Drievoudig gevaccineerde sterfgevallen vervijfvoudigden in januari; 80% van alle nieuwe Covid-gevallen zijn volledig gevaccineerd

Datum:
  • zaterdag 19 februari 2022
  • in
  • Categorie: ,
  • De pandemie van de “volledig gevaccineerden” woedt voort nu uit de laatste gegevens blijkt dat de overgrote meerderheid van de Covid-19 ziekenhuisopnames en sterfgevallen zich voordoen bij mensen die zijn gevaccineerd.


    19-2-2022


    Public Health Scotland (PHS) meldt dat maar liefst vier op de vijf ziekenhuisopnames en sterfgevallen in verband met Covid het gevolg zijn van vaccinatie, wat betekent dat slechts 20% van de ziekenhuisopnames en sterfgevallen die aan Covid worden toegeschreven, zich voordoen bij niet-gevaccineerde mensen, meldt Natural News.

    Volgens de cijfers was er in februari een algemene daling van het aantal gevallen in vergelijking met januari. Toch zijn volledig gevaccineerden, inclusief de drievoudig gevaccineerden, nog steeds verantwoordelijk voor de meerderheid van de gevallen.

    Uit de gegevens blijkt dat de recente “golf” van ongunstige gezondheidsresultaten zich voordoet onder personen die driemaal zijn gevaccineerd, een bevolkingsgroep die in januari een stijging van het sterftecijfer met 495% te zien gaf.

    “Het totale aantal gevallen is vorige maand in alle bevolkingsgroepen aanzienlijk gedaald in vergelijking met de 22 gevallen die tussen 11 december en 7 januari werden geregistreerd, maar in beide maanden namen de gevaccineerden de grote meerderheid van de gevallen voor hun rekening,” meldt de Daily Exposé.

    “Het belangrijkste verschil tussen de twee maanden is dat de dubbelgevaccineerden tussen 11 december en 8 januari 22 de meerderheid van de gevallen uitmaakten, met 145.890 gevallen, terwijl de drievoudig gevaccineerden tussen 8 januari en 4 februari 22 de meerderheid van de gevallen uitmaakten, met 46.951 gevallen.”

    Zonder de “vaccins” zou de Plandemie al voorbij zijn

    Het blijkt dat het aantal gevallen onder de niet-gevaccineerden aanzienlijk daalt, terwijl het blijft stijgen onder de volledig gevaccineerden en vooral onder de volledig gevaccineerden die zich driemaal of vaker laten vaccineren.

    Tussen 11 december en 7 januari was de niet-gevaccineerde bevolking goed voor slechts 15 procent van alle nieuwe gevallen van de Corona-griep. Een maand later, van 8 januari tot 4 februari, daalde dit aandeel tot minder dan 13%.

    Tussen 11 december en 7 januari nam de gevaccineerde bevolking 85% van alle nieuwe gevallen voor haar rekening, terwijl slechts 9% van deze gevallen zich voordeed bij degenen die eenmaal waren gevaccineerd.

    Tweeëndertig procent van alle nieuwe gevallen in de gevaccineerde categorie deed zich voor bij de drievoudig gevaccineerden, terwijl 59 procent zich voordeed bij de tweevoudig gevaccineerden.

    “Maar een maand later stellen we vast dat 87 procent van de gevallen zich onder de gevaccineerden bevindt, met 4 procent van de gevallen onder degenen die met één dosis zijn gevaccineerd, 33 procent onder de dubbelgevaccineerden en 63 procent onder de drievoudig gevaccineerden”, vervolgt the Exposé.

    “Dit betekent dat ondanks de daling van het aantal gevallen in alle bevolkingsgroepen, het aantal gevallen het sterkst daalde bij de niet-gevaccineerden, de gevaccineerden met één dosis en de gevaccineerden met twee doses, met de kleinste daling bij de gevaccineerden met drie doses. Dit heeft geen zin als de Covid 19 vaccins effectief zijn. Dat zijn ze duidelijk niet, althans wat het voorkomen van infecties betreft.

    Wat ziekenhuisopnames betreft, gaat het over het algemeen beter met de niet-gevaccineerden, terwijl het over het algemeen slechter gaat met de gevaccineerden.

    Uit PHS-gegevens blijkt dat het aantal ziekenhuisopnames onder niet-gevaccineerden in januari met 24% is gedaald ten opzichte van december. Bij de drievoudig gevaccineerden daarentegen steeg het aantal ziekenhuisopnames met maar liefst 88%.

    “De gevaccineerde populatie was goed voor 75 procent van de ziekenhuisopnames tussen 11 december en 7 januari 22, met 7 procent van deze ziekenhuisopnames onder degenen die met één dosis waren gevaccineerd, 46 procent onder de drievoudig gevaccineerden en 47 procent onder de dubbel gevaccineerden,” vervolgt the Exposé.

    “Maar een maand later vinden we dat 80,5% van de ziekenhuisopnames onder de gevaccineerden waren, met 6% van de ziekenhuisopnames onder degenen die met één dosis waren gevaccineerd, 26% onder degenen die met een dubbele dosis waren gevaccineerd en 68% onder degenen die met een drievoudige dosis waren gevaccineerd.”


    Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

    Telegram: t.me/dissidenteen







    0 reacties :

    Een reactie posten