Capituleert het ultranationalistische Azov-bataljon vandaag in Marioepol?

Datum:
 • zondag 17 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •   Poetin is een monster, meer weet de staatsomroep niet. 
  Capituleert het ultranationalistische Azov-bataljon vandaag in Marioepol?


  (Door: “KEWIL” – Vertaling: E.J. Bron)

  Onze enorm domme en huichelachtige journalisten dwaalt sinds weken in overgeschreven warrige bijdragen door de Oekraïne, legt niets uit en laat lezers en kijkers radeloos achter. Poetin is een monster, meer weet de staatsomroep niet. Het is hoogste tijd om een paar belangrijke, oude en al lang bekende feiten over de Oekraïne te brengen, zonder welke de allernieuwste ontwikkelingen in de oorlog überhaupt niet te begrijpen zijn. En daartoe behoort eerst een blik op de onderstaande kaart!

  De Oekraïne met haar bewogen geschiedenis is in feite in tweeën gedeeld. In het westen de aanhangers van het Westen, van de EU, van de NAVO, van de Amerikanen, in het oosten overwegend oorspronkelijk uit Rusland afkomstige Oekraïners en Russen, die overwegend Russisch spreken en ook liever bij Rusland willen horen.

  Laten we enkele data van voor de Oekraïne-oorlog van Wikipedia nemen: hele Krim 60% Russen, Sebastopol (Krim) 72% Russen, Marioepol 90% Russen, Donetsk 87% Russen. Loehansk 85% Russen, Odessa 65% Russen, Charkov 66% Russen, Jalta 66% Russen.

  De cijfers variëren, verschillende jaren, gebieden, tellingen, maar de overwegende meerderheid van de “Russen” met Russisch als moedertaal in deze oblasten en grote steden van de Oekraïne wordt door niemand ontkend.

  En precies deze mensen worden sinds de Maidan-putsch mishandeld, Russisch werd quasi verboden en de Donbass zelfs tegen de Akkoorden van Minsk in voortdurend beschoten. Waar zullen deze mensen dus naartoe willen als ze vluchten? Naar Rusland, naar het Oosten of naar het Westen? Bij welk land willen ze horen, bij Rusland, bij de Oekraïne of bij Polen?

  Natuurlijk bij Rusland. En exact daarom hebben de Oekraïense ultra-nationalisten van Azov zich in het Oekraïense Marioepol, bij hun Oekraïense vijanden dus, genesteld. En wat doet men met vijanden?

  De Azov-nazi´s hebben vanuit alle etages van de woonblokken van Marioepol op de Russen gevuurd, en als de Russen terugschieten, zijn de woonblokken op een bepaald moment ruïnes en schuift men alle de slechte Russen in de schoenen. Zo kan men ook vanuit een crèche op de Russen schieten en de Russen daarna beschuldigen van babymoord.

  Zo hebben de Azov-ultra´s ook vluchtwegen voor de Oekraïense Russen versperd en de inwoners als gijzelaars genomen. En daarom duurt de inname van de stad zo lang, want de Russen willen niet op hun vrienden schieten.

  En nog erger! De Oekraïense Azov-misdadigers folteren en schieten ook rechtstreeks op hun Oekraïense medeburgers wanneer deze te Rusland-vriendelijk zijn, en de beelden van uiteen gescheurde lijken worden achteraf Poetin in de schoenen geschoven.

  Nu zitten er nog ongeveer 2500 Azov-misdadigers en 500 buitenlandse huurlingen en eventueel ook gijzelaars vast in de omsingelde Azov-staalfabriek. Rusland heeft ze vandaag opgeroepen om te capituleren. En dan wil de idiote EU nog snel wapens naar de bunkers sturen, voordat deze moorddadige troep geëlimineerd wordt?

  Wie op de hoogte wil zijn van de Oekraïne-oorlog, hoeft alleen maar bovenstaande kaart te bekijken. Rusland zal winnen en zoveel mogelijk van het blauwe gebied voorgoed annexeren. De Oekraïne raakt de toegang tot de Zwarte Zee kwijt. En in het blauwe deel zullen zich daarna nog veel meer Russen vestigen, het westelijke deel is alleen van de Oekraïners.

  Al het andere zijn onrealistische dromen, die hoogstens nog in een atoomoorlog kunnen eindigen.

  Bron:
  pi-news.net
  Door: “KEWIL”

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten