Knaleffect rond de goedkeuring van de controversiële vaccinatie-experimenten. In de Verenigde Staten heeft de Food and Drug Administration (FDA), die onder het Ministerie van Volksgezondheid ressorteert, nu besloten het gebruik van het vaccin van Janssen & Janssen grotendeels te beperken. Een van de redenen daarvoor is het verhoogde risico op gevaarlijke bloedproppen. In de toekomst zal er een totaal verbod op het gebruik van de stof voor minderjarigen komen, en zal het alleen in uitzonderlijke gevallen voor volwassenen worden aanbevolen, bericht Wochenblick.at.

Verhoogd risico op gevaarlijke bloedproppen

De autoriteit heeft het besluit op donderdag bekendgemaakt. Het is gebaseerd op ten minste 60 bewezen gevallen van stollingsstoornissen binnen twee weken na de injectie. In ten minste negen gevallen waren de complicaties zelfs dodelijk. Gezien de duizenden verdachte gevallen in het meldingssysteem voor bijwerkingen VAERS en het lage meldingspercentage, ligt het aantal niet gemelde gevallen van vaccinschade waarschijnlijk veel hoger. De autoriteiten hadden de vectorinjectie van de J&J-dochter Janssen voorheen al alleen voor personen boven de 18 jaar aanbevolen. Een paar weken na het tijdelijke  vaccin volgt nu de verdere beperking.

Na verdere analyse, onderzoek en evaluatie van de gemelde gevallen werd – volgens de FDA – vastgesteld dat “het risico van trombose met het trombocytopeniesyndroom (TTS) een beperking van het toegestane gebruik van het vaccin rechtvaardigt.” TTS is de levensgevaarlijke combinatie van bloedstolsels met een laag aantal bloedplaatjes, waarvan de symptomen meestal één tot twee weken na de prik duidelijk werden. De bijsluiter noemt hersentrombose en TTS als mogelijke toekomstige bijwerking.

Slechte prognose voor getroffen TTS-patiënten

Het besluit is een slag onder de gordel voor de pogingen van het bedrijf om zijn “vaccin” beschikbaar te maken voor minderjarigen. De reactie van de media op het besluit van de FDA is opmerkelijk geweest. Zelfs de grote omroep CBS geeft nu toe: “De bloedklonters ontstaan door een immuunreactie die verband houdt met de manier waarop het vaccin gemaakt wordt. Zij vormen zich op veel voorkomende plaatsen, zoals in aders die bloed uit de hersenen afvoeren en bij patiënten die abnormaal lage bloedplaatjes krijgen. Symptomen van deze trombose zijn zware hoofdpijn, buikpijn en malaise.”

De FDA herinnert er ook aan dat de toestand van TTS-patiënten ondanks een snelle diagnose en behandeling “snel kan verslechteren”. Bovendien kan het syndroom leiden tot langdurige gezondheidsproblemen en heeft het een hoog sterftecijfer. De autoriteit vindt het ook problematisch dat “de risicofactoren voor de ontwikkeling van TTS na de toediening van het Janssen-vaccin onbekend blijven.” Daarom wil zij het gebruik van de J&J prikken alleen toestaan in gevallen van allergische reacties op mRNA-stoffen en voor mensen met andere vaccinatie-obstakels of onvoldoende toegang tot andere middelen.

Trombose met alle “vaccinaties” die reeds een jaar bekend zijn

Het probleem van levensbedreigende en fatale hersentrombose en embolie verscheen voor het eerst als een massaal verschijnsel in het voorjaar van 2021. Hoewel deskundigen al wekenlang voor een dergelijk gevaar hadden gewaarschuwd bij alle stoffen die toen waren goedgekeurd, negeerde de EU-autoriteit EMA hun advies. Pas toen de bijwerking niet langer over het hoofd kon worden gezien, werden de vaccinaties stopgezet, wat vooral van invloed was op het vectorpreparaat van Astra Zeneca, dat destijds het meest gebruikt werd in Europa. Daarop werden de mRNA-behandelingen doorgedrukt – een onafhankelijke autopsie van vaccindoden in de herfst liet echter ook verontrustende klinische beelden zien, waaronder trombose met deze stoffen.

Accumulatie van vaccinschade ook met mRNA-gentherapieën

Hoewel er dus ook talloze ernstige bijwerkingen en sterfgevallen zijn waargenomen met mRNA-genbehandelingen, blijven zowel de FDA als het mediacomplex op zijn minst proberen hun reputatie te redden. Maar in het geval van de stof van BioNTech/Pfizer hebben zelfs de ontwikkelaars onlangs moeten toegeven dat er “ernstige bijwerkingen optreden” die de volledige goedkeuring door de regelgevende instanties “zouden kunnen vertragen of verhinderen.” Er is ook nog geen bewijs voor de duurzaamheid van hun immuunrespons.

In het geval van deze experimentele therapieën zijn er de laatste maanden zelfs steeds meer aanwijzingen gekomen dat de injecties het immuunsysteem kunnen verzwakken – kritische medische deskundigen noemen het verschijnsel al “vaccin-AIDS“, vanwege de verschijnselen, die de mensen ook vatbaarder maken voor andere ziekteverwekkers. De wereldwijde “booster”-vaccinaties zouden de situatie tegen de herfst kunnen doen escaleren. Het feit dat vector- en mRNA-stoffen tot allerlei bijwerkingen kunnen leiden, was onlangs zelfs voor een Italiaanse rechtbank aanleiding om verplichte vaccinatie ongrondwettig te verklaren.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER Volg Frontnieuws op Telegram