Pfizer schandaal: CEO Albert Bourla onthult dat twee COVID-vaccinprikken ‘zeer beperkte bescherming’ bieden, nadat hij beweerde dat het vaccin ‘100% effectief’ was

Datum:
 • woensdag 12 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • Pfizer haalt opnieuw de krantenkoppen nadat de CEO van het controversiële bedrijf Albert Bourla onlangs een verklaring aflegde over de doeltreffendheid van de COVID-prik. 


  12-1-2022


  Hij zei onlangs in een video die overal op Twitter te zien is dat twee injecties van het covid-vaccin beperkte bescherming bieden tegen covid 19, “als die er al is,” bericht Healththoroughfare.com.

  Bekijk de betreffende tweet hieronder:

  Pfizer CEO: “Two doses of the vaccine offers very limited protection, if any. 3 doses with a booster offer reasonable protection against hospitalization and deaths. Less protection against infection.”@US_FDA -Come get your boy! pic.twitter.com/PPRJjbyKjY

  — Tyler Carditis (@TyCardon) January 10, 2022

  (Pfizer CEO: “Twee doses van het vaccin biedt zeer beperkte bescherming, als die er al is. 3 doses met een booster bieden redelijke bescherming tegen ziekenhuisopname en sterfgevallen. Minder bescherming tegen infectie.”@US_FDA -Kom je jongen halen!)

  De controversiële video leidde tot massale reacties gezien het feit dat in 2021 de CEO van Pfizer beweerde dat het vaccin dat zijn bedrijf heeft gemaakt 100% effectief is in het voorkomen van covid-19 gevallen. Het is van Twitter gehaald, maar u kunt het nog steeds op deze website zien [inmiddels ook gecensureerd, red].

  Bekijk zijn tweet van april 2021:

  Excited to share that updated analysis from our Phase 3 study with BioNTech also showed that our COVID-19 vaccine was 100% effective in preventing #COVID19 cases in South Africa. 100%! https://t.co/E2ksTJSopU

  — Albert Bourla (@AlbertBourla) April 1, 2021

  (Opgewonden om te delen dat bijgewerkte analyse van onze fase 3 studie met BioNTech ook aantoonde dat ons COVID-19 vaccin 100% effectief was in het voorkomen van #COVID19 gevallen in Zuid-Afrika. 100%!)

  Het internet is tegenwoordig gevuld met een gebrek aan vertrouwen, na zulke tegenstrijdige bevestigingen.


  Nieuw Omicron-vaccin van Pfizer komt binnenkort uit

  Eerder vandaag onthulden we dat Pfizer CEO Albert Bourla maandag heeft gezegd dat twee doses van het vaccin van het bedrijf mogelijk geen sterke bescherming bieden tegen besmetting door de Omicron Covidvariant.

  Meer dan dat, het is ook onthuld dat de oorspronkelijke injecties ook een deel van hun doeltreffendheid hebben verloren bij het voorkomen van ziekenhuisopname.

  Hij verklaarde ook het volgende:

  “De derde dosis van het huidige vaccin biedt een vrij goede bescherming tegen sterfgevallen, en een behoorlijke bescherming tegen ziekenhuisopnames.”

  Hij legde ook uit dat deze variant van het virus een moeilijker doelwit is dan eerdere varianten.

  “Omicron, dat tientallen mutaties heeft, kan een deel van de bescherming die Pfizer’s oorspronkelijke twee injecties bieden, omzeilen.”

  Controverse FDA en Pfizer

  Er is een enorm schandaal geweest in verband met het feit dat de FDA 75 jaar heeft gevraagd om veiligheidsgegevens van Pfizer-vaccins te produceren. Nu lijkt het erop dat de zaken aan het veranderen zijn, en u zou de laatste rapporten over de kwestie hieronder moeten bekijken.

  Er is zojuist gemeld dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) acht maanden de tijd krijgt – en niet de gevraagde 75 jaar – om alle documenten vrij te geven die verband houden met de vergunningverlening voor Pfizer’s Comirnaty covidvaccin. Dit is wat een federale rechter een paar dagen geleden heeft beslist.

  Bekijk ook het laatste schandaal rond het virus dat we eerder vandaag onthulden. En kijk eens naar een zeer interessant interview dat Joe Rogan had met de mRNA uitvinder, Robert Malone.


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 VACCIN DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten