blckbx today: vandaag 19.00 uur: hausse aan faillissementen, links politiek ontheemden kritisch op coronabeleid en meer...

Datum:
 • maandag 11 april 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Maandag 11 april 2022 19.00 uur  Zie Hier
  In de uitzending van vanavond onder andere:


  Het aantal faillissementen is in maart 2022 voor de tweede maand op rij gestegen. Ongeveer 13.000 bedrijven zijn zelf met hun activiteiten gestopt. Dit is een stijging van 8% vergeleken met maart vorig jaar, blijkt uit een recent verschenen KVK rapport.


  - Afgelopen vrijdag vond de derde Postpandemiedialoog plaats. Dit is een initiatief van De Vierde Golf: een collectief van links politiek ontheemden die zich zorgen maken over het coronabeleid. Onze verslaggever was ter plaatse. 


  - Gisteren vertelde de Oekraïense president Zelensky bij het Amerikaanse programma "60 minutes" dat hij De Krim, nooit zou erkennen als Russisch grondgebied en daarmee lijkt er voorlopig geen einde te komen aan de oorlog.


  - Aan de desk staan onderzoeksjournalist Daan de Wit, programmamaker Erwin Taams en retaildeskundige Hans van Tellingen.


  - Presentatie: Sanae Orchi  Iedere maandag, woensdag en vrijdag LIVE om 19:00 uur


  Het nieuws belicht vanuit het oogpunt dat je van blckbx gewend bent, diepgravend en kritisch. Dat is wat je van blckbx today kan verwachten. Onder aanvoering van Flavio Pasquino verzorgt het team van redacteuren, de webredactie, video editors, de regie en de techniek drie keer in de week dit unieke live actualiteitenprogramma. Hierbij zal geen enkel onderwerp geschuwd worden en streven wij ernaar om de nodige balans aan te brengen in het brede medialandschap.

   mensen.

  0 reacties :

  Een reactie posten