Militaire documenten bevestigen dat Ivermectine bij alle Covid patiënten werkt

Datum:
 • woensdag 12 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  We moeten nu definitief vaststellen dat het tegenhouden van Ivermectine een ernstige misdaad is geweest en nog steeds is.
  Militaire documenten bevestigen dat Ivermectine bij alle Covid patiënten werkt

  Zomaar wat gezichten van mensen die volkomen onnodig ernstig ziek zijn geworden of zijn gestorven door opgedrongen Covid gentherapie injecties, terwijl hen een werkend, spotgoedkoop en 100% veilig medicijn werd onthouden.

  ———————————————————————————————————————-


  (04.30) – Uit gelekte militaire DARPA documenten die de nog nooit ontkrachte onderzoeksjournalisten van Project Veritas in handen kregen blijkt dat op het allerhoogste niveau wel degelijk bekend was dat Ivermectine in alle fasen van Covid-19 effectief is (1), en ook HCQ (hydroxychloroquine) goed werkt (2). Dit is keihard bewijs dat alle overheden en media die Ivermectine hebben onderdrukt zich schuldig maken aan ernstige misdaden tegen de menselijkheid door het opzettelijk onthouden van een al vele tientallen jaren bewezen veilig en zeer effectief (Nobelprijs winnend) medicijn aan zieke mensen.

  Uit deze documenten kwam gisteren al naar voren dat dr. Anthony Fauci onder ede heeft gelogen over het ‘gain of function’ onderzoek van coronavirussen. Dat programma, Project Defuse genaamd, werd aanvankelijk door DARPA afgewezen vanwege het moratorium op dit soort onderzoek vanwege het potentiële grote gevaar voor de onderzoek. De NIAID besloot onder leiding van Fauci echter om dit onderzoek in Wuhan voort te zetten, en daarnaast in het geheim op diverse locaties in de VS.

  (Ivm de gemelde RSI problemen hou ik het hierbij. Ik heb het onderwerp Ivermectine al vaak uitvoerig belicht, en ook geschreven over Fauci’s meineed. Dat dit nu door militaire documenten is bevestigd, betekent dat we nu definitief moeten vaststellen dat het tegenhouden van Ivermectine een ernstige misdaad is geweest en nog steeds is. Dat blijkt mede uit het onomstotelijk vastgestelde feit dat Covid in de landen en gebieden die het tegen de zin van WHO (=Bill Gates) toch gingen gebruiken, als sneeuw voor de zon verdwenen is.)

  (In een gezond functionerende rechtsstaat zouden er nu arrestatieteams worden gevormd om de bewindslieden, parlementariërs en wetenschappers die Ivermectine sinds 2020 hebben tegengehouden in hechtenis te nemen en aan te klagen wegens verdenking van het plegen van, en medeplichtigheid aan misdaden tegen de menselijkheid, en het plegen van hoogverraad van het volk.

  Het probleem is alleen dat we niet meer in een rechtsstaat leven, maar in een totalitaire dictatuur, en onderdrukt worden door regimes die niet de belangen van het volk, maar die van de WHO en het WEF dienen.)

  Xander

  (1) Zero Hedge
  (2) Hal Turner Radio Show  0 reacties :

  Een reactie posten