Veiligheidsconferentie in München: Bill Gates betreurt dat “corona-vaccins over de hele linie falen”

Datum:
 • zondag 20 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 •  

  .....een “diplomatieke bijeenkomst”
  Veiligheidsconferentie in München: Bill Gates betreurt dat “corona-vaccins over de hele linie falen”


  Vertaling: E.J. Bron)

  Dit weekend vindt in München de veiligheidsconferentie plaats, een “diplomatieke bijeenkomst”, waarbij de globale elite bij elkaar de deur plat loopt en over toekomstige vraagstellingen en afgewerkte agenda´s wordt gediscussieerd. Ook aanwezig o.a. Bill Gates, die eens temeer van de gelegenheid gebruikmaakte om voor vaccinaties (in het bijzonder tegen het corona-virus) reclame te maken. Maar één uitspraak verbaasde de toeschouwers.

  Virus is een “soort vaccinatie”

  Afgezien van het twijfelachtige feit dat een software-ingenieur met pensioen bij dit forum openlijk over virologie mag spreken, maar iedereen die geen “expert” (of de verkeerde) op dit gebied is, gecensureerd wordt, was verbaasd over wat Bill Gates te zeggen had.

  Want aangesproken op de Covid-19 vaccins gaf hij onverbloemd en teleurgesteld toe dat deze over de hele linie zouden falen en helaas “niet de hele wereldbevolking bereikten” (in ieder geval tot nu toe):

  Helaas is het virus zelf, in het bijzonder de variant genaamd Omikron, een soort vaccin, dat zowel zorgt voor een B-cel als T-cel immuniteit, en het heeft de wereldbevolking beter bereikt dan onze vaccins… […] we hebben geen goed werk verricht met de geneesmiddelen.” […]

  Nieuwe mRNA-vaccins in het vervolg iedere zes maanden?

  Wat eveneens de aandacht trok, waren uitspraken van Gates volgens welke er op dit moment teveel vaccins en te weinig vraag zou bestaan. Als probleem zag de miljardair en vaccinatie-fanaticus ook dat de ontwikkeling van het vaccin twee jaar geduurd heeft. Voor “toekomstige gebeurtenissen” zou hiervoor een periode van maar zes maanden nodig zijn, de mRNA-technologie zou dit inmiddels toestaan. Volgens Gates zal er dus in ieder geval een “volgende keer” komen, wat dat ook mag betekenen.

  Bovendien zet Gates in zijn vooruitzicht opnieuw volledig in op de “verzorging” van de hele wereldbevolking met vaccins, die zich zullen oriënteren op de mRNA-technologie. Betekent dus ook dat er geen lange termijn onderzoeken en risicobeoordelingen zullen komen wanneer men de Covid-19 vaccins als maatstaf neemt.

  Gesprek met Lauterbach

  Bezijden de veiligheidsconferentie had Gates ook een ontmoeting met de Duitse SPD-minister van Gezondheid Karl Lauterbach (uiteraard zonder mondkapje en afstand, foto). Tijdens de ontmoeting werd zogenaamd over de vaccin-verdeling aan “armere landen” gesproken. Daarover twitterde Lauterbach:

  Met @Bill Gates op de veiligheidsconferentie in München over vaccins voor armere landen gesproken. Het zwaartepunt moet er volgens mij in de toekomst in liggen pandemieën te verhinderen. Dan heeft men ook geen vaccins voor miljarden mensen nodig.”

  Interessant is vooral de uitspraak van Lauterbach dat men “dan” geen vaccins voor miljarden mensen meer nodig zou zijn.

  Bron:
  unser-mittel-europa.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten