'Kapitein' Erik de Vlieger pakt Rutte keihard aan: 'U bent een schandaal voor Nederland!'

Datum:
 • dinsdag 24 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De man achter de Kapiteienen-podcast - Erik de Vlieger - heeft op Twitter ongenadig hard uitgehaald naar Mark Rutte. "U bent een schandaal voor Nederland," bijt hij de premier toe. En noemt hem voor de goede orde ook nog even een "engerd."


  24-5-2022


  Het kon weleens einde oefening gaan zijn voor Mark Rutte. Oké, ja, hij komt weg met leugen na leugen na leugen. Maar ditmaal heeft het er alle schijn van dat zelfs een meerderheid in de Tweede Kamer vindt dat hij te ver is gegaan. Hij heeft namelijk keihard gelogen over SMS'jes op zijn Nokia. Die telefoon zou niet genoeg opslagruimte hebben waardoor hij SMS'jes moest verwijderen. Maar nu is er een video komen bovendrijven waarin hij zegt dat de Nokia alleen gebruikt werd om te bellen, terwijl hij appte met een mooie smartphone.

  Erik de Vlieger: "engerd!"

  Kapiteinenpodcaster Erik de Vlieger is nu dan ook echt helemaal klaar met Rutte. In een serie Tweets vernietigt hij de premier totaal.

  "Beste Mark Rutte," schrijft hij. "U bent de slechtste premier ooit. Nooit maar dan ook nooit heb ik ooit een idee, een plan of een oplossing van u gehoord. U heeft als levensonervaren JLVD-figuur een onbegrijpelijke machtspositie verkregen en niets bijdragen aan een betere maatschappij."

  "Liegen, liegen en liegen," gaat De Vlieger verder. "Het #toeslagenschandaal en uw totale apathie om ooit maar één oplossing bij te dragen. U bent een schandaal voor Nederland."

  Vervolgens sluit hij af met: "En daarbij nog een engerd ook."

  Goed nieuws! DDS heeft nu een eigen app voor iPhone en iPad, en voor Android-toestellen. Download de app gratis en voor niets in de AppStore of in Google Play voor Android, en blijf altijd op de hoogte van het laatste nieuws. Oh, en als je de app hebt gedownload, laat dan even een 5-sterren recensie achter alsjeblieft. Dat is enorm belangrijk!

  Zo. Die kan Rutte in zijn zak steken.

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
  DDS

  0 reacties :

  Een reactie posten