Nieuw WEF-plan: Met de bloedproef naar de biometrische, klimaatneutrale (!) Covid-pas – voor “reizen, bioscoop en Co.”

Datum:
 • zaterdag 12 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Het World Economic Forum (WEF) geeft weer eens zijn dystopische toekomstvisies prijs.
  Nieuw WEF-plan: Met de bloedproef naar de biometrische, klimaatneutrale (!) Covid-pas – voor “reizen, bioscoop en Co.”


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Het World Economic Forum (WEF) geeft weer eens zijn dystopische toekomstvisies prijs. In het kader van de “Great Reset”-agenda wordt er reclame gemaakt voor het biometrische en gedigitaliseerde Covid-paspoort, dat vanaf de herfst in de westelijke industrielanden zijn intrede moet doen. De aankondiging verklaart waarschijnlijk ook waarom plotseling in veel landen de corona-maatregelen naar de “spaarstand” werden teruggedraaid: op de achtergrond wordt met grote druk aan de technische invoering van de totale controle gewerkt en dat zou wel eens tot het eind van het jaar kunnen duren.

  Met de bloedproef naar het digitale Covid-paspoort

  Door middel van een App moet voor de (vermoedelijk tot dan toe vier- tot vijfmaal) tegen corona gevaccineerde burgers de “vrijheid” weer mogelijk gemaakt worden, bijvoorbeeld om te reizen of concerten te bezoeken. De “revolutionaire vernieuwing” vanuit de zienswijze van het WEF: men moet van tevoren een bloedproef afgeven en deze in een laboratorium laten onderzoeken. Daarna krijgt men een QR-gezondheidscode op de smartphone toegestuurd. De bloedproef wordt volgens het WEF afgenomen om een “zeker resultaat van 100%” te krijgen.

  Deze “op bloed gebaseerde QR-code” wordt in de toekomst HET centraler middel om toegang en vrijheden te verkrijgen. Dat men extra benadrukt dat het “digitale paspoort” geen tracking-functie (dus de mogelijkheid data van bewegingen te registreren), doet de alarmbellen al rinkelen. Want waarom zou men dat extra moeten noemen wanneer men dat sowieso in zijn schild voert.

  Klimaatneutraal” reizen alleen maar als “niet besmette”

  De door de WHO en het WEF nagestreefde digitale, globale gezondheidsstructuur heeft daarbij o.a. tot doel dat alleen maar “niet besmettelijke mensen” mogen reizen. Door middel van actuele data en toegangsinformatie, dankzij de gescande QR-codes, kunnen landen constant en altijd “epidemiologische data” registreren en er desbetreffend op reageren. Voor de “volgende Covid-19-uitbraken of andere pandemieën”, aldus het WEF.

  Maar daarmee niet genoeg: zoals al van vele kanten voor gewaarschuwd werd, zal de controletechnologie in het kader van de corona-pandemie er in de toekomst voor gebruik worden om de mensen in de zin van de klimaatdictatuur op te voeden. Want de “Covid-pas” dient een verplichtende “koolstof-footprint-meter” bevatten. Dat zal in de toekomst verhinderen dat de burger naar believen met het vliegtuig de wereld kan en mag rondreizen:

  Bron:
  unser-mitteleuropa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten