“Trotskist” Lauterbach blijft vasthouden aan een vaccinatieplicht – wie stopt deze vaccin-fanaticus?

Datum:
 • vrijdag 8 april 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Per slot van rekening is de linkse regering en eigenlijk ook de CDU voor deze hele pandemie-waanzin verantwoordelijk.
  “Trotskist” Lauterbach blijft vasthouden aan een vaccinatieplicht – wie stopt deze vaccin-fanaticus?


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Normale politici stappen op na zo´n knallende democratische nederlaag. Maar zo eentje de Duitse minister van Gezondheid als Karl Lauterbach (foto) doet dat natuurlijk niet. In plaats van nu eindelijk met de staart tussen de benen af te druipen, wil hij – vast en zeker met antidemocratische middelen – de vaccinatieplicht tot uiterlijk de herfst van dit jaar toch nog doordrukken; dat is hij per slot van rekening schuldig aan de farmaceutische industrie:

  Karl Lauterbach (SPD) wil ondanks het mislukken van de vaccinatieplicht vanaf 60 jaar in de Bondsdag blijven werken aan vaccinatieplicht. Lauterbach zei tegen de “Bild-Zeitung”te willen blijven proberen om “tot de herfst een vaccinatieplicht te bereiken om in de herfst onnodige slachtoffers te vermijden. Als arts en politicus geef ik nooit op als het om het leven van andere mensen gaat.”

  De Duitse bondskanselier Olaf Scholz (SPD) keerde zich hier tegen. De stemming in de Bondsdag zou duidelijk geweest zijn, deze zou men nu moeten accepteren, zei Scholz donderdag na de conferentie met de minister-presidenten van de deelstaten.

  Wat is die Lauterbach toch een misselijke huichelaar.

  Elk jaar sterven er 338.000 burgers aan hart- en vaatziekten en 239.600 aan kanker. Heeft Lauterbach dat ooit geïnteresseerd?

  Ook als hij vindt dat hij voor God te mogen spelen. Hij zal het niet verhinderen dat er elke dag oude en zieke mensen ook in Duitsland sterven. Zelfs dan, wanneer Lauterbach eindelijk een keer in het gezondheidsstelsel zou investeren en de lonen en salarissen van het verzorgend personeel zou verhogen.

  Dat hij het resultaat van de stemming in de Bondsdag niet accepteert, zegt veel over zijn duistere karakter. De man moet van het politieke toneel verdwijnen, zo snel mogelijk. Maar daarvoor ontbreekt het Scholz aan de noodzakelijke ballen.

  Maar bestaan er überhaupt alternatieven en is het probleem met het vertrek van Lauterbach überhaupt opgelost? Per slot van rekening is de linkse regering en eigenlijk ook de CDU voor deze hele pandemie-waanzin verantwoordelijk.

  Bron:
  journalistenwatch.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten