blckbx today #47: Live-registratie boerenprotest op 22 juni I Terugkeer CTB? I Taal als wapen verstikt debat

Datum:
 • woensdag 15 juni 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Het grote boerenprotest is aangekondigd voor 22 juni aanstaande.   Zie HIER


  Het grote boerenprotest is aangekondigd voor 22 juni aanstaande. Vanwege de stikstofplannen van minister Van der Wal zijn de eerste protestacties echter al begonnen. Het corona-najaarsplan van minister Ernst Kuipers krijgt vorm. Over veel maatregelen is al gesproken. Betekent dit ook de terugkeer van het coronatoegangsbewijs? Dat en meer in blckbx today.


  Woensdag 15 juni 2022

  In de uitzending van vanavond onder andere:

  - Vanwege de stikstofplannen van minister Van der Wal zijn de eerste protestacties echter al begonnen. Woensdag 22 juni aanstaande wordt een historische dag: de boeren keren zich dan letterlijk en figuurlijk van Den Haag af. Met een speciale LIVE uitzending zal blckbx erbij zijn. Flavio legt uit wat de bedoeling is. 

  - Virusontkenner, klimaatontkenner en nu ook stikstofontkenner: taal lijkt effectief om andersdenkenden te 'cancelen', zodat een inhoudelijk debat uitblijft. Sietske Bergsma diept dit fenomeen voor ons uit.

  - Het corona-najaarsplan van minister Ernst Kuipers krijgt vorm. Over veel maatregelen is al gesproken. Betekent dit ook de terugkeer van het coronatoegangsbewijs?

  - Aan de desk staan publicist Sietske Bergsma, redacteur Bas Reijnierse en programmamaker Flavio Pasquino.

  Presentatie: Bjorne Willemsen


  blckbx today

  0 reacties :

  Een reactie posten