Het grote sterven: “Enorm aantal sterfgevallen door vaccin en het wordt nog veel erger” – Dr. Pierre Kory

Datum:
 • maandag 10 januari 2022
 • in
 • Categorie: , ,
 • De wereldberoemde Covid-19 expert op het gebied van kritieke zorg en longen, Dr. Pierre Kory, zegt dat de gegevens duidelijk zijn dat de Covid-19 injecties “niet veilig, niet effectief” zijn en dat ze een enorm aantal sterfgevallen veroorzaken.


  9-1-2022


  Het wordt nog veel erger als we de injecties niet stoppen, schrijft Beforeitsnews.com.

  Dr. Kory waarschuwt:

  “Ze hebben bijna een jaar geleden al overlijdensrecords gebroken met deze vaccins. Nu begin je het te zien in actuariële gegevens bij levensverzekeringsmaatschappijen. De levensverzekeringsmaatschappijen hebben claims uitgekeerd zoals ze nog nooit eerder hebben gedaan, en ze merken dat de sterfgevallen niet door covid kunnen worden verklaard. Als je kijkt naar de werkelijke morbiditeit en mortaliteit van het CDC… 2019, 2020 en 2021 in de leeftijd van 18 tot 64 jaar… zie je in Amerika dat vanaf kwartaal twee van het jaar 2021 (toen de vaccins begonnen) de sterftecijfers begonnen te stijgen, en wel van 120% boven normaal naar 140% boven normaal, en het is veel hoger dan de sterftecijfers in 2020. Het verschil in 2020 en 2021, we hadden covid in beide jaren. In 2021, hadden we de vaccins.

  Ze weten dat het aantal sterfgevallen dat ze melden niet verklaard kan worden door covid… Er is iets anders dat een enorm en extreem angstaanjagend sterftesignaal in de V.S. bevolking veroorzaakt. Om te denken dat het iets anders is dan de vaccins, dat we het fout hebben en als je blijft zeggen dat ze veilig zijn, zal die lijn die al in een aanzienlijke en steile helling zit, doorgaan, hoe meer we boosteren en hoe meer we vaccineren… Dit moet stoppen. We moeten stoppen, mensen sterven.”

  Intussen zijn de gekaapte regelgevende agentschappen zoals de CDC en FDA de bewezen wetenschappelijke behandelingen voor Covid, zoals Ivermectine, aan het afkraken en verbieden. Dr. Kory zegt dat Ivermectine bewezen effectief is in het bestrijden van Covid-infecties, en hij zegt: “Het is een van de veiligste medicijnen die ooit op de markt zijn gebracht.” Dr. Kory zegt ook dat de experimentele zogenaamde vaccins “niet veilig en niet effectief zijn.” Waarom worden ze dan toch door overheidsinstanties gepromoot? Dr. Kory zegt: “Ik heb dit op de eerste rij kunnen zien.” En hij gaat verder met te zeggen dat overheidsinstanties lijden aan “regelgevende gevangenschap” door big Pharma. Dat betekent dat de FDA en CDC ineffectieve en gevaarlijke vaccins promoten zodat Big Pharma er geld aan kan verdienen, terwijl ze goedkopere, veiligere en effectievere medicijnen zoals Ivermectine negeren.

  Dr. Kory geeft een voorbeeld uit de praktijk tijdens de pandemie en legt uit:

  “In augustus werden in dit land 90.000 recepten (voor Ivermectine) per week uitgeschreven. Zoveel artsen gebruikten het voor Covid dat de farmaceutische bedrijven er bang van werden… In reactie op het massale gebruik van Ivermectine door artsen met recepten en apothekers die ze uitschrijven, ging de CDC in de aanval. Ze stuurden een bulletin naar elk staatsdepartement van volksgezondheid dat vol stond met propaganda en verkeerde informatie waarin werd geschreeuwd dat de FDA Ivermectine niet heeft goedgekeurd (voor de behandeling van Covid) en dat het geen bewezen medicijn is, en dat het gevaarlijk is en dat er overdoses zijn, en al deze dingen die niet waar waren. Het ging naar alle staatsministeries van gezondheid. Maar raad eens wat er daarna gebeurde? De medische en apothekersverenigingen stuurden het naar elke dokter en apotheker in het land. De gemiddelde arts en apotheker, het spijt me dit te moeten zeggen, is niet goed op de hoogte. Ze houden de gegevens niet bij. Ze worden overweldigd en zijn gemakkelijk te beïnvloeden. Daarom heb je in dit land een oorlog tussen de artsen die weten dat Ivermectine effectief is… in oorlog zijn met de apothekers. Een groot deel van de apothekers zal weigeren een decennia oud veilig geneesmiddel voor Covid te onderschrijven omdat ze door hun bestuur zijn bedreigd en gemanipuleerd.

  Ze zijn bang hun vergunning te verliezen. Het is allemaal rook. Het is allemaal B.S. omdat je je licentie niet kan verliezen voor het gebruik van een veilig medicijn… Onze dokters moeten dokteren en onze apothekers moeten apothekers zijn en zich niet meer laten beïnvloeden door propaganda van farmaceutische bedrijven die niet willen dat u dit medicijn gebruikt. We moeten opstaan, en we moeten ons verzetten namens onze patiënten. We merken dat we met bereidingsapotheken en kleine apotheken nog steeds toegang kunnen krijgen (tot Ivermectine), maar het is een strijd en je moet je een weg banen.”

  Voormalig Pfizer VP Dr. Michael Yeadon zei deze week: “Massale vaccinatie leidt tot massale sterfte.”

  Dr. Kory is het daarmee eens en legt uit:

  “Het zijn niet alleen gegevens van een levensverzekeringsmaatschappij die deze week naar buiten kwamen die gebaseerd zijn op CDC gegevens die niet verklaard kunnen worden door Covid, er zijn enorme toenames van sterfgevallen in dit land dit jaar… Ze hebben een enorme analyse gedaan van zowel de Europese als de Amerikaanse mortaliteitsgegevens en ze hebben gecontroleerd op vaccinatiestatus. Zij ontdekten dat voor elke leeftijdsgroep die zij bekeken, de alle-oorzaken mortaliteit van de gevaccineerden hoger was dan die van de ongevaccineerden. Sterfte door alle oorzaken, dat betekent dat je meer kans hebt om ergens aan te sterven als je gevaccineerd bent… Sterfte aan alle oorzaken komt uit echte databases van geloofwaardige wetenschappers. Levensverzekeringsmaatschappijen tonen de gegevens, en onze eigen federale regering toont onverklaarbare grote stijgingen in sterfte… Denkt u niet dat een goede wetenschappelijke vraag en een goede hypothese om te testen zou zijn: “Kunnen dit de vaccins zijn?” Het antwoord is “de vaccins” en ik kan geen beter antwoord op die hypothese vinden dan dat, het is deze massale explosie van dit vaccinatiebeleid met enkelvoudige, dubbele en booster injecties. Het gaat als een lopend vuurtje door de bevolking. Als het sterftecijfer van de gevaccineerden hoger is dan dat van de ongevaccineerden, dan heb je de gegevens waarmee je veilig en met vertrouwen kunt concluderen dat de vaccins ermee geassocieerd zijn en de dood veroorzaken.”

  Tot slot zegt Dr. Kory:

  “Wat er de laatste maand of zo is gebeurd, is dat de gegevens over bijwerkingen en gevolgen niet langer kunnen worden verborgen en onderdrukt. Ze komen naar buiten op servers… en actuariële tabellen.”

  Huge Number of Vax Deaths & It’s Getting Worse – Dr. Pierre 
  Kory 


  Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

  COVID-19 IVERMECTINE DOSSIER   Volg Frontnieuws op Telegram

  0 reacties :

  Een reactie posten