‘Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5000 procent gaat stijgen’

Datum:
 • maandag 6 juni 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  “Dit is genocide,”....  Robin de Boer 6-6-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:53

  Todd Callender was de eerste advocaat die in de Verenigde Staten het Amerikaanse ministerie van Defensie, het ministerie van Volksgezondheid en de FDA voor de rechter sleepte vanwege de vaccinatiemandaten. Hij deed dat namens een grote groep militairen.

  De advocaat zei dat zich in 2021 in de leeftijdscategorie 18-40 jaar zo’n 1100 procent meer sterfgevallen onder Amerikaanse militairen hebben voorgedaan als gevolg van de mRNA-injecties. Hij verwees daarbij naar de Defense Medical Epidemiology Database (DMED). Volgens de autoriteiten is deze sterftepiek het gevolg van een ‘datafout’.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Dit is genocide

  Callender zei onlangs tegenover de coronacommissie van advocaat Reiner Füllmich: “Wij verwachten dat de oversterfte dit jaar met 5000 procent gaat stijgen.”

  “Dit is genocide,” zei hij onomwonden.

  Er zijn vorig jaar ook ongeveer 1100 procent meer ziektegevallen geregistreerd, stelde de advocaat. Denk daarbij aan kankers, hartproblemen, bloedproppen, enzovoorts. Kerngezonde militairen van 18 tot 40 jaar worden opeens massaal ziek. Het vaccin verwoest hun immuunsysteem, benadrukte de advocaat, die toelichtte dat dit een vorm van aids (immunodeficiëntie) is.

  De echte epidemie

  De Israëliërs weten dit en hebben er al papers over gepubliceerd, zei hij. “Iedereen die de prikken heeft gekregen, heeft tot op zekere hoogte een vorm van aids. Bij mensen die één prik hebben gehaald, is 30 procent van hun natuurlijke immuniteit verwoest. Tegen de tijd dat ze drie prikken hebben gehaald, is hun natuurlijke immuniteit compleet verdwenen.”

  Dit is volgens Callender, die 20 jaar werkzaam was in de wereld van de levensverzekeraars, de echte epidemie.


  1 reacties :

  Anoniem zei

  Een ding is zeker als dit waar mocht zijn: De oversterfte kan nooit aan de vaccinatie hebben gelegen. Politici en corrupte artsen zullen er alles aan doen om de genocide te maskeren door te vertellen dat er een nieuw virus de kop heeft opgestoken. De Staatsomroep en Media zullen volgzaam deze boodschap bij het volk inmasseren. Het volk gaat braaf de ondergang tegemoet door voor de 3e, 4e en 5 booster te gaan. Meer is niet nodig want dan is het merendeel van Nederland al overleden.

  Een reactie posten