Filmpje: Congreslid zegt dat hij inhoud laptop uit de hel van Hunter Biden in bezit heeft, Democraten in paniek

Datum:
 • woensdag 30 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Een computerwinkel overhandigde de laptop in 2019 aan de FBI.....  Robin de Boer 30-3-2022

  Luister naar dit artikel

  NineForNews.nl
  00:00 / 01:52

  Woensdag werd de cyberchef van de FBI door het Amerikaanse congreslid Matt Gaetz ondervraagd over de beruchte laptop van Hunter Biden, de zoon van president Joe Biden.

  Op de vraag waar de laptop is, antwoordde Bryan Vorndran: “Ik ben hier niet om over de laptop te praten, ik ben hier om over het cyberprogramma van de FBI te praten.”

  “Ik wil weten waar de laptop van Hunter Biden is. Waar is de laptop?” vroeg Gaetz nog eens. “Dat weet ik niet,” zei de FBI-cyberchef. “Dat vind ik verbazingwekkend,” reageerde het congreslid.

  Dat is correct

  “Een computerwinkel overhandigde de laptop in 2019 aan de FBI en nu vertelt u mij dat u drie jaar na dato niet weet waar de laptop is?” vroeg Gaetz. Dat is correct, aldus Vorndran.

  Het is schokkend dat u niet weet of op deze laptop wordt gesproken over internationale zakendeals, smeergeld of afpersing, dingen die de familie Biden kunnen compromitteren, zei Gaetz.

  “U heeft de laptop niet, u weet niet wie hem heeft, u weet niet waar hij is,” resumeerde hij. “Dan laat Gaetz weten alle inhoud van Hunters laptop in bezit te hebben. Complete paniek hoorbaar bij de Democraten,” merkt journalist Annelies Strikkers op.

  Gedagvaard

  De inhoud van de laptop zal worden opgenomen in het officiële verslag, zodat mensen er zelf een oordeel over kunnen vellen. Het congreslid vindt dat Hunter Biden gedagvaard moet worden.

  Journalist Eric van de Beek reageert: “Is Joe Biden chantabel? De Amerikaanse Deep State – waar elementen van de FBI deel van uitmaken – weet van alle smerigheid van hem en zijn zoon.”


  0 reacties :

  Een reactie posten