Pieter Stuurman en Kees van der Pijl – Transhumanisme of de bestaande mens?

Datum:
 • zondag 29 mei 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •   Heeft de overheid misbruik gemaakt van het morele aspect van de maatschappij tijdens de Covidcrisis? 


  Pieter Stuurman en Kees van der Pijl – Transhumanisme of de bestaande mens?


  Pieter Stuurman spreekt met Kees van der Pijl over de vraag of transhumanisme de bestaande mens gaat vervangen. Heeft de overheid misbruik gemaakt van het morele aspect van de maatschappij tijdens de Covidcrisis? Kan de veerkracht van de mens ons behouden voor de fantasieën om ons tot een soort robot te maken? Ook spreken zij over het idee van tweezijdigheid: voor ons is het internet een verrijking om informatie te verzamelen en contact met elkaar te zoeken, en tegelijkertijd vergeten wij dat we door het internet een speelbal worden van de krachten erachter.

  Deze video is geproduceerd door Café Weltschmerz. Café Weltschmerz gelooft in de kracht van het gesprek en zendt interviews uit over actuele maatschappelijke thema’s. Wij bieden een hoogwaardig alternatief voor de mainstream media. Café Weltschmerz is onafhankelijk en niet verbonden aan politieke, religieuze of commerciële partijen.

  Waardeer je onze video’s? Help ons in de strijd naar een eerlijker Nederland, vrij van censuur en Steun Café Weltschmerz en word Stamgast!

  0 reacties :

  Een reactie posten