Wilders fileert nieuwe ‘vriendelijke’ Rutte: ‘Gebroederlijk naast elkaar? Behalve als je PVV’er, AOW’er of burger bent!’

Datum:
 • maandag 21 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Geert Wilders vindt het ongelooflijk hypocriet dat Mark Rutte Nederlanders opeens oproept weer gebroederlijk naast elkaar te staan.


  Michael van der Galien 21-2-2022


  Want, zegt de PVV-leider, Rutte laat PVV-kiezers, AOW’ers én mensen die de energierekening niet kunnen betalen nog steeds in de kou staan. Om over toeslagenouders nog maar te zwijgen.

  Mark Rutte is vandaag een charmeoffensief gestart. Dit natuurlijk omdat de Gemeenteraadsverkiezingen eraan komen. Zijn belangrijkste boodschap, die kritiekloos herhaald wordt door de media, is dat we weer lief en aardig voor elkaar moeten zijn. Oh ja, hij vindt dat echt héél belangrijk! De afgelopen twee jaar is het namelijk veel te hard gegaan. Fel tegen fel. En daar houdt meneer niet van. Dus laten we nu alles veranderen en De Grote Leider volgen.

  Een beetje kritisch denker wordt hier natuurlijk kotsmisselijk van. Zo ook Geert Wilders. De PVV-leider is daadwerkelijk getriggerd door de lege uitspraken van de meest ranzige premier die we ooit gehad hebben en reageert dus lekker fel.

  Wilders: loze woorden

  “Laten we als land weer naast elkaar gaan staan” aldus Rutte. Nou, reageert Wilders, “behalve als je van de PVV bent want dan sluiten we je uit.” Daar kan hij FVD ook aan toevoegen, natuurlijk, want ook van die partij wil Rutte niets weten. En niet alleen van die partij, maar ook van de kiezers die op deze twee partijen stemmen: ergens tussen 1 en 1,5 miljoen. Of meer.

  “En als je AOW-er bent krijg je geen cent erbij,” gaat Wilders terecht verder over de Nederlandse ouderen die door Rutte financieel de vernieling in worden geholpen. “En kan je je energierekening niet kan betalen dan bekijk je het maar.” Ook dat klopt natuurlijk honderd procent.

  “Loze woorden van de meest onbetrouwbare politicus van Nederland,” concludeert Wilders dan ook. “Trap er niet!”

  Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

  Dat deze man, Rutte dus, dit soort woorden zijn mond uitkrijgt is ongelooflijk. Hij heeft onze grondrechten afgepakt, weetikhoeveel bedrijven een faillissement in gejaagd, mensen met een andere vaccinatiestatus als tweederangsburgers laten behandelen, vreedzame demonstranten in elkaar laten slaan door zijn stormtroepen, toeslagengezinnen willens en wetens vernietigd, de Tweede Kamer bewust keer op keer voorgelogen… en dan slaat hij dit soort ‘vriendelijke taal’ uit omdat de verkiezingen eraan komen?

  Dan ben je echt, werkelijk en létterlijk, een psychopaat.

  DDS


  2 reacties :

  Anoniem zei

  Mensen met een vergelijkbaar karakter als van Rutte worden normaal gesproken opgesloten in een Psychiatrische instelling, maar Rutte is premier van dit land. Begrijpt u het nog???

  Verontruste zei

  De vieze mannetjes zijn aan het proberen hun straatjes schoon te vegen. Het liegen en bedriegen is voor hen normaal.

  Een reactie posten