Luguber – Maniakale Ernst Kuipers wil nu kinderen boosters geven nadat hij eerder zei dat die niet goedgekeurd zijn

Datum:
 • zaterdag 30 juli 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het vaccin is niet goedgekeurd voor gezonde 60-minners’, zei Kuipers eind juni in het vragenuurtje in antwoord op vragen van Kamerlid Paulusma (D66).


  29-7-2022


  En vandaag meldt hij dat: “Iedereen van 12 jaar en ouder krijgt naar verwachting vanaf de 2e helft van september de mogelijkheid een herhaalprik tegen corona te halen. Zo houden we de bescherming tegen ernstige ziekte en sterfte op peil.”

  Het is inmiddels zo vaak aangetoond dat de prik niet tegen ziekte en sterfte beschermt dat dit regelrechte desinformatie is die hij verkondigt.

  In Duitsland is na een Wob-verzoek gebleken dat 1 op de 25 gevaccineerden in 2021 een medische behandeling moesten ondergaan voor bijwerkingen van vaccinatie.

  In Thailand, toen begin april 2021 met de vaccinatie werd begonnen, waren er nog maar 94 sterfgevallen; op 25 juli 2022 bedroeg het aantal sterfgevallen door het vermeende virus 31.189. Een vergelijkbaar verhaal gaat op voor Australië en Nieuw-Zeeland.

  De gemiddelde leeftijd van overlijden aan het vermeende virus is gelijk aan de gemiddelde leeftijd van overlijden. Kinderen hebben er al helemaal geen last van.

  Zoals iedereen die een beetje opgelet heeft nu wel weet was er geen ‘pandemie’, er was geen covid-oversterfte, er was een pcr-test-plandemie. Dat is waarom er nu dag en nacht op radio en TV wordt opgeroepen om je te (laten) testen, zodat Kuipers dan in de herfst weer zoals gepland maatregelen in kan voeren.

  In de hele wereld loopt de ‘onverklaarbare’ oversterfte op na de vaccinatiecampagnes. In Nederland stierven er afgelopen week 500 meer mensen dan normaal en de trendlijn gaat omhoog, niet omlaag.

  Update:


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen

  Meld je aan voor onze gratis dagelijkse nieuwsbrief, 10.000 gingen je al voor:



  0 reacties :

  Een reactie posten