Politiek gevangene

Datum:
 • donderdag 17 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Pure misdaad tegen de eigen bevolking derhalve. 
  Politiek gevangene


  (Door: Drs. E.N. Schilder)

  Toen meneer Erdoğan zogenaamd werd aangevallen door zijn tegenstanders (maar heel toevallig NIET was waar hij zou moeten zijn) werden meteen zijn politieke tegenstanders als schuldigen aangewezen en met duizenden tegelijk opgepakt. Van hen is nooit meer iets vernomen… (ik heb in ieder geval nooit meer iets over hen gehoord) en hetzelfde ziet u steeds meer gebeuren in de westerse wereld die zich onder de VN/WHO/EU/WEF/NATO (Nieuwe Wereld Orde/Vierde Rijk)-vlag hebben geschaard. Bedrog, (kiezers)fraude, manipulatie, intimidatie en zowel geestelijk als fysiek geweld en onderdrukking zijn, net als in de twintiger/dertiger jaren in Duitsland, heden ten dage niet van de lucht! Pure misdaad tegen de eigen bevolking derhalve. De wereldwijd hetzelfde, in het zwart geklede ‘oproer’politie, zijn de nieuwe bruinhemden en het NCTV is de nieuwe GESTAPO!

  Een dictatuur herkent u als eerste aan censuur. Allereerst worden politieke tegenstanders, wetenschappers met een andere geluid en critici gedemoniseerd, op alle fronten tegengewerkt en uiteindelijk opgepakt. En datzelfde is gisteren gebeurd met Willem Engel (foto). Een man die meer verstand van biologie en virussen in zijn pink heeft dan alle ziekelijk corrupte breintjes van het hele RIVM, OMT en het MVWS bij elkaar!

  Het begon eind 2019 allemaal met een door de WHO (en de farmacie) bedachte herdefiniëring (!) van een verkoudheid/griepvirus waarbij Covid-19 een ‘tijdelijke’ A-status kreeg (en die na ruim twee jaar nog steeds heeft!). Tevens werd er, eveneens ‘tijdelijk’, een door de WHO-aanbevolen (!) experimenteel ‘medicijn’ opgedrongen (alleen DÀT was de enige uitweg…!) dat geen enkele officiële test heeft doorlopen, want er was ‘grote haast’ geboden. Het was namelijk een ‘killer’, werd u door onder andere financieel belanghebbenden (!) Gates en massamoordenaar Tedros verteld…

  Omicron was voor Gates’ WHO echter een heel vervelende variant, omdat ze zeer mild bleek en ZONDER injecties iedereen tegen Corona resistent maakte. En DÀT was natuurlijk NIET de bedoeling, want nu blijven ze met heel veel injecties zitten die al wel betaald zijn en die (schriftelijk vastgelegd en met exorbitant hoge boetes als een regering zich daar niet aan houdt) jaarlijks MOETEN worden afgenomen.

  Momenteel worden er weer veel mensen grieperig en verkouden en derhalve heeft men nu iets gevonden om die injecties tòch weer in te kunnen spuiten. Omdat de mRNA/gen-therapie injecties op het Spike-eiwit, ofwel de Delta-variant is ontworpen (waar in 2015 al patent op werd gegeven…), ‘werkte dat niet meer’ tegen mildere varianten. En wat blijkt nu ‘heel toevallig’… Momenteel heerst er ineens een variant van Omicron èn Delta… die alleen maar ‘enorm om zich heen slaat’, omdat iedereen zich slaafs laat testen, maar die voor hèn weer een mogelijkheid geeft om wederom aan te sturen op ‘boosters’. Hoe DOM mensen zijn, bevestigt het volgende: mijn buurman is jurist bij een van de rechtbanken in Nederland en is volledig ‘gevaccineerd’ ÈN ‘geboosterd’ …en heeft nu Corona… Nu heeft de gemiddelde mens er een dag of drie last van, naar men zegt, maar hij is al ruim 2 weken flink ziek. Toch gaat hij voor de tweede booster, want zonder deze booster (januari) was hij waarschijnlijk nog veel zieker geweest of zelfs doodgegaan… Deze mensen zijn door de NOS/NPO/RTL dagelijks zó (zelf opgezet en derhalve geheel vrijwillig tot zich genomen!) gehersenspoeld dat zij geen enkele andere logica meer kunnen bevatten. Dat deze ‘onschuldige’ prikjes hun natuurlijke immuunsysteem juist ondermijnen en/of tegenwerken/vernietigen, begrijpen zij niet. Van iemand in een dergelijke functie zou u meer intellect mogen verwachten, maar helaas, vrijwillige hersenspoeling werkt klaarblijkelijk voor elk niveau. …Tenzij jurist zijn bij een landelijke rechtbank uiteindelijk ook niet meer blijkt te zijn dan ‘monkey see, monkey do’ natuurlijk…

  Het enige echter wat ÌK zie wat in blinde paniek en om zich heen slaat, is de eerder genoemde fascistische wereldorde die alles op alles zet om Su Kreet Rieset nu in de hoogste versnelling te zetten om de wereld in augustus, middels wereldwijd erdoorheen gedrukte “spoed’wetten’” verder te terroriseren en te onderdrukken. Uiteraard gebaseerd op de u inmiddels bekende angstscenario’s èn afleidingsmanoeuvres: klimaatverandering, vreselijke virussen, BLM, Antifa, de all-inclusieve-gender-bullshit en ‘het gevaar’ van mensen die WÈL zelf na kunnen denken en derhalve NIET blindelings gehoorzamen.

  Norbert Dikkeboom (woonachtig in Dolfijnenstad) en zijn 22.000 ondertekenaars/angsthazen van de eerste petitie ooit waar het OM zich WÈL iets van aantrekt, omdat het zo fijn uitkomt, komen mijns inziens eveneens in aanmerking voor de NSB-prijs van Nederland. Wat een kenmerkend voorbeeld van een klaarblijkelijk perfect gelukte hersenspoel- en angstcampagne van de huidig zittende VN/WHO/EU/WEF-overheid en hun media-schoothondjes! En oh “wat was Norbert blij dat het OM laat, maar tòch nog acteerde”… En dat is het exact zoals hij het onbedoeld uitdrukte: ACTEREN! Maar dan op F-(van fascistisch) niveau! En ze zijn er nog trots op ook.

  Als u (al dan niet met dreadlocks, wat voor Trouw klaarblijkelijk iets moet toevoegen aan de tekst) wordt opgepakt door (met een eigen kol) gemaskerde politieagenten betekent dat eigenlijk dat u de waarheid spreekt of, puur op basis van rationeel redeneren, op z’n minst heel dicht bij de waarheid komt. En dat is NIET de bedoeling, want een kritisch tegengeluid is bij de Nieuwe Wereld Orde uitermate ‘ongewenst’ of voldoet niet aan ‘wat door de overheid van u verwacht mag worden’… Ofwel, u moet hen blind vertrouwen, blind opvolgen wat ZIJ zeggen en vooral uw BEK HOUDEN KADAVERDISCIPLINE is wat zij van u en hun ‘dienders’ eisen!

  Door:
  Drs. E.N. Schilder
  (voor www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten