“COVID-19 De Great Reset” – “Delete” de Mensheid

Datum:
 • zondag 20 februari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 •  Het Grote Plaatje van het plan is duidelijk.


  20-2-2022


  Het speelt zich voor onze ogen af. En wij willen het niet zien. Of wij worden verblind door de niet aflatende leugen- en bedrog-propagandastroom die ons overspoelt met vals nieuws en regelrechte leugens over covid – en wat er komen gaat.

  Wanneer wij begrijpen dat sinds meer dan 70 jaar het algemene concept van het plan van Rockefeller en Gates – en zeker anderen, zoals Soros – en de rest van de Bilderberger en de leden van het Wereld Economisch Forum (WEF), en nog anderen – waarvan de aangeslotenen verschillende semi-obscure organisaties overlappen – is om de wereldbevolking drastisch te verminderen – en dat dit moment nu gekomen is – dan begrijpen wij veel beter wat er vandaag gebeurt; dan krijgen wij een beter overzicht van het Grote Plaatje, schrijft Peter Koenig.

  Het moment is gekomen in de vorm van een onzichtbaar virus genaamd SARS-CoV-2 – later door de WHO omgedoopt tot “Covid-19 Ziekte”; met massale en non-stop angstpropaganda in het hele westen; en met de “Covid-19 – De Geat Reset” van het Wereld Economisch Forum (WEF), geschreven door Klaus Schwab, oprichter en CEO van het WEF (1971) en zijn medewerker, Thierry Malleret.

  De Great Reset is een Globalistische Agenda die beheerd wordt door een kleine ultrarijke neoliberale groep oligarchen – namen zullen hier niet genoemd worden – die een wereldwijd destructief plan willen uitvoeren, dat leidt tot het “deleten” van de mensheid tot een minimum, zodat zij die overblijven, kunnen dienen als lijfeigenen van deze plutocraten, een soort “Epsilon” volk, als je het plan vergelijkt met Brave New World van Aldous Huxley.

  Wanneer wij dit begrijpen, moet het als een ontwaken komen wat er momenteel gebeurt met de verschillende doelbewust ongecoördineerde lockdowns over de hele wereld. Vooral omdat covid – de vals verklaarde pandemie, eigenlijk een Plandemie – alle 193 lidstaten van de VN tegelijk heeft overspoeld. Het is fysisch en wetenschappelijk onmogelijk dat een virus de hele wereld op hetzelfde ogenblik treft. Tenzij het kunstmatig (door mensen gemaakt) naar alle uithoeken van de wereld op hetzelfde moment verspreid is.

  Daarom zijn de huidige moordmaatregelen – lockdowns, verplicht maskers dragen, aantasting van onze waardigheid;

  • vernedering van de mensheid; “sociale distantie”;
  • quarantaines; werk op het thuiskantoor
  • scheiding van collega’s; school van thuis uit via Zoom of Skype

  De monstrueuze angstcampagne – de repressieve politie- en militaire maatregelen om deze maatschappij-, gezins- en vriendschapsbrekende regels ten uitvoer te leggen – zijn allemaal puzzels van een veel groter geheel.

  Zij zijn slechts het begin van het zich ontrafelende Grote Plaatje.

  Maar als u zich het einddoel herinnert – “deleten” van de mensheid, dan zult u niet verbaasd zijn over wat er op stapel staat – en inderdaad komt – als wij het niet tegenhouden. Wij moeten het tegenhouden.

  Want, als wij, het Volk – deze afschuwelijke misdaad op de mensheid niet stoppen door ongehoorzaamheid en geestelijke verbondenheid – zullen wij straks op 2020 terugkijken als een paradijsjaar.

  Wat in de maak is – de uitvoering van de echte VN Agenda 21-30 – een ramp en misdaad op de mensheid van een epische dimensie.

  Laat u niet misleiden door de 17 nobele Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG) van de VN-agenda, die bedoeld zijn om de mensen te doen geloven dat de VN geïnteresseerd is in het verlichten van de armoede in de wereld, om het Mondiale Zuiden en het Mondiale Noorden op gelijke voet te brengen. Dat is op zijn best een illusie en in werkelijkheid een valse schijn, om uw aandacht van de werkelijkheid af te leiden. Het is van meet af aan duidelijk – en dat is het al sinds hun opzet – dat deze doelstellingen niet gehaald zullen worden.

  Om zelfs maar in de buurt te komen van het halen van de 17 SDG’s, zou een enorme hoeveelheid kapitaal en uitvoeringscapaciteit nodig zijn. Waar moeten die capaciteit en dat kapitaal vandaan komen? – De financiering, natuurlijk, van het IMF en de Wereldbank en de daarmee verbonden regionale ontwikkelingsbanken en bilaterale ontwikkelingsagentschappen. Absorptiecapaciteit is secundair. Schuld en slavernij zijn prioriteit.

  Dergelijke kapitaal “injecties” in de vorm van leningen, in sommige gevallen schenkingen – zouden met angstaanjagende voorwaarden gepaard gaan. Zo zullen de regeringen van de ontwikkelingslanden zich moeten houden aan de strikte regels van het wereldwijde covid-narratief; zij moeten ook concessies voor de exploitatie van hun natuurlijke hulpbronnen verlenen aan buitenlandse bedrijven – en zij moeten hun binnenlandse economie “structureel hervormen”, wat betekent dat zij het overheidspersoneel massaal moeten inkrimpen, overbodig maken, werkloos maken. En natuurlijk, het gebruikelijke – zij moeten strenge bezuinigingsprogramma’s aannemen. Precies het tegenovergestelde van wat verwoeste economieën in staat zou stellen te ademen en te herstellen.

  Terug naar het grote plaatje van massale bevolkingsvermindering en totale digitale controle van de overblijvende bevolking onder een One World Order (OWO) – zoals verkondigd door de Great Reset van het WEF. De Grote Herstructurering, zoals het IMF het noemt, kent verschillende fasen – de eindfase is – “u bezit niets maar u bent gelukkig”. De Great Reset en het einde van de VN Agenda 21-30, moet in een decennium bereikt worden. Dit zal een behoorlijke hoeveelheid geestmanipulaties van de “Epsilon” mensen (de laagste klasse in Aldous Huxley’s “Brave New World”) vereisen.

  De huidige regeringsleiders (sic-sic) zijn waarschijnlijk belangrijke rollen beloofd, Alpha of Beta types, in de Nieuwe OWO regering – een compensatie voor het gehoorzamen van de bevelen van de Wereldwijde Cabal, het verraden van hun volk, het vernietigen van hun economie – en het verdrijven van miljoenen, letterlijk tientallen miljoenen in ellende en regelrechte dood. Voor deze dienst aan de Wereldwijde Cabal verdienen zij natuurlijk een behoorlijke vergoeding.

  Een van de belangrijkste prioriteiten in dit “satanische” plan is iedereen geïnjecteerd te krijgen, wat zij officieel “gevaccineerd” noemen. Hoewel wat het westen tot nu toe te bieden heeft, geen vaccins zijn, maar mRNA, “gentherapie” injecties, die verondersteld worden het menselijk genoom te wijzigen, zodat er antilichamen tegen het coronavirus geproduceerd worden… dat is wat ze pretenderen. In feite bevatten ze veel giftige stoffen, die nu al, als onmiddellijke reacties – afschuwelijke bijwerkingen hebben, waarbij veel mensen sterven.

  Zie dit.

  Nexusnewsfeed.com meldt november 2020 dat er 7 stierven in een Spaans verzorgingstehuis na het krijgen van Pfizer-BioNTech vaccin. ALLE 78 bewoners testen positief op het virus na de prik. De tweede doses moeten nog komen.

  Op 22 januari 2021 vermeldt het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS) van de CDC de laatste cijfers van 329 sterfgevallen, waarvan 285 uit de VS en 44 uit andere landen. De gemiddelde leeftijd van de overledenen was 76,5 jaar, waaruit blijkt dat het “vaccineren” van ouderen als deel van de meest kwetsbaren – voor hen als een doodvonnis is. Het is het doelbewust “deleten” van degenen die de maatschappij het meest kosten – medische kosten, huisvesting en voedsel. Deze cijfers zijn een enorme onderrapportage. Misschien wordt slechts één procent van alle met vaccins verband houdende bijwerkingen gemeld.

  *

  Dr. Lee Merrit, van American Frontline Doctors AFLDS.com, zegt in een interview met Alex Newman, The New American (TNA) – 16 januari 2021, dat het statistische overlevingspercentage van covid 99,991% is; dat conventionele medicijnen, zoals ivermectine, hydrochloroquine en andere anti-virale medicijnen efficiënte behandelingen zijn voor covid-infecties, zelfs bij sterke symptomen, maar ze zijn verboden, tegen de code van de geneeskunde in – onder boetes en mogelijk verlies van baan voor medisch personeel dat deze bevelen negeert.

  Want, met doeltreffende medicijnen, “kunnen ze ons niet terroriseren met nog meer virussen en nieuwe vaccins, want antivirale medicijnen zullen voldoende zijn om ze te behandelen.” En ten tweede, de vaccinindustrie, een zaak van 69 miljard dollar – gaat naar nul als er conventionele geneesmiddelen gebruikt worden.

  Ter preventie zijn er ook een aantal zeer efficiënte voedingssupplementen, zoals zink, selenium, vitamine C, D – en bijna alle vitaminen versterken uw immuunsysteem. Volgens een Indonesische studie is het vitamine D-gehalte van essentieel belang; “Als het boven de 30 is, is de kans dat u in een ziekenhuis opgenomen moet worden, minder dan 4%”.

  Over de vaccins (Modern, Pfizer, AstraZeneca), zegt zij dat het niet echt vaccins zijn, maar dat het, naar de farmabedrijven zelf toegeven, experimentele injecties zijn, waarbij boodschapper-RNA (mRNA) in uw lichaam wordt ingebracht, in de hoop dat zij “in elke cel van uw lichaam een spike-eiwit produceren, waardoor de eigenlijke ziekteverwekker in uw lichaam wordt aangemaakt, om uw immuunsysteem te versterken. Maar wij hebben er tot nu toe geen ervaring mee.

  Wij weten niet hoe en of ze werken. In de weinige dierproeven die gedaan zijn, zijn alle dieren gestorven. Wij hebben geen langdurige menselijke ervaring met deze injecties, en de ervaringen op korte termijn met bijwerkingen en plotselinge sterfgevallen, zien er verre van bevredigend uit.” Zij voegt eraan toe: “Wij krijgen geen geïnformeerde toestemming voor deze experimentele injecties.”

  De laatste wijze woorden van Dr. Meritt: “Als u uit de pandemie wilt komen, is dat heel gemakkelijk: zet uw tv uit, zet uw masker af, u heropent uw zaak, en u herleeft uw leven; u omhelst uw familieleden en vrienden, u gaat uw bejaarde familieleden opzoeken en u houdt buurtfeestjes. Laat mij u zeggen, wij kunnen niet in een kelder leven. Zelfs als u denkt dat maskers werken, doe dit onze kinderen niet aan. Hoeveel decennia gaat u dit doen? Elke winter met maskers op? – Maskers werken niet.”

  *

  Van de mRNA-injecties is ook bekend dat ze een sterilisatie / onvruchtbaarheidseffect hebben, waardoor ze helpen de bevolking te verminderen. En wie weet welke “bijwerkingen” (misschien wel hoofdeffecten) er na verloop van tijd zullen optreden, wanneer, zeg over één, twee, drie jaar, een vreemde stijging van het sterftecijfer misschien moeilijk terug te voeren is op het vaccin. Het zal dan pure speculatie zijn. Dit is misschien de reden waarom Bill Gates grijnzend zegt – in het laatste deel van januari 2021 – dat er na Covid een andere, veel sterkere pandemie zal komen.
  We zullen zien.

  Misschien is het angstzaaierij. Hij is er goed in. Misschien is het wel waar. Zulke Plandemieën worden met lange vingers gepland – vooral nu de VS met Globalist Joe Biden weer in de WHO zitten, en uitgerekend Anthony Fauci gekozen is als de vertegenwoordiger van de VS in de raad van bestuur van de WHO. Gates, Fauci en Dr. Tedros, de directeur-generaal van de WHO, zijn goede maatjes en hebben dezelfde (conflicterende) belangen – virussen lanceren, zodat hun gepatenteerde vaccins tot bloei kunnen komen, voor miljarden dollars.

  Het beruchte Rockefeller Rapport van 2010, dat het “Lockstep Scenario” voorspelde waarin wij nu leven, had verschillende virale aanvallen op de mensheid voor ons in petto.

  *

  Wetenschappers met integriteit verlaten de Globalistische Matrix bij duizenden, misschien wel tienduizenden – en vertellen de mensen de waarheid – maar de waarheid is langzaam in het doorboren van de corporatieve propagandamuur.

  Integendeel. Ondanks alle bewijzen die het officiële narratief tegenspreken, blijven de leugens in alle officiële media gepropageerd worden. Zij walsen met bulldozers over feiten en studies en vooral over de waarheid.

  De regerings-compradores deinzen er niet voor terug deze artsen, virologen en andere wetenschappers zwart te maken, hen hun baan en zelfs hun medische licenties te doen verliezen, hen in sommige gevallen in psychiatrische afdelingen te doen belanden – en toch hebben zij de overhand. En beetje bij beetje dringt hun boodschap door tot het gewone volk, en als er een kritische massa is wakker geschud – zullen we misschien het licht zien.

  Zo vonden er het in het weekend op 30 / 31 januari 2021 massale anti-lockdown demonstraties plaats in Wenen, Oostenrijk – en de politie deed haar helmen af en liep met het volk mee. Is dit het begin van een ommekeer? – Zie dit.

  Zullen anderen hun Oostenrijkse broeders volgen? Natuurlijk komt dit niet aan bod in de mainstream – maar dit soort daad van solidariteit heeft een hoge trillingsfrequentie – en wordt geestelijk doorgegeven aan andere politiemensen over de hele wereld, die zich vragen beginnen te stellen over hun rol in het verdedigen van een elite. Zij beginnen te beseffen, dat als zij de elite met succes geholpen hebben om hun doel te bereiken, zij ontslagen zullen worden, of gewoon in de pot van “Epsilons” gestopt zullen worden.

  *

  Zodra iedereen zijn prik heeft gekregen – niet noodzakelijk vaccins – is volgens Bill Gates 7 miljard-plus mensen, het grootste deel van het werk met de manipulatie van mensen gedaan.

  Dit kan nog wel even duren. Rusland en China hebben echte vaccins; het traditionele type, waarbij een verzwakt virus wordt ingespoten om een immuunreactie in het lichaam op te wekken. Het ziet ernaar uit dat deze echte vaccins steeds populairder worden in grote delen van de wereld, vooral in Latijns-Amerika en Azië. Zal het westen vaccinatiecertificaten, of “vaccinatiepaspoorten”, aanvaarden van mensen die de Russische of Chinese prikken hebben gekregen?

  Deze mensen, die de Russische en Chinese – en eventueel andere traditionele vaccins die in de maak zijn, hebben gekregen, kunnen mettertijd een echt struikelblok vormen voor de implantatie van Agenda ID2020 (zie dit, en dus de uitvoering van de Great Reset, voor de Globalistische Cabal. Veel van de verwezenlijkingen van de Reset hangen af van het omvormen van het menselijk lichaam in een elektromagnetisch veld (EMF), om digitaal ontvankelijk te zijn voor signalen om hun hersengolven te beïnvloeden, om hun hersenfuncties af te lezen en om hen om te vormen tot semi-robotische “transmensen”.

  Dit is voor “full spectrum” controle over uw persoon, inclusief uw bankrekening – die tegen die tijd natuurlijk alleen nog maar digitaal geld bevat, dat niet meer uit een geldautomaat kan worden opgenomen. Nee, dit is geen samenzweringstheorie. Dit is hun samenzwering over de mensheid – het is hun duivelse plan. Deze monsters zijn gevaarlijke psychopaten, massamoordenaars, die voor het gerecht gebracht moeten worden, zodra het licht het wint van de duisternis.

  Op 28 januari 2021 bericht Natural News over de Joe Biden Globalisten Agenda om de mensheid te deleten. Het artikel verwijst naar de Brain Computer Interface (BCI), Neurolink – ontwikkeld door Elon Musk.

  De BCI bestaat uit elektronische golven die zich verbinden met het menselijk brein, dat eerder omgezet was in een EMF, zodat het digitale commando’s kan ontvangen die ons gedrag zullen beïnvloeden. De EMF zou bereikt worden door mRNA-injecties (abusievelijk “vaccins” genoemd) die een nano-EMF stof bevatten, die zich uiteindelijk door de cellen in het menselijk lichaam verspreidt, dankzij de mRNA geprogrammeerde spike-eiwit productie.

  Met andere woorden, aan het eind van het decennium, als de eugenisten (Gates / Rockefellers e.a.) hun droom om grote segmenten van de wereldbevolking drastisch te “deleten” verwezenlijkt hebben, zullen de overlevenden slechts lijfeigenen worden van een meedogenloze ultra-rijke heersende klasse, de Globalist Cabal, ook wel Deep State genoemd – of de Powers That Be (PTB).

  Het duivelse plan dat ten grondslag ligt aan deze massale veranderingen in de sociaal-economische structuren, valt samen met de VN Agenda 21-30, die de basis vormt voor de Great Reset. Neurolink oprichter en CEO, Elon Musk, werkt nu nauw samen met Bill Gates en het WEF, de uitvoerders van de Great Reset – dat is nog een reden waarom Covid slechts de voorbode kan zijn van veel erger dat komen gaat.

  Het zal niet gebeuren. Wij zullen het niet laten gebeuren.

  Het is zeer waarschijnlijk dat 2021 (het begin van de VN Agenda 20-30) en de daaropvolgende jaren, veel erger kunnen zijn dan 2020. Twintig-twintig was het “voorloperjaar” – het jaar waarin het “virus” geïmplanteerd moest worden – zo niet fysiek, dan toch minstens als een middel tot angst – want bange mensen zijn manipuleerbaar – zij vertonen een psychologisch bewezen gedrag als een kudde schapen.

  Is de Agenda bedoeld om een aanzienlijk deel van de mensheid te “deleten”? Het is moeilijk te geloven, en Wij, de Mensheid, zullen dit niet laten gebeuren.

  Wij verhogen het niveau van onze spirituele vibratie, en de cadans van vreedzame anti-covidale protesten in de hele westerse steden, en rekenen erop dat politie en zelfs militairen hun helmen en oproeruitrusting afzetten – en met ons, Het Volk, naar een heldere zonsopgang marcheren, waar de mensen opnieuw een nieuwe wereld zullen vormen van soevereine natiestaten, onderling verbonden, met als doel een gemeenschappelijke toekomst voor de mensheid.


  Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  GREAT RESET DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten