Groot-Brittannië heft alle corona-reisbeperkingen op

Datum:
 • vrijdag 18 maart 2022
 • in
 • Categorie: ,
 • Vanaf deze vrijdag bestaan er geen test- of quarantaine-voorschriften meer voor reizigers naar Groot-Brittannië,.....
  Groot-Brittannië heft alle corona-reisbeperkingen op


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Geen test, geen vaccinatiebewijs

  In Groot-Brittannië worden met ingang van vandaag corona-tests en alle formulieren – ook in verband met de vaccinatie – voor reizigers afgeschaft. Daarmee werd het einde van de sinds twee jaar bestaande reisbeperkingen ingeluid. Dit maakte de Britse minister van Verkeer, Grant Shapps, deze week tegenover parlementariërs bekend.

  “Vanaf deze vrijdag bestaan er geen test- of quarantaine-voorschriften meer voor reizigers naar Groot-Brittannië, onafhankelijk van hun vaccinatiestatus. En we gaan nog verder. Ik heb de klachten van vliegtuigpassagiers, vliegtuigmaatschappijen en afgevaardigden vernomen dat de desbetreffende formulieren een belasting geworden zijn en geen nut meer hebben”, zei Grant Shapps, de Britse minister van Verkeer.

  Daarop verklaarde de luchthaven Heathrow dat ze de plicht tot het dragen van een mondkapje voor passagiers zal afschaffen.

  De minister van Gezondheid maakte bekend dat het ministerie van Gezondheid nieuwe corona-varinaten in de gaten blijft houden en bij behoefte maatregelen zou invoeren.

  Bron:
  epochtimes.de

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  2 reacties :

  Verontruste zei

  Quote: De minister van Gezondheid maakte bekend dat het ministerie van Gezondheid nieuwe corona-varinaten in de gaten blijft houden en bij behoefte maatregelen zou invoeren.

  Zelfde als hier, even weg maar zo weer terug. Slijmkkikkers lijken het wel, glibberig en vies.

  Anoniem zei

  Als er geen nieuw virus de kop op steekt, wat trouwens normaal is gezien het jaarlijks muteren van een virus, dan verzint het criminele zooitje wel een nieuw virus. Het gros van de bevolking trapt er toch wel in.

  Een reactie posten