Bekentenis Duitse autoriteiten over bijwerkingen legt bom onder vaccinatiebeleid

Datum:
 • woensdag 27 juli 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het Duitse ministerie van Volksgezondheid heeft woensdag officieel toegegeven dat 1 op de 5.000 coronaprikken leidt tot ziekenhuisopname, blijvende invaliditeit of overlijden. De bekentenis van Duitse autoriteiten dat de vaccins ‘niet’ veilig zijn, heeft verstrekkende – juridische – gevolgen.


  27-7-2022


  Met de bekentenis van het Duitse ministerie van Volksgezondheid wordt voor het eerst officieel door autoriteiten toegegeven dat er een serieus veiligheidsprobleem is met de experimentele injecties tegen COVID, die wereldwijd al miljarden keren zijn toegediend.

  Volgens de officiële cijfers zijn er alleen in Duitsland tot nu al tienduizenden mensen waarbij de prikken hebben geleid tot ziekenhuisopname, invaliditeit of de dood. ‘Lichte’ bijwerkingen waarvoor mensen een arts moesten bezoeken, zoals menstruatieproblemen, hartproblemen of epileptische aanvallen zijn in de cijfers niet meegeteld. Bovendien gaat het alleen om door artsen gemelde gevallen.

  In het draadje bij onderstaande tweet maakt het ministerie nog een correctie, dat het niet gaat om 1 op 5.000 personen maar om 1 op 5.000 prikken. Iemand die vier prikken krijgt, heeft dus een kans van 1:1250 op een zware bijwerking.

  Bron: Blckbx

  LNNmedia

  0 reacties :

  Een reactie posten