Schwab: ‘Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is’

Datum:
 • maandag 11 april 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Klaus Schwab bepaalt de komende jaren in belangrijke mate hoe jouw leven eruit komt te zien.


  11-4-2022  Robin de Boer


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:23

  Klaus Schwab bepaalt de komende jaren in belangrijke mate hoe jouw leven eruit komt te zien. Jarenlang heeft hij zich met zijn World Economic Forum voorbereid op datgene wat zich voor onze ogen voltrekt.

  Er circuleert momenteel een filmpje op social media waarin hij enkele opmerkelijke uitspraken doet. De beelden zijn begin vorig jaar gemaakt tijdens de Davos Agenda, een virtuele bijeenkomst als alternatief voor het World Economic Forum, dat jaarlijks plaatsvindt in het Zwitserse skioord Davos.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Draconische maatregelen

  Tijdens de virtuele bijeenkomst zei de geestelijk vader van de Grote Reset onder meer: “Niemand is veilig totdat iedereen gevaccineerd is.”

  Schwab bedacht recentelijk nog een aantal draconische maatregelen om het volk onder de knoet te houden. Zo stelde hij voor om een hersenscan te maken voordat je mag reizen en ook speelt Schwab met het idee om chips te implanteren bij mensen waarmee hun gedachten kunnen worden afgelezen.

  Agressieve Duitser

  Freelance journalist Arno Wellens zag het filmpje ook en reageert: “Mensen snappen gewoon niet dat basale rechten er met een reden zijn. Die kun je niet enkel in stand houden als de gelegenheid het toelaat: ze zijn altijd absoluut, of nooit, er zit niks tussen. Er komt elke eeuw namelijk wel een agressieve Duitser die wil dat je zijn boek leest.”


  2 reacties :

  Verontruste zei

  Vies mannetje. Zou dat in de arise genen zitten?
  Mofrica als voorbeeldnatie?
  In america werden na de oorlog de kampen met krijgsgevangenen, waar de nazi cultuur "zorgvuldig" in stand gehouden was, gewoon open gezet en nu de naweeën zichtbaar zijn.

  Anoniem zei

  We hebben de agressie van Duitsland gezien bij de Eerste Wereldoorlog, bij de Tweede Wereldoorlog en nu hebben we Klaus Swab, de zoon van een SS'er die weer uit is op een Derde Wereldoorlog. Duitsers kijken niet op tientallen miljoenen doden en het is een hobby van ze om hele bevolkingsgroepen te willen uitroeien. We hebben in Timmermans een prima Compaan van Klaus Swab.

  Een reactie posten