen publiek, dus door jou. Als je deze uitzending waardeert en de urgentie van Nederlands grootste onafhankelijk nieuwsplatform inziet, dan kan je meehelpen om de continuïteit van blckbx te waarborgen. Alleen door (regelmatige) donaties kunnen wij immers onafhankelijke content blijven produceren en dit verder uitbreiden, met als doel om met elkaar - en met steeds meer - de wereld beter te begrijpen. Steun je ons? Doneren kan via https://blckbx.tv/doneren ---- Wil je op de hoogte blijven? Twitter - https://twitter.com/blckbxnews Telegram - https://t.me/blckbxtv Facebook - https://www.facebook.com/blckbxnews Instagram - https://www.instagram.com/blckbx.tv Linkedin - https://www.linkedin.com/company/blck...


    blckbxtv

    1 reacties :

    Anoniem zei

    Inmiddels weten we dat het WEF (Klaus Swab) en de WHO (Bill Gates) het heel slecht voor hebben met de mensheid en zeker met die van de beschaafde wereld. Zoals we afgelopen Corona periode hebben meegemaakt zijn duizenden ouderen op grote schaal dusdanig behandeld dat ze gestorven zijn. Nu moeten de boeren wereldwijd verdwijnen terwijl de wereld snakt naar voedsel. Als we dan weten dat Bill Gates op grote schaal landbouwgronden opkomt, inmiddels al bijna voor een miljard, dan kunnen we op onze vingers natellen dat ons heel veel ellende te wachten staat. Helaas is het zo dat dit verrotte systeem in stand wordt gehouden door de mensen die maar blijven stemmen op het kartel en aanhang en dat er op grote schaal verkiezingsfraude wordt gepleegd(bewezen) zowel in Amerika als in ons land. Bij alles wat er nu mis gaat krijgt Rusland de schuld terwijl de VS en EU de ware schuldigen zijn.

    Een reactie posten