Twee jaar corona plandemie – Twee jaar totale waanzin

Datum:
 • zaterdag 5 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Misdadigers. Van het ergste soort dat ooit op deze aardbol heeft rondgelopen.
  Twee jaar corona plandemie – Twee jaar totale waanzin

  De Covid injecties verwoestten reeds onvoorstelbare aantallen levens. Desondanks gaat het injecteren onder almaar grotere politieke en maatschappelijke druk gewoon door.

  —————————————————————————————————————————————–

  Hoogleraar (em) Pierre Capel over de DNA veranderingen door Covid injecties die wetenschappelijk zijn aangetoond – ‘Boostershots zorgen dat u afweer maakt tegen uw eigen lichaam’ – Vaccins’ blijven talloze slachtoffers maken en volksgezondheid in gevaar brengen

  ————————————————————————————————————

  We hebben al eerder geschreven dat de hetze tegen Rusland, met nu de oorlog in Oekraïne, een geplande, heel handige afleidingsmanoeuvre is van het totale falen van de Covid-19 genmanipulatie injecties. Het ‘vax’ nieuws van de afgelopen weken bevestigt ondertussen vrijwel alles waar we vanaf het begin van deze plandemie voor hebben gewaarschuwd. Terwijl de Omicron-variant met een CFR van 0,01% zoals verwacht helemaal niets voorstelt, worden de injecties en QR paspoorten er toch doorgedrukt, ondanks aangetoonde veranderingen van het DNA, totale nutteloosheid (maar groot gevaar) voor kinderen, en het feit dat in bijvoorbeeld Engeland 9 van de 10 aan Covid toegeschreven doden gevaccineerd zijn. Maar de Oekraïne/Rusland angstpsychose heeft uw aandacht heel effectief afgeleid van deze vaxxicide, zodat u die nog steeds rustig en gedwee ondergaat.

  In zijn video ‘De Waanzin Regeert’ wijst hoogleraar (em) experimentele immunologie Pierre Capel erop dat Omicron zich razendsnel over de hele wereld heeft verspreid. ‘Daar hielp geen anderhalve meter, mondkapje, lockdown, of wat dan ook tegen.’ De grafieken bewijzen dan ook dat ‘het virus zijn eigen verspreiding regelt, en dat we daar geen enkele zeggenschap over hebben.’ In Nederland heeft Omicron in no-time alle andere varianten weggedrukt.

  De Delta variant had net als het Wuhan virus een CFR van ongeveer 0,25%, te vergelijken met een stevige griep (andere bronnen spreken van 0,05% – 0,15%). Sinds de komst van Omicron is de CFR gedaald naar 0,01%. ‘Dat is werkelijk drie keer niks,’ vervolgt Capel. ‘Een potje pindakaas opeten is al bijna gevaarlijker.’ Hoe kan het dan dat zo’n virus(je) door de Nederlandse politiek op lijst A werd gezet? ‘Het is echt schandalig. Dit heeft niets, maar dan ook niets met lijst A te maken. Dit is twee jaar waanzin, nog steeds continuerend.’

  Omicron voelt zich door zijn specifieke bindingsfactoren vooral thuis in de neus en keel, en niet in de (lagere) longen. Het veroorzaakt dus geen longontstekingen. Verder is deze zeer besmettelijke variant dus nauwelijks ziekmakend, wat in tal van studies wordt bevestigd.

  Boostershots zorgen dat u afweer maakt tegen uw eigen lichaam

  Sinds eind 2020 – begin 2021 zijn de vaccins ‘erdoorheen gejast, op een manier die zeer twijfelachtig is.’ Inmiddels is een groot deel van de wereldbevolking met deze mRNA gen-injecties ingespoten. De antistoffen die deze injecties tegen het Wuhan virus opwekken, zijn niet effectief gebleken tegen Omicron. ‘Die hele vaccinatie heeft dus geen enkel effect op de huidige situatie.’

  De boostershots zorgen ervoor dat je opnieuw dat (toxische) spike eiwit van Wuhan-corona in je lichaam gaat aanmaken. Dat Wuhan-spike wordt overal tot expressie gebracht, maar zit niet op een virus, want dat is er niet meer. ‘Je maakt afweer tegen je eigen lichaam.’ Die spikes zitten namelijk overal, in je hersenen, je nieren, bloedvaten, noem maar op. ‘Oftewel: je gaat een enorme auto-immuunreactie krijgen. Dat verklaart al die bijwerkingen.’

  ‘Het is walgelijk hoe dat alles onder tafel wordt geveegd, de hersenbloedingen, het doof worden, het aantasten van alle organen, de voetballers die omvallen op het veld,’ waar keer op keer allerlei kulverklaringen voor worden gegeven. ‘We zitten twee jaar waanzin verhalen aan te horen,’ maar wat er echt aan de hand is en hoe je het zeer effectief en goedkoop kan behandelen, dat mag niet worden gehoord.

  Genetische manipulatie nu aangetoond: mRNA wordt DNA

  ‘Maar dan wordt het nog erger.’ Het mRNA in de injecties is dermate gemodificeerd, dat het niet na enkele uren verdwijnt, maar een biologisch extreem lange tijd aanwezig blijft. Dus je maakt biologisch gezien veel te lang overal in je lichaam dat spike aan, en valt dat (lichaam) dan aan.’ Nu is er een proces dat reverse-transcriptase heet, waardoor mRNA weer teruggaat naar DNA, waarna dat DNA dan in je chromosomen wordt ingebouwd. Dat proces is normaal gesproken op een heel laag niveau actief in het menselijke lichaam.

  Capel waarschuwde al in 2020 voor deze vorm van genetische manipulatie, maar dacht dat het misschien nog kon meevallen met de mate waarin. ‘Maar nu zijn er recente studies die aantonen dat het helemaal niet meevalt. Sterker nog: binnen een hele korte tijd (slechts 6 uur – X.) is een deel van het prikkie vertaald in DNA, en dat wordt dan ingebouwd in je chromosomen (in onder andere de lever en de eierstokken*). En dan heb je dus het Wuhan-spike voor de rest van je leven in je lichaam… Big Pharma mag in zijn handjes knijpen.’

  (* De vrees van andere wetenschappers en experts dat deze ‘vaccins’ de menselijke vruchtbaarheid voorgoed zouden kunnen aantasten, lijkt hiermee bewaarheid te worden. En daarmee hebben de klimaatglobalisten in gang gezet wat ze al jaren im- en expliciet aankondigen: depopulatie van de aarde.)

  ‘And the madness goes on’

  ‘Terugkijkend is er dus iets heel raars gebeurd. Er is een kleine groep mensen die van alles gepropageerd hebben en de waarheid hebben verdraaid, enorme censuur hebben gepleegd, de bestaande medicatie verboden hebben, en dat allemaal om een paar miljard winst te maken (heel wat meer! Pfizer verdiende vorig jaar $ 36 miljard. -X.) en de QR code door onze strot te drukken. Nu zijn we er heel even vanaf, maar voor hoelang? We zien hetzelfde principe dat de hele meute achter een klein groepje aanholt… and the madness goes on.’

  (15 min. – Opmerking: met zijn opmerkingen over Putin ben ik het niet eens, maar dat had u vast wel begrepen):

  Maar is het wel ‘gekte’? Lijkt dit niet veel meer op een doelgerichte programma, een kwaadaardige, duivelse agenda om de mensheid in de loop van enkele jaren flink uit te dunnen, en de rest onder totale controle te brengen en hun hele leven lang verslaafd te maken aan ‘vaccinaties’?

  ‘Vaccins’ blijven talloze slachtoffers maken en volksgezondheid in gevaar brengen

  En dat de ‘vaccins’ ondertussen gewoon doorgaan met talloze slachtoffers maken en de complete volksgezondheid in ernstige gevaar brengen, blijkt opnieuw uit de officiële cijfers van het UK Health Security Agency. Volledig gevaccineerden krijgen 3,2 x eerder Covid-19 dan ongevaccineerden. Dat betekent dat de Pfizer injectie nu in alle leeftijdsgroepen een negatieve effectiviteit (tot -222%) heeft. (1) Maar liefst 9 van de 10 aan Covid-19 toegeschreven doden zijn volledig gevaccineerd. 4 van de 5 van hen hebben ook hun boostershot ontvangen (2).

   

  In een vertrouwelijk Pfizer document – dat de fabrikant uit alle macht verborgen probeerde te houden – staat te lezen dat ‘Covid-19 vaccin-verbonden versterkte ziekte (VAED) een reële mogelijkheid is… inclusief vaccin-verbonden versterkte ademhalingsziekte (VAERD).’ In het document, dat gedateerd staat op 30 april, wordt erkend dat lastig in te schatten is hoeveel mensen uiteindelijk VAED zullen krijgen (3).

  Tussen december 2020 en eind februari 2021 werden 138 mensen geregistreerd die 317 relevante verschijnselen kregen (waaronder myocarditis, hartaanval, ernstige trombose, acute nierschade, meningitis, et cetera). De ‘real world’ data laten inmiddels zien dat er over de hele wereld enorme aantallen mensen door zijn getroffen. In bijvoorbeeld Schotland hebben gevaccineerden daardoor een 4 x hogere kans om te overlijden aan Covid dan ongevaccineerden.

  Pfizer heeft eveneens toegegeven dat hun ‘vaccin’ niet effectief is in kinderen van 5 tot 11. Desondanks gaat het prikken van jonge kinderen in de VS gewoon door (4). Deze criminele farmaceutische onderneming blijkt (via BioNTech) bijna $ 2,9 miljoen smeergeld aan de FDA te hebben betaald om hun experimentele genmanipulatie injectie goedgekeurd te krijgen (5).

  Ook zwangere vrouwen worden nog steeds ingespoten, terwijl het aantal miskramen dankzij deze vaccins met 2000% is gestegen (6). Het aantal hersenbloedingen is zelfs met 68.000% geëxplodeerd. Duitse zorgverzekeraars berichtten onlangs dat er in Duitsland al 31.254 vaxdoden zijn gevallen, en niet ‘slechts’ 2255, het offiële overheidscijfer.

  Proefkonijnen van misdadigers

  Deze feiten zouden zelfs de meest verstokte prik-gelovige (en daar lopen er in Nederland helaas nog heel veel van rond) een behoorlijk ongerust gevoel moeten geven, omdat dit bevestigt dat iedereen die deze injecties in zijn lichaam heeft laten zetten niets meer dan een proefkonijn is in het met afstand grootste medische experiment in de geschiedenis.

  Hoe noem je overheden, organisaties en instituten die met behulp van de media en systeemwetenschappers dan toch deze injecties, die alleen al in de EU officieel meer dan 40.000 mensen fataal zijn geworden, met propaganda en grote (in)directe dwang aan het argeloze publiek opleggen, en daarmee ernstige mensenrechtenschendingen plegen?

  Mijn mening? Misdadigers. Van het ergste soort dat ooit op deze aardbol heeft rondgelopen.

   

  Xander

  (1) Daily Expose
  (2) Daily Expose
  (3) Daily Expose
  (4) Health Impact News
  (5) Health Impact News

  Zie ook:

  (CORONA rubriek)

  0 reacties :

  Een reactie posten