Oekraïense tv-presentator roept op tot genocide op Russische kinderen, citeert topnazi Adolf Eichmann

Datum:
 • donderdag 17 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • .................zei dat je eerst de kinderen moet vernietigen om een land te kunnen vernietigen.   Robin de Boer  17-3-2022

  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:57

  De Oekraïense tv-presentator Fahruddin Sharafmal heeft opgeroepen tot genocide op Russische kinderen. Hij citeerde daarbij topnazi Adolf Eichmann, één van de hoofdverantwoordelijken voor de massamoord op de Joden. Ja, echt.

  “Ik weet dat je als journalist objectief moet zijn. Ik moet evenwichtig verslag doen, maar om eerlijk te zijn is dat ontzettend moeilijk, vooral in deze tijd. En aangezien we nazi’s, fascisten, enzovoorts worden genoemd in Rusland, citeer ik Adolf Eichmann, die zei dat je eerst de kinderen moet vernietigen om een land te kunnen vernietigen. Want als je hun ouders doodt, worden de kinderen volwassen en nemen ze wraak. Door kinderen te doden, worden ze nooit volwassen en zal het land verdwijnen,” zei Sharafmal.

  (Video verwijderd? Klik hier...)

  Afslachten

  Hij zei ook dat hij persoonlijk Russische kinderen zou doden. “Het Oekraïense leger mag geen Russische kinderen doden, omdat dat verboden is, maar ik zit niet in het Oekraïense leger. En als ik de kans krijg om de Russen uit te schakelen, zal ik die zeker grijpen.”

  “Ik volg de doctrine van Adolf Eichmann en zal alles in mijn macht doen om ervoor te zorgen dat jullie kinderen nooit op deze aarde leven,” zei de presentator, die nog eens benadrukte dat hij Russische gezinnen wil ‘afslachten’.

  Hij deed zijn uitspraken op Kanaal 24, dat eigendom is van Kateryna Kit-Sadova, de vrouw van de burgemeester van Lviv, Andriy Sadovyi.

  Niet geblokkeerd

  Op Facebook en Instagram worden gebruikers die aanzetten tot haat niet geblokkeerd als de bedreigingen zich richten tegen bijvoorbeeld Russische militairen in Oekraïne. Uitlatingen als ‘dood aan de Russische bezetters’ worden toegestaan.

  Vergeet niet om Oekraïne te steunen!

  [Summit News]  stemmen

  Beoordeel dit a 

  0 reacties :

  Een reactie posten