Foton radar in ontwikkeling waarmee menselijk lichaam op grote afstand kan worden gescand

Datum:
 • woensdag 9 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , ,
 • Wie maakt een einde aan deze globalistische elite?
   Foton radar in ontwikkeling waarmee menselijk lichaam op grote afstand kan worden gescand

  —————————————————————————————————————————————–

  Radarchip kan later ook in smartphones worden ingebouwd – Nieuwe tech draagt bij aan smart grid dat onze hele planeet in een grote digitale gevangenis verandert waaruit ontsnappen onmogelijk is

  ——————————————————————————–

  Terwijl in sommige landen de Covid maatregelen – hoogstwaarschijnlijk slechts tijdelijk – worden verlicht of zelfs opgeheven, wordt er onverminderd hard gewerkt aan de opbouw van een transhumane totalitaire (bio)tech-controle samenleving. Wetenschappers van de Universiteit van Sydney ontwikkelen een foton radar, waarmee objecten en ook menselijke lichamen op grote afstand kunnen worden gescand. Het apparaat, dat niet met radiogolven maar met lichtgolven werkt, is met zijn ultra hoge resolutie (1,3 centimeter) zo gevoelig, dat het op centimeters nauwkeurig zowel locatie, snelheid als positie (hoek) kan detecteren. In combinatie met de via ‘vaccins’ geïnjecteerde 5G nanotech kan hiermee een waterdicht controlesysteem worden opgezet waaruit niets of niemand ooit nog zal kunnen ontsnappen.

  De ‘advanced photonic radar’ kan bijvoorbeeld continu monitoren of iemand ademhaalt en hoe hoog iemands hartslag is. De technologie kan hierdoor ook in ziekenhuizen worden gebruikt. Eén radar kan op deze wijze alle patiënten gelijktijdig in de gaten houden (alsmede iedereen die zich in het ziekenhuis bevindt). Het fysiek koppelen aan een eigen externe monitor zal hierdoor niet meer voor alle patiënten nodig zijn.

  Radar op basis van lichtgolven

  Traditionele radarsystemen werken met radiogolven van verschillende frequenties. Hoe hoger de frequentie, des te gedetailleerder kan een object – bijvoorbeeld een vliegtuig – in beeld worden gebracht. Radars met een hoge bandbreedte zijn echter complex en heel erg duur.

  Het Australische team heeft hiervoor een oplossing bedacht: een radar op basis van lichtgolven. ‘Wij gebruiken feitelijk een fotonische truc om zo’n radar met hoge bandbreedte te genereren, zonder dat er zeer snelle elektronica voor nodig is,’ legde professor Benjamin Eggleton, hoofdonderzoeker en directeur van het Nano Institute van de Universiteit van Sydney, uit. ‘En dat is de magie.’

  De foton radar, die een extreem hoge resolutie van 1,3 centimeter heeft, zou ongevaarlijk zijn voor mens en dier, en wordt eerst op padden uitgetest. Als de tech veilig wordt bevonden volgen proeven met mensen. Zodra er een geavanceerd prototype is ontwikkeld, zou een mini variant in smartphones kunnen worden gezet, zo claimen de wetenschappers. (1)

  Ontsnappen aan het in opbouw zijnde smart grid onmogelijk

  Samen met het wereldwijd in opbouw zijnde 5G (later 6G) ‘smart grid’ en de in miljarden mensen via ‘vaccins’ geïnjecteerde nanotech kan de hele wereld, inclusief alle objecten en alle mensen, straks door A.I. systemen in real time worden gemonitord, gecontroleerd en zelfs aangestuurd of ‘gecorrigeerd’. De hele planeet wordt zo één grote permanente digitale gevangenis waarin er geen enkele vorm van privacy meer zal zijn, en ‘vrijheid’ aan zeer strenge regels gebonden zal zijn.

  In metafysische termen zou je zelfs kunnen concluderen dat er een soort ‘god’ wordt gecreëerd: ‘Ik zie alles en op ieder moment, en weet precies wat je doet en denkt.’ Tech waarmee gedachten kunnen worden gelezen en gecontroleerd is al jaren volop in ontwikkeling (zie o.a. ons artikel van 23 december 2021: Rechtbank veroordeelt Harvard professor met patent op 5G-mind control nanotech die met vaccins kan worden geïnjecteerd), net als ‘pre crime’ systemen die zouden kunnen voorspellen of en waar iemand een misdaad gaat plegen.

  Hoe dan ook zal absolute gehoorzaamheid (‘aanbidding’) van deze A.I. ‘god’ straks heel eenvoudig kunnen worden afgedwongen – behalve bij degenen die zich niet hebben laten injecteren / genetisch manipuleren, en onverkort weigeren in dit ‘grid’ te worden opgenomen. Zij zullen als ongewenste dissidenten worden gebrandmerkt, en dreigen al binnen enkele jaren met de hardst mogelijke methoden uit de samenleving (= dit leven) te worden verwijderd.

  Wie maakt een einde aan deze globalistische elite?

  Het Pentagon wrijft zich in ieder geval al in de handen over de nieuwe foton radar, want u dacht toch niet dat deze op zich geweldige technologie grootschalig ten bate van de mensheid zal worden ingezet? Dat kan misschien pas gebeuren als deze complete antihumane globalistische Rockefeller-Rothschild machtselite, met zijn infame kopstukken Bill Gates, Klaus Schwab en George Soros, samen met hun instituten zoals het WEF, de VN/WHO, het IPCC, de NAVO en het IMF, van het toneel is afgevoerd.

  Maar wie gaat dat doen, nu vrijwel iedere regering en overheid – zeker de Nederlandse – volledig in hun macht is en naar hun pijpen danst? Wellicht kan enige hoop worden geput uit het feit dat deze onbegrensd hebzuchtige en door-en-door corrupte club nationale en internationale bestuurders louter nog drijft op misleiding, leugens, bedrog en verraad, en er om die reden ook onderling geen enkele sprake van echt vertrouwen zal zijn.

  Daarom denk ik dat de globalisten zich vroeg of laat tegen elkaar zullen keren en elkaar als woeste beesten zullen aanvliegen. Ik vrees alleen dat dit gepaard zal gaan met verschrikkelijke oorlogen en onvoorstelbare aantallen slachtoffers als het de volken niet lukt om op zeer korte termijn hun vrijheid en zelfbeschikking te herwinnen.

   

  Xander


  (1) Interesting Engineering  0 reacties :

  Een reactie posten