‘NAVO-laptop gevonden op hoofdkwartier van Oekraïense nazigroep’

Datum:
 • maandag 7 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  De NAVO/EU/VS lopen al jaren te kloten in dat de supercorrupte land – alles om de oorlog met Rusland te forceren......


  Robin de Boer 7-3-2022


  Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 01:20

  Op één van de hoofdkwartieren van de Rechtse Sector, een Oekraïense nazigroep, is een laptop gevonden met een registratienummer van de NAVO. Dat heeft Denis Poesjilin, staatshoofd van de Volksrepubliek Donetsk, zondag gezegd.

  “De militanten van de nationalistische bataljons hebben van de NAVO een speciale veiligheidsmachtiging gekregen. Deze laptop bevat een gedetailleerde kaart met daarop de locatie van onze eenheden,” zei Poesjilin tijdens een persconferentie.  Offensief

  Hij zei ook dat het Oekraïense leger van plan was om de Krim en Donbass in de lente van 2022 aan te vallen. “Volgens onze inlichtingen en getuigenissen van gevangenen zou er op 8 maart een offensief worden gelanceerd. Donbass en de Krim zouden tegelijkertijd worden binnengevallen,” aldus Poesjilin.

  Het staatshoofd van de Volksrepubliek Donetsk liet een kaart van de Krim zien met daarop de locaties van troepen.

  Oorlog forceren

  FVD-voorman Thierry Baudet reageert: “Niets nieuws voor wie de situatie al wat langer volgde. De NAVO/EU/VS lopen al jaren te kloten in dat de supercorrupte land – alles om de oorlog met Rusland te forceren.”


  0 reacties :

  Een reactie posten