WEF 2022 in Davos: Schwab benadrukt dat “de toekomst door hem en zijn volgelingen wordt gebouwd”

Datum:
 • dinsdag 24 mei 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  De toekomst wordt door ons gebouwd”  (Vertaling: E.J. Bron)

  Op dit moment vindt in het Zwitserse Davos de jaarlijkse bijeenkomst van het omstreden World Economic Forum (WEF) plaats, natuurlijk onder leiding van “Great Reset”-voorbereidend denker Klaus Schwab. De “Who is Who” van de globale elite overlegt daar over de toekomstige maatregelen in politieke en maatschappelijke belangen en één ding wordt daarbij staat duidelijker: de zelf beschikkende mens zal in deze toekomstvisioenen net zomin een plaats vinden als democratie en vrijheid.


  De toekomst wordt door ons gebouwd”

  De openingswoorden van Schwab spreken eigenlijk voor zich. Ze zijn een inkijkje in de communistisch-totalitair geïnspireerde denkwijze van de oprichter van het WEF en zijn plannen:

  De toekomst wordt door ons gebouwd. Door een machtige gemeenschap, zoals jullie in deze ruimte. Wij hebben de mogelijkheden om de toestand van de wereld te veranderen. Maar daarvoor zijn twee dingen noodzakelijk: het eerst eis dat we allemaal als betrokkenen van grotere gemeenschappen handelen. Dat we niet ons eigenbelang dienen, maar de gemeenschap. En het tweed eis dat we samenwerken. En dat is de reden waarom jullie hier tijdens de meetings zoveel mogelijkheden zullen vinden om met elkaar van gedachten te wisselen en een netwerk te vormen. Daaruit komen veel op effect gebaseerde initiatieven voort, om vooruitgang te bereiken, verbonden met specifieke taken op de wereldagenda.”

  Hoe deze toekomst er uitziet, kun je bijvoorbeeld uit het jaar 2016 nalezen. Destijds propageerde het WEF, in de hoedanigheid van de toenmalige Deense parlementariër Ida Auken, serieus een dystopische toekomstvisie van het jaar 2030, waarin de mensen geen bezit, geen privésfeer, in plaats daarvan echter “omvattende vreugde en geluk” zullen hebben. Het “Forbes-Magazin” schreef een ondertussen meermaals veranderd jubelend artikel over de ideeën van de “Great Reset”, die als basis dienen van deze “visie”. Daartoe behoren kunstmatig geproduceerd, gen gemodificeerd eten evenals volledige controle en optimalisering door digitalisering en de volledige afhankelijkheid van staatsmiddelen, die gekoppeld zijn aan gedicteerd gedrag en handelen.

  WHO-conferentie vindt tegelijkertijd eveneens in Zwitserland plaats

  Bijna tegelijkertijd werd in Zwitserland ook de 75e jaarvergadering van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) geopend. Daar kandideren niet alleen maar de minder omstreden “corona-hysterici” en WHO-chef Tedros Ghebreyesus voor hun herverkiezing, maar ook het totalitaire globale pandemieverdrag, dat in het vervolg alle landen van de wereld in een gezondheidsdictatuur moet knechten. Tot nu toe heeft alleen Brazilië openlijk zijn verzet tegen deze maatregel uitgesproken. Rusland overweegt inmiddels om helemaal uit de WHO (en de WTO) uit te treden.

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten