New York loopt leeg vanwege invoering willekeurige arrestaties en gedwongen vaccinaties kinderen zonder toestemming ouders

Datum:
 • woensdag 16 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Stad van ‘Lady Liberty’ verandert pijlsnel in totalitaire World Economic Forum hellhole  New York loopt leeg vanwege invoering willekeurige arrestaties en gedwongen vaccinaties kinderen zonder toestemming ouders

  —————————————————————————————————————————————–

  Stad van ‘Lady Liberty’ verandert pijlsnel in totalitaire World Economic Forum hellhole

  —————————————————————————————————————————


  Dagelijks houden 1300 mensen het linksliberale New York voor gezien en vertrekken naar het rechtse Florida, waar er nauwelijks nog Covid maatregelen zijn en nog vrijheid bestaat. New York is een van de schoolvoorbeelden van de totalitaire ‘Great Reset’ dictatuur die het World Economic Forum van Klaus Schwab aan de hele wereld, maar vooral aan het Westen probeert op te leggen. Gouverneur Kathy Hochul heeft rond kerstmis nieuwe ‘regelgeving’ voorgesteld die niets minder dan tiranniek kan worden genoemd, en waar het Volksgezondheidsraad van de staat binnenkort over zal stemmen. Indien die akkoord gaat is het hek van de dam, want dan mogen mensen op straat willekeurig worden gearresteerd, en kinderen op school zonder toestemming van hun ouders gedwongen worden gevaccineerd.

  Burgemeester Eric Adams heeft al meer dan 1400 ambtenaren, politieagenten, brandweermedewerkers en ruim 900 leraren ontslagen omdat ze weigeren te worden geïnjecteerd. Ondertussen wordt je overal waar je komt in New York onmiddellijk agressief bejegend door zelfverklaarde BOA’s en andere gezagsgetrouwe ‘Vaxxistasi’ medewerkers zodra je het maar even waagt je mondkapje een paar seconden te lang naar beneden te laten nadat je een slok van je drankje hebt genomen. In voorheen veilige wijken en straten vinden op klaarlichte dag gewapende berovingen plaats. In Soho werd een dure boutique bestormd en voor zo’n $ 50.000 bestolen.

  Gedwongen vaccinaties kinderen op scholen

  En dat is nog maar het begin van de ellende, want de nieuwe opgestelde Covid regelgeving van gouverneur Kathy Hochul staat op het punt te worden ingevoerd. Zonder dat parlementariërs erover konden stemmen buigt de Volksgezondheidsraad zich nu over een extreme wet die het de staat mogelijk maakt IEDEREEN willekeurig tot een ‘gevaar voor de gezondheid’ te bestempelen en te arresteren. Bovendien hebben arrestanten daarna geen enkele rechten meer. ‘Dissidenten’ – dus ook vrijheidsdemonstranten – kunnen dan zonder vorm van proces worden opgepakt en opgesloten.

  Daarnaast mag de gouverneur het permanent dragen van mondkapjes verplicht stellen, en alle bezoeken aan verzorgingstehuizen verbieden. Bovendien krijgen scholen de toestemming om leerlingen zonder toestemming van hun ouders gedwongen te ‘vaccineren’, en dus ook te injecteren met de levensgevaarlijk gebleken Covid-19 genmanipulatie injecties. De New York State Board of Regents gaat bovendien stemmen over een algehele vaccinatieverplichting voor iedereen.

  ‘Schwab gebruikt overal gezondheid als middel om Marxisme op te leggen’

  ‘New York vervalt tot een totaal pandemonium,’ concludeert de Amerikaanse econoom Martin Armstrong (1). ‘Dit maakt deel uit van Schwabs agenda – gezondheid gebruiken als middel om het Marxisme op te leggen.’ Hier nogmaals de authentieke afbeelding van Schwab in zijn kantoor, waar hij een beeld van Lenin heeft staan:


  En van deze man voert het Nederlandse VVD66 regime nu zijn complete ‘Great Reset’ / ‘Build Back Better’ agenda uit, die ook ons land stap voor stap in een totalitaire klimaat-vaccinatie dictatuur aan het veranderen is waarin ‘you’ll own nothing‘ (maar het overheid/banken/pharma complex everything, zelfs UW lichaam en UW gezondheid).

  WEF kan tot terreurorganisatie worden bestempeld

  Armstrong noemt het WEF dan ook een ‘buitenlandse entiteit die als openlijke doelstelling totale controle over de wereld en de omverwerping van de Verenigde Staten heeft’ (alsmede de Europese democratieën, voor zover die überhaupt die betiteling nog waard zijn). Het meewerken aan, en uitvoeren van de WEF-Great Reset agenda komt daarom feitelijk neer op volks- en landverraad, waarvan de uitvoerders in politiek, instanties, wetenschap en gezondheidszorg door een militair tribunaal zouden moeten worden berecht.

  Het is daarom goed voorstelbaar dat het WEF officieel tot een internationale terreurorganisatie moet worden bestempeld die vele malen gevaarlijker is dan ISIS, Al-Qaeda, Hezbollah en alle andere extremistische islamitische groepen bij elkaar opgeteld.

   

  Xander


  (1) Armstrong Economics
  (2) Armstrong Economics

  0 reacties :

  Een reactie posten