Kijk: journalist ontmaskert leugens en propaganda over Oekraïne

Datum:
 • woensdag 30 maart 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De Amerikaanse tv-persoonlijkheid en journalist Mindy Robinson wijst erop dat de media ons continu voorliegen. 


  Robin de Boer 30-3-2022   Luister naar dit artikel
  NineForNews.nl
  00:00 / 02:45

  Volgens de media bombarderen de Russen ziekenhuizen in Oekraïne. Is dat zo? De Amerikaanse tv-persoonlijkheid en journalist Mindy Robinson wijst erop dat de media ons continu voorliegen. Ze heeft uitgebreid onderzoek gedaan naar de leugens die worden verspreid over de oorlog in Oekraïne.

  Ze is geschokt dat de mensen die doorhebben dat ze zijn voorgelogen over corona nu opnieuw in de leugens trappen. Eerst plaatsten ze een spuitje in hun profiel, nu is dat een blauw-gele vlag. Robinson vindt het geen goed idee om een kernoorlog te starten zodat de Deep State haar sporen kan uitwissen.

  De Geest van Kiev, de grenswachters op Slangeneiland, zoenende mensen die uit een film bleken te komen, er lijkt geen einde te komen aan de leugens. Het is gestoord wat de factcheckers schrijven, aldus Robinson in de Stew Peters Show.

  Betrapt op leugens

  Ze herinnert ons aan 9/11, Pearl Harbor en Vietnam, en vraagt zich af of we ooit echt in oorlog zijn geweest of dat we al die oorlogen ingeluisd zijn. “Dit is de eerste keer dat we ons erover uitspreken en dat is denk ik de reden dat we zo zwaar worden gecensureerd. Ze worden betrapt en komen er niet meer mee weg. En hoezeer je het ook onderdrukt en bestookt met nepfactcheckers, de informatie komt toch wel naar buiten, waarna mensen vragen beginnen te stellen. Ze schieten zich hiermee in de eigen voet.”

  Robinson wees er verder op dat Russische media worden geweerd. “Ik vond dat vreemd. Ik heb de Oekraïense overheid, onze eigen overheid en onze media betrapt op leugens over Oekraïne en nu mag ik geen onderzoek doen naar de oppositie?”

  “Het spijt me, maar wij zitten ernaast,” benadrukte ze. “En dan ontdek je de biolabs die er niet zouden moeten zijn en begrijp je opeens waarom de Deep State en de media één front vormen. Ik hoop dat Poetin die biolabs platgooit. Ze zijn gevaarlijk.”

  Dit is Wuhan 2.0

  Afgelopen maand begreep niemand waarom we Oekraïne verdedigen. Nu zien we dat er sprake is van een gigantische cover-up. Dezelfde mensen zijn er weer bij betrokken, ook Joe Biden en zijn zoon Hunter. Elke smeerlap in onze overheid is erbij betrokken. Ze proberen letterlijk een kernoorlog uit te lokken om te verbergen wat ze daar hebben gedaan, zei Robinson.

  “Dit is één van de meest verachtelijke dingen die ik ooit heb meegemaakt. Ik dacht dat corona erg was, waarbij ze ons proberen te vermoorden met een vaccin en een verkoudheid. Dit is Wuhan 2.0,” zei ze.


  0 reacties :

  Een reactie posten