De militaire noodtoestand van de communistische WEF-dictator Justin Trudeau is een totale mislukking

Datum:
 • zondag 20 februari 2022
 • in
 • Categorie:
 • En maak je geen illusies; Rutte en zijn WEF-kabinet denken exact als Trudeau.


  17-2-2022

  Het door Klaus Schwab opgeleide regenboogsokkenjong staat er alleen voor. Het leger weigert in te grijpen, de sleepdiensten beweren dat ze Covid hebben en dus geen Truckers weg kunnen slepen en de politie staat te knuffelen met de demonstranten, terwijl de afzonderlijke staten alle maatregelen afschaffen.

  De Canadian Civil Liberties Association wees de noodzaak van de wet van de hand, maar wees ook op de gevaren ervan.

  “De federale regering heeft de drempel voor toepassing van de Emergency Powers Act niet gehaald”, aldus de CCLA op Twitter. “Deze wet creëert niet voor niets een hoge en duidelijke norm: de wet staat de regering toe normale democratische processen te omzeilen. Aan deze norm is niet voldaan.”

  Ondertussen zeiden de premiers van verschillende provincies dat Trudeau’s federale middelen niet nodig waren om de vreedzame protesten en economische blokkades aan te pakken.

  De politiechef van Ottowa heeft ontslag genomen.

  Dit is je hand overspelen, je kan mensen niet dwingen.

  Als je het niet eens bent met de regering en vreedzaam protesteert en geen kerken in de hens steekt of steden platbrandt zoals BLM, dan ben je een terrorist volgends de WEF-dictators.

  Daarom willen ze een cashloze maatschappij, dan kunnen ze je op elk moment volledig kaalplukken. Daarom willen ze zelfrijdende auto’s, dan kunnen ze je op elk moment stilzetten.

  En maak je geen illusies; Rutte en zijn WEF-kabinet denken exact als Trudeau.

  The Ottowa Citizen sprak met de demonstranten en ze zijn niet onder de indruk:

  “Ik ben niet bang,” zei Christian, een vrachtwagenchauffeur die al drie weken bij het Nationaal Oorlogsmonument geparkeerd staat, maar zijn achternaam niet gaf. “Ze kunnen komen, mijn rijbewijs afpakken, mijn truck afpakken. Ik ga ze een dikke knuffel geven voordat ze de handboeien omdoen.

  “(Premier Justin) Trudeau moet weg. De mandaten moeten weg, en dan vertrekken we.”

  “Ik denk dat het idioten zijn,” zei een man die zijn naam niet gaf, maar zei dat hij “helemaal uit Californië was gekomen voor dit.”

  “Ik kan niet lezen, dus ik weet niet wat er staat,” grapte een ander.

  “Het is allemaal goed,” zei een vrachtwagenchauffeur die ook zijn naam niet wilde geven. Hij zei dat hij helemaal niet bang was voor politiehandhaving ondanks het ontvangen van de kennisgeving, die hem waarschuwde dat de politie zijn voertuig in beslag zou kunnen nemen en, als hij zou worden aangeklaagd, hem de toegang tot de Verenigde Staten zou kunnen worden ontzegd. “Het komt allemaal wel goed,” zei hij. “Dat doet het altijd.”


  Help ons de censuur van BIG-TECH te omzeilen en volg ons op Telegram:

  Telegram: t.me/dissidenteen 


  0 reacties :

  Een reactie posten