Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!

Datum:
 • donderdag 17 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  THE MEDIA IS LYING!  Wat niemand u vertelde over Oekraïne – Mindblowing!

  24

  r is iets ongelooflijks onthuld door een dappere held van de mensheid. Udo Ulfkotte was de redacteur van één van de grootste kranten van Europa, de Frankfurter Algemeine Zeitung. Een paar jaar geleden bekende hij aan de wereld dat journalisten wereldwijd betaald worden door de CIA, geheime genootschappen, regeringen, miljardairs enz. om… altijd te liegen, en nooit de waarheid te vertellen aan het publiek, schrijft James Fetzer.

  Deze krantenredacteur bekende dat journalisten betaald worden om… aan te dringen op oorlog met Rusland!

  Daar trok Ulfkotte de grens. Na meer dan 25 jaar tegen het publiek gelogen te hebben, kon hij niet langer met zijn geweten leven. Hij bekende publiekelijk zijn schuld, en ontmaskerde het wereldwijde criminele mediakartel, dat de mensheid naar zijn ondergang stuurt. Kort na zijn bekentenis werd Ulfkotte dood aangetroffen. Luister naar zijn bekentenis in deze video:

  Ongelooflijk bedrog

  Wat Ulfkotte bekende, kunnen we gemakkelijk waarnemen als we kijken naar hoe de media over de hele wereld liegen over Oekraïne. Kijk eens naar de volgende voorbeelden…

  Een foto van een explosie in Gaza van jaren geleden, wordt gepubliceerd alsof die net in Oekraïne gebeurd is…

  Een explosie in China uit 2015 wordt gepubliceerd alsof die net in Oekraïne gebeurd is…

  Een beeld uit een film van 2010 wordt gepubliceerd alsof het in Oekraïne genomen is…

  Een andere scène uit een film, wordt gebruikt om “verslag” te doen van wat er in Oekraïne gebeurt…

  Een plaatje van een gasexplosie in 2018 wordt gebruikt om de “verwoesting die Rusland in Oekraïne aanricht” te laten zien. De afgebeelde dame met een met bloed besmeurd gezicht is een bekende crisis-actrice, die in tientallen beelden van “rampen” voorkomt. Puur theater…

  In deze korte video kunt u zien hoe deze crisisactrice vaak gebruikt wordt om het publiek te misleiden.

  Een foto uit 2016 wordt gebruikt om emoties op te wekken, terwijl het niets te maken heeft met de situatie in Oekraïne…

  Een filmpje uit 2017 van een explosie wordt gepubliceerd alsof het juist nu in Oekraïne gebeurd is…

  Een andere explosie uit 2015 wordt door CNN gebruikt om de illusie te wekken van een huidige explosie in Oekraïne…

  Een Israëlisch persbureau zendt vermeende beelden uit het oorlogsgebied in Oekraïne uit. Het blijkt dat ze een scène uit een Star Wars film gebruikt hebben…

  Een meisje dat in 2018 te lijden had onder een bombardement in Syrië, wordt vandaag getoond alsof ze gewond is geraakt tijdens bombardementen in Oekraïne.

  Deze voorbeelden laten zien hoe inderdaad de wereld op grote schaal bedrogen wordt. Beelden uit films, rampen uit het verleden, crisisacteurs, … alle middelen zijn gerechtvaardigd om het publiek voor te liegen.

  De waarheid wordt verborgen

  Aan de andere kant verbergen de nieuwsmedia kritische informatie, die een heel ander licht werpt op deze hele situatie. Hier zijn een paar voorbeelden…

  Russen voeden Oekraïners

  Het Russische leger levert honderdduizenden kilo’s voedsel aan het Oekraïense volk. Dit werd gemeld door het Russische persbureau RT, dat overigens een van de weinige persbureaus in de wereld is geweest, die waarheidsgetrouw over de plandemie bericht hebben.

  Interessant is dat RT nu over de hele wereld verboden is. Het is duidelijk dat hun berichtgeving niet door de mensheid gehoord mag worden!

  Kinderterroristen

  Wat de Grote Media ook voor de wereld verborgen houden, is hoe in Oekraïne kinderen worden opgeleid tot terroristen, naar het model van ISIS! Het beroemde “AZO-bataljon”, een groep nazi’s die jarenlang in Oekraïne actief was, werd gefinancierd door de laatste regeringen in Kiev.

  Jeugd opgeleid tot fascisten

  De gevaarlijke opkomst van nazisme en fascisme in Oekraïne wordt geïllustreerd in deze video, waar een grote groep tieners de volgende regels aan het scanderen is:

  “Heil Oekraïne, Dood aan de vijanden, Heil Oekraïne, Hang de Russen, Oekraïne boven alles!, Oekraïne boven alles!

  Nazi’s in Oekraïne

  Deze documentaire van volledige lengte laat de gevaarlijk groeiende beweging van neonazisme in Oekraïne zien.

  Bombarderen van hun eigen volk

  Een andere schokkende realiteit waar u op de Grote Media geen woord over zult horen, is hoe de Oekraïense militairen hun eigen volk gebombardeerd hebben, waarna ze Rusland de schuld geven. Deze video toont een jong gezin dat deze verschrikking uitlegt. Terwijl Rusland tonnen voedsel naar het Oekraïense volk brengt, doodt hun eigen leger hen door massale bombardementen.

  Hun verhaal wordt bevestigd door een Franse oorlogsverslaggeefster in Donbass. Zij bevestigt dat het Oekraïense leger hun eigen volk bombardeert…

  Onverwachte onthullingen

  Een Frans televisieprogramma maakte een grote fout: zij nodigden een dame uit die al 25 jaar in Oekraïne woont. Toen zij eenmaal de waarheid begon te vertellen over wat daar werkelijk aan de hand is, schrokken de tv-presentatrice en de andere gasten zich rot, en begonnen in grote verwarring te ruziën.

  Eén van de dingen die deze Oekraïense dame onthulde, is hoe de huidige regering door verkiezingsfraude gepositioneerd is, als een marionettenregering voor criminelen.

  Zij onthult hoe de televisiezenders van de oppositie verboden zijn, vele journalisten vermoord zijn, en het land als een dictatuur functioneert, terwijl het naar buiten toe geprezen wordt als een “vrije democratie”. Zij legt ook uit hoe miljoenen mensen in Oekraïne in erbarmelijke omstandigheden leven, en dat veel mensen in feite blij zijn met de interventie door Rusland. Luister hier naar deze Oekraïense dame:

  Wij hebben plezier met doden

  In de volgende clip kunt u Oekraïense strijders horen praten over:

  – Hoe zij bevelen opvolgen die hen door het Westen gegeven worden,
  – hoe zij er plezier in hebben mensen te doden,
  – hoe zij van plan zijn om van Oekraïne een zorg te maken voor de hele wereld,
  – hoe zij Rusland willen vernietigen.

  De media manipuleert u

  Het doel van deze media-oorlog is de haat van de wereldbevolking tegen Rusland aan te wakkeren. Opeens is Rusland het grote, duistere monster. Boehoe Poetin! Dood Poetin! Wat een schurk! Maar… hebben de mensen die nu verontwaardigd zijn, zich ooit iets aangetrokken van een van de oorlogen die onlangs gevoerd zijn? De Verenigde Staten hebben de afgelopen jaren minstens 337.000 bommen laten vallen. Zij bombardeerden bijv:

  Syrië gedurende 5 jaar.
  Jemen gedurende 7 jaar.
  Somalië gedurende 15 jaar.
  Irak gedurende 16 jaar.
  Pakistan 18 jaar.
  Afghanistan 21 jaar.

  Niemand gaf er iets om. Geen enkele grote onderneming riep op tot medelijden met één van deze landen. Er was geen boycot tegen de VS. Geen enkele website, geen enkele beroemdheid, geen enkel technologisch bedrijf, geen enkel restaurant, enz. bracht een boodschap van steun voor één van deze landen. Dus… waarom is de hele wereld plotseling verontwaardigd over Oekraïne?

  Extreme hypocrisie

  Dezelfde mensen die Poetin ervan beschuldigen dat hij iets “slechts” doet, zijn degenen die miljoenen hebben vermoord, hun hele leven lang. Ik heb u al laten zien hoe die kerels honderdduizenden bommen – vaak op onschuldige burgers – over de hele wereld hebben gegooid. Maar zij zijn het ook, die kinderen vermoorden, met de experimentele gentherapie, die valselijk als vaccin bestempeld wordt. Zij zijn het die deelgenomen hebben aan het lanceren van een pandemie op de mensheid, die vele miljoenen onschuldige mensen gedood heeft (zie het bewijs van hoe dit gepland was).

  Zij zijn het die alle geneeswijzen voor covid hebben onderdrukt, waardoor in feite miljoenen mensen zijn vermoord die met een vroege behandeling genezen hadden kunnen worden.

  Zij zijn het die systematisch onze landen vernietigen, om ons te onderwerpen aan een één wereldregering. Zij zijn het die ons onze vrijheden, rechten, geld, en – als wij het toelaten – ons leven afnemen. Zij zijn het die aansturen op genocide, om de wereldbevolking te verminderen. Zij zijn het die wetenschappers hebben vermoord die levensreddende kankerbehandelingen hebben ontdekt.

  Kortom, zij zijn het die misdaden tegen de mensheid begaan van een omvang die wij niet eens kunnen bevatten.

  En nu nemen zij het op tegen het “kwaad”? Zij die de diepste, duisterste krachten van het kwaad dienen, waarvan de meesten van ons zich niet eens kunnen voorstellen dat ze bestaan? Wordt wakker lieve, geliefde, mooie mensen! U wordt bespeeld, bedrogen, gehersenspoeld, gemanipuleerd door mensen die zo verdorven zijn, dat ze alles wat u dierbaar is, uzelf inbegrepen, zouden vernietigen, als u niet oplet.

  Waarom zijn zij bang?

  Als u waarneemt hoe deze misdadigers wanhopig willen dat u Poetin haat, moet u zich afvragen: “Waarom, wat doet Poetin, dat blijkbaar een bedreiging voor hen is?” Dit brengt ons bij een volgende fundamentele realiteit: telkens wanneer de cabal u zegt dat u iemand moet haten, betekent dit dat deze persoon hun vijand is, en waarschijnlijk uw vriend.

  Hebt u ooit iemand op de openbare televisie zien oproepen tot de moord op een persoon? Ik niet. Toch hebben wij op de Amerikaanse nieuwsmedia verschillende mensen zien oproepen tot de moord op Poetin. Eén van hen is de Amerikaanse senator Lindsey Graham. Eerst verscheen hij op de televisie en riep op tot de moord op Poetin, en hij herhaalde zijn oproep op Twitter:

  Waarom roepen zij niet op tot het uitschakelen van George Soros, Bill Gates, Klaus Schwab, de Rothshilds of Rockefellers, en alle andere meestercriminelen en massamoordenaars, die de hele wereld leed hebben aangedaan dat woorden niet eens kunnen beginnen te beschrijven?

  U moet zich afvragen: waarom roepen politieke leiders en mediapersoonlijkheden op tot de moord op Poetin? Wat doet hij, dat deze misdadigers zo doodsbang voor hem zijn?

  Wat is er aan de hand?

  Zoals wij allen weten, heeft de familie Biden uitgebreid zaken gedaan met de huidige regering van Oekraïne, en herhaaldelijk vele miljoenen dollars van hen ontvangen. Wij weten ook hoe crimineel de Biden’s zijn. Hunter Biden (de zoon van Joe) is betrapt op het voortdurend misbruiken van talloze kinderen, door ze te kopen van kinderhandelaars, en ze te misbruiken op elke manier die hij maar kan. Zijn laptop werd in beslag genomen, en de bewijzen zijn er. Hier ziet u een foto van Hunter’s laptop, waarop een foto te zien is van een meisje dat in Parijs ontvoerd is, en te koop wordt aangeboden op de mensenhandelmarkt.

  Joe Biden staat ook bekend om zijn kindermisbruik. Hij kan van geen enkel kind, dat bij hem in de buurt komt, zijn handen afhouden. De voortdurende, intieme relatie van deze criminele familie Biden met de Oekraïense regering, is veelzeggend…

  U.S. hebben Oekraïnse leiders uitgekozen

  Er is een audio-opname opgedoken, waaruit blijkt hoe de politici van de V.S. – diegenen die deel uitmaken van de Deep State staat – met de hand aan het uitzoeken waren wie zij in de Oekraïense regering zouden zetten, en wie zij erbuiten zouden houden. Dit betekent dat de Deep State Oekraïne volledig controleert!

  Putin schakelt biowapen-laboratoria uit

  Er zijn verschillende biowapen-laboratoria van de V.S. in Oekraïne, waarvan de meeste heel dicht bij de grens met Rusland liggen. Uit verslagen van Poetin’s aanvallen, blijkt hoe hij deze biowapen-laboratoria onder vuur heeft genomen! De Deep State in de V.S. doet verwoede pogingen om Poetin ervan te weerhouden deze biowapen-laboratoria uit te schakelen! (bron). Poetin “valt” Oekraïne niet binnen. Hij is bezig biowapen-laboratoria uit te schakelen! Oekraïne werd in gereedheid gebracht als een belangrijk bolwerk voor de operaties van de cabal, in Europa en Azië. Poetin is gewoon schoon schip aan het maken.

  U.S. raketten langs de Russische grens

  In de volgende video kunt u Poetin horen uitleggen hoe de V.S. overal langs de Oekraïense grens met Rusland raketten hebben geplaatst. Hij legt uit dat niemand ooit zou toestaan dat zijn buurman zoiets zou doen. Wat zou er gebeuren als Rusland kernraketten langs de hele Canadese en Mexicaanse grens met de Verenigde Staten zou plaatsen? Dit is een eenvoudige kwestie van zelfverdediging, legt Poetin uit. Oekraïne werd in gereedheid gebracht als een belangrijk bolwerk voor de operaties van de cabal, in Europa en Azië. Hun doel was Rusland uit te roeien. Poetin voorkomt gewoon hun invasie, door biowapen-laboratoria, militaire bases, raketlanceerplatforms, enz. uit te schakelen.

  Wie is Poetin – werkelijk?

  Poetin heeft de wereld teruggeroepen naar God en de christelijke waarden, terwijl hij de westerse wereld fel berispt omdat ze de duistere sferen van de perversie achterna jaagt, in die mate dat er in de voormalige christelijke naties nauwelijks nog gezonde gezinnen zijn, terwijl pedofilie en allerlei perversies aan alle kanten gevierd en gepromoot worden.

  Poetin is de ENIGE wereldleider geweest die een moedig standpunt innam tegen de voortdurende perversie, en opriep tot een terugkeer naar het christelijk geloof en de christelijke waarden.

  Luister naar de toespraak van Poetin

  Later kreeg hij gezelschap van Trump, die – tot ieders verbazing – de wereld heeft opgeroepen om terug te keren tot God, de Bijbel, het geloof en de christelijke waarden. Wat wij ook van Trump denken, wij kunnen zijn consequente oproep aan de wereld, om zich weer tot God te keren, niet ontkennen.

  Zowel Poetin als Trump zijn zeer verrassende en luide stemmen geweest in onze tijd, die zich verzetten tegen de plannen van de cabal om onze wereld volledig te seculariseren en te perverteren.

  Poetin mag dan door het WEF opgeleid zijn als Young Global Leader, hij mag dan betrokken zijn bij de vrijmetselarij (wat je wel moet zijn, om zo’n regeringsfunctie te bekleden), het betekent niet dat hij hun boze agenda in zijn hart omarmd heeft. Er zijn zeer godvruchtige mensen uit de meest duistere milieus tevoorschijn gekomen. Denk maar aan aartsbisschop Carlo Maria Vigano, die een helder licht is in het Vaticaan, dat het hoofd is van de wereldwijde slang van de cabal! Deze held van de mensheid heeft heftig kindermisbruik en financiële corruptie in het Vaticaan aan de kaak gesteld, en strijdt nu hard tegen de nieuwe wereldorde, waarin het Vaticaan een sleutelrol speelt.

  Evenzo heeft Poetin ook altijd een vrijmoedig standpunt ingenomen tegen de nieuwe wereldorde, en heeft hij alles in het werk gesteld om hun plannen te ontmaskeren. Zijn toespraken zijn overal op het internet te vinden, waar hij de mensheid waarschuwt voor de satanische één wereldregering. Hij heeft misdadigers als George Soros, Bill Gates en de Rothschilds publiekelijk ontmaskerd, en hun invloed zoveel mogelijk uit Rusland verwijderd.

  In alles wat Poetin de afgelopen tien jaar gedaan en gezegd heeft, is duidelijk geworden dat hij geen vriend is van de cabal, maar in feite fel tegen hen gekant is.

  Dat wordt des te duidelijker door de manier waarop de cabal nu probeert Rusland te vernietigen. Tientallen van hun grote bedrijven verlaten nu Rusland, en proberen Rusland weer in de donkere eeuwen te storten door de afwezigheid van de beste westerse diensten, oplossingen en technologieën.

  Wat zij niet begrijpen, is dat dit de Russische bevolking zal aanmoedigen om hun eigen systemen te bouwen, waardoor Rusland des te machtiger zal worden tegenover de cabal, omdat zij niet langer op hun diensten zullen rekenen.

  De enige manier om de huidige wereldwijde aanval op Rusland te begrijpen, is te weten hoe deze natie een groot obstakel is voor de één wereldregering.

  Hetzelfde geldt voor Amerika. De cabal heeft geprobeerd om zowel Rusland als Amerika van binnenuit te vernietigen, door corrupte marionetten in de regeringen te plaatsen, en door massale omkoping en chantage van invloedrijke personen in deze naties. Ook hebben zij geprobeerd deze beide naties zover te krijgen dat zij een atoomoorlog zouden beginnen.

  Zij faalden.

  In de nabije toekomst zullen wij zien hoe Amerika uit de donkere wolken van de huidige oorlog zal oprijzen en helderder dan ooit zal worden. Terwijl de cabal in de afgelopen eeuw duizenden vooraanstaande patriotten in de VS heeft vermoord, en heeft geprobeerd in de harten van het Amerikaanse volk haat tegen de VS aan te wakkeren, is de patriottenbeweging sterker en groter geworden dan ooit tevoren. Nooit in haar bestaan was er zo’n wijdverbreid leger van waakzame patriotten, dat opstaat om Amerika tegen de cabal te verdedigen.

  Zelfs nu er een marionettenregering van de cabal aan de macht is, geven zij zich meer dan ooit bloot, waardoor het patriottenvuur in heel Amerika des te meer oplaait.

  Snel overzicht

  ✔︎ Poetin roept op tot de terugkeer naar God, en Zijn waarden, wat precies het tegenovergestelde is van de cabal, die het rijk van de duisternis dient.

  ✔︎ Poetin heeft de opkomst van perversie veroordeeld, wat precies het tegenovergestelde is van de cabal, die aansturen op perversie.

  ✔︎ Poetin heeft moedig stelling genomen tegen het globalisme en de Nieuwe Wereldorde, waardoor hij een hinderpaal is voor hun plannen.

  ✔︎ Daarom heeft de cabal journalisten in Amerika en Europa betaald, om te proberen oorlog met Rusland te veroorzaken.

  ✔︎ De cabal heeft Oekraïne in bezit genomen en er een bolwerk voor hun operaties van gemaakt, wat een grote bedreiging voor Rusland is.

  ✔︎ Poetin heeft raketlanceerinstallaties en biowapenlaboratoria, die langs de grens met Rusland stonden opgesteld, verwijderd.

  ✔︎ Oekraïne is een centrum voor neonazisme, waar kinderen worden opgeleid tot terroristen.

  ✔︎ Oekraïense strijders scheppen op over hun plezier in het doden van mensen, en hoe Oekraïne “een zorg voor de hele wereld” zal worden.

  ✔︎ Oekraïne heeft diep in bed gelegen met de cabal, en Biden is daar een treffend voorbeeld van.

  ✔︎ De Amerikaanse Deep State heeft de regering van Oekraïne met de hand uitgekozen, waardoor het een marionettenregering is geworden in de handen van misdadigers.

  ✔︎ Al tientallen jaren probeert de cabal een kernoorlog met Rusland te veroorzaken, om deze natie te vernietigen.

  ✔︎ Nu roepen de cabal media wereldwijd weer op tot oorlog tegen Rusland, waaruit blijkt dat zij de natie willen vernietigen.

  ✔︎ De media liegen over Rusland, om de publieke opinie aan hun kant te krijgen, wanneer zij hen aanvallen.

  In wezen is Poetin gewoon Rusland aan het verdedigen, tegen een steeds groter wordende dreiging van de NAVO en de Deep State / Cabal. Tegelijkertijd maakt hij korte metten met hun bolwerken in Oekraïne, waaronder een knooppunt voor kinderhandel. En hij verlost het Oekraïense volk van een misdadige regering die het volk onderdrukt heeft.

  Cyber Pandemie

  Hillary Clinton en Biden hebben allebei opgeroepen tot cyberaanvallen tegen Rusland. Klaus Schwab van het WEF heeft publiekelijk aangekondigd dat er na de biologische pandemieën een golf van cyberaanvallen zal komen. Dat zou veel verwoestender zijn dan om het even welk biologisch virus, want het zou de hele wereldinfrastructuur platleggen, en stroomonderbrekingen, onderbreking van de aanvoerlijnen, enz. veroorzaken.

  Als er grote cyberaanvallen komen, zullen die veroorzaakt worden door de cabal, maar… anderen zullen de schuld krijgen, waaronder Rusland. Zo werken ze altijd: ze veroorzaken een ramp en geven iemand anders de schuld. Het feit dat Schwab cyberaanvallen voorspeld heeft, toont aan dat het op hun agenda staat.

  Hoor deze misdadigers een Cyber Pandamie aankondigen


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten