De ECHTE agressors die de mensheid aanvallen zijn de vaccinpushers, de covidpropagandisten en de regeringen die hun eigen burgers terroriseren

Datum:
 • zaterdag 26 februari 2022
 • in
 • Categorie: , , , , ,
 • De financiële sancties die Biden tegen Poetin heeft aangekondigd, zijn niets vergeleken met het eigen financiële terrorisme dat de Canadese regering tegen haar eigen vreedzame burgers heeft ontketend.


  26-2-2022


  Doneer slechts $20 aan het vrijheidskonvooi en al uw banktegoeden kunnen zonder voorafgaande kennisgeving gestolen worden, geheel buiten een eerlijk proces om. Maar men zegt ons dat Poetin de ergste schurk op de planeet is. Toch heeft Poetin van niemand bankrekeningen in de VS of Canada gestolen, schrijft Mike Adams.

  Voor de goede orde, ik zie Poetin ook niet eisen dat Amerikanen en Canadezen geïnjecteerd worden met spike-eiwit-biowapens die hier thuis al bijna een miljoen Amerikanen gedood hebben. Die eisen kwamen van onze eigen corrupte regeringen, propagandisten in de media, frauduleuze wetenschappelijke instellingen en door de farmaceutische industrie geïnfiltreerde Big Tech reuzen.

  Evenzo, wanneer de fake president Biden de schending door Poetin van de “soevereine grenzen” van Oekraïne veroordeelt, zwijgen de mainstream media volkomen over de invasies, aanvallen en het militaire geweld dat Amerika gepleegd heeft tegen Jemen, Libië, Irak, Somalië, Afghanistan, Syrië en tientallen andere landen. In de loop der jaren hebben de media die aanvallen toegejuicht, en zich nooit één keer bekommerd om hoeveel onschuldige mensen er in die landen “ontheemd” zouden raken.

  Eigenaardig, nietwaar, hoe Amerika’s geweld wordt aangekleed als “vrede”, maar wanneer iemand anders het doet in de wereld, het plotseling een “brute aanval” is.

  De mainstream media zijn zo oneerlijk in hun berichtgeving over conflicten, dat als Oekraïne binnengevallen zou worden door Black Lives Matter met precies dezelfde wapens als het Russische leger, wij allemaal te horen zouden krijgen dat de inval “meestal vreedzaam” was, met slechts “zeldzame” episodes van bommen of raketten.

  De leugenachtige media zijn medeplichtig geweest aan de vaccinholocaust die over de hele wereld al miljoenen mensen het leven heeft gekost.

  Raketten en bommen zijn niet de enige vormen van geweld die mensen doden. Vaccingeweld is een ander concept dat dezer dagen kristalhelder is geworden, nu letterlijk miljoenen mensen dood zijn door de covid-19 vaccins die de afgelopen anderhalf jaar aan onschuldige mensen zijn opgedrongen door regeringen die door de farmaceutische industrie worden gecontroleerd, en door medeplichtige reuzen uit de bedrijfsmedia.

  Dankzij een opzienbarende “smoking gun” analyse van het covid-19 spike-eiwit, blijkt dat Moderna drie jaar vóór de uitbraak van covid-19 een bepaalde genetische sequentie gepatenteerd heeft… en die sequentie komt voor in het covid-19 spike-eiwit. Dit is het bewijs dat Moderna heeft geholpen bij de synthese van het virus dat op de wereld is losgelaten, en dat Moderna tientallen miljarden dollars aan inkomsten heeft opgeleverd.

  Met andere woorden, de hele covid-uitbraak en al zijn schade – verloren levens, verwoeste economieën, verwoeste vrijheden – is met opzet gebeurd en is in elkaar gezet door machtige bedrijven en regeringen (NIH, Fauci) om de mensheid opzettelijk schade te berokkenen. In de wereld van het pure kwaad kan Poetin niet eens tippen aan Fauci.

  Die misdaad tegen de mensheid doet de huidige gebeurtenissen in Oekraïne in het niet vallen, hoe verwoestend ze ook zijn. Terwijl Poetin raketten heeft afgevuurd op doelen in Oekraïne, hebben wereldregeringen en farmaceutische bedrijven een dodelijk biologisch wapen tegen de hele planeet gelanceerd, dat onnoemelijke dood, leed en verwoesting veroorzaakt op een schaal die nog nooit vertoond is in de geschiedenis van de menselijke beschaving.

  Big Media, Big Tech, Big Science, Big Government en Big Pharma gingen er allemaal in mee. Zij pushten het valse narratief dat “vaccins veilig en doeltreffend zijn”, terwijl zij opzettelijk samenspanden om de reputatie van Ivermectine en andere interventies die levens zouden kunnen redden, te vernietigen. In een wereld waar Joe Biden beweert dat Rusland “het volk van Oekraïne aanvalt”, was het eigenlijk Biden’s eigen regering die het volk van Amerika aanviel met een biologisch wapen en een frauduleus “vaccin”.

  Dus aan iedereen die over Poetin en Rusland gaat schreeuwen, zet uw crisishiërarchie eens goed op een rijtje, zodat u tenminste inziet dat Poetins aanval op Oekraïne verbleekt bij de aanval van de VS/CCP op de hele wereld via biologische wapens en dodelijke injecties die de lichamen van onschuldige mensen veranderen in spike-eiwitwapenfabrieken.

  Voor de goede orde, wij zijn tegen alle vormen van geweld tegen onschuldige mensen. Dat omvat natuurlijk kinetisch geweld, maar het moet ook vaccingeweld, medisch geweld, ziekenhuismoord en de ontwikkeling van biologische wapens omvatten. Ja, oorlog is slecht. Kinetische oorlog is verschrikkelijk. Maar dat is biologische oorlogsvoering, economische oorlogsvoering, censuur, regeringspropaganda, mediaterrorisme en al het andere waaraan wij allen onderworpen zijn onder het frauduleuze covid-narratief, ook.

  Poetin heeft onze kinderen geen maskers laten dragen en onze bejaarden niet opgesloten in verpleeghuizen en ziekenhuisbedden waar je ze niet eens mag bezoeken. Amerika’s eigen medische tirannen deden dat. En zij probeerden iedereen dodelijke spike-eiwitinjecties op te dringen, allemaal in een poging om wereldwijde ontvolking en uitroeiing van het menselijk ras te bereiken.

  Onthoud dat wanneer u de propagandamedia over Rusland ziet zeuren. CNN heeft veel meer Amerikanen gedood dan Poetin Oekraïners, alleen al door de vaccinpropaganda van het netwerk.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten