CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

Datum:
  • maandag 10 januari 2022
  • in
  • Categorie: , , , ,
  •  Een ernstige systeemcrisis is  niet meer te voorkomen.



    CIA-MI6 operatie Kazachstan overtuigt Putin dat VS/EU/NAVO uit zijn op oorlog

    Het Westen is volkomen weerloos tegen deze Russische hypersonische Avangard raketten.

    —————————————————————————————————————————————–

    Rusland begint bevoorrading ondergronds ‘doomsday’ complex in de Oeral en activeert anti-satelliet wapens – Gerucht: Biden en Harris geëvacueerd naar AREA-51

    ——————————————————————————

    Vanwege de almaar oplopende spanning rond Oekraïne, dat bijna de helft van zijn totale leger bij de ‘afvallige’ republieken Luhansk en Donetsk heeft samengetrokken, vroeg het Kremlin de NAVO om veiligheidsgaranties dat Oekraïne niet als een grote militaire NAVO raketbasis zal worden gebruikt vanwaar Moskou en belangrijke militaire installaties binnen een paar minuten kunnen worden vernietigd. Het antwoord van het Westen was een glashard NEE, en werd kracht bijgezet door een agressieve daad in de vorm van een gewelddadige poging tot een nieuwe kleurenrevolutie in Kazachstan, vermoedelijk om – net zoals de Oekraïense ‘Maidan’ CIA-MI6 staatsgreep in 2014 – een Westers marionettenregime aan de macht te brengen. De Russische president Putin zal nu definitief de conclusie hebben getrokken dat de VS/EU/NAVO inderdaad uit zijn op oorlog.

    Amerikaanse F-16’s zijn inmiddels van Duitsland naar Polen gevlogen en naar verluid ook naar Oekraïne zelf, waar al enige tijd een onbekend aantal militaire ‘adviseurs’ van het Pentagon actief zijn; F-15’s werden in Roemenië gestationeerd, net als zo’n 1000 M1 Abrams gevechtstanks (via Griekenland). Sinds vorige week worden actieve Amerikaanse reservisten opgeroepen om onmiddellijk in Europa te worden ingezet, en overweegt de regering Biden om Stinger raketten naar Oekraïne te sturen.

    De afgelopen bijna 8 jaar zijn er al meer dan 14.000 dodelijke slachtoffers gevallen als gevolg van de oorlog die het regime in Kiev met directe Westerse instemming en steun tegen de vrijwel weerloze Russische bevolking in het oosten van het land voerde. Vanwege een ophanden zijnde lijkende nieuwe massale aanval heeft het Kremlin een grote troepenmacht in de buurt van Oekraïne samengetrokken.

    Paramilitaire huurlingen ingezet door CIA en MI6

    Juist toen er met de NAVO was afgesproken om op 10 januari in Brussel over deze situatie te gaan praten, ‘ontplofte’ Kazachstan in een poel van terroristisch geweld. In de Westerse propaganda media werd gedaan alsof het om uit de hand gelopen burgerdemonstraties tegen de hoge brandstof- en voedselprijzen ging, maar uit tal van smartphone- en andere video opnames bleek dat er in snel tempo grote ‘Romeo’ achtige paramilitaire huurlingen met machinegeweren werden aangevoerd, die daarmee de aanval openden op ordehandhavers van de regering.

    Na een officieel verzoek van de Kazachstaanse president kostte het Rusland slechts een half uur om hulptroepen te mobiliseren. Ook andere leden van de CTSO (Collective Security Treaty Organization, zeg maar de Aziatische NAVO) stuurden militairen om de orde te herstellen. Alleen al in de hoofdstad Almaty arresteerden ze 20.000 mannen met vuurwapens en hand- en mortiergranaten.

    Buiten het Westen twijfelt niemand eraan dat ook deze zogenaamde ‘opstand’ net als in 2014 in Oekraïne zorgvuldig is voorbereid door de Amerikaanse en Britse inlichtingendiensten (CIA en MI6). In april 2021 trok de VS al miljoenen uit om de ‘mensenrechten in Kazachstan te bewaren’, ‘welwillende organisaties’ te steunen, en ‘het media landschap te versterken’, eufemistische termen voor het voorbereiden van een revolutie. Vervolgens werd in mei besloten om in 20 landen rond Rusland – waaronder Kazachstan – voor $ 240 miljoen aan militaire bases te bouwen.

    Op 16 december – drie weken voordat er ook maar iets gaande was – vaardigde de Amerikaanse ambassade in Kazachstan een reiswaarschuwing uit vanwege ‘aanstaande demonstraties en mogelijke rellen’. Dat kon alleen indien de Amerikanen wisten wat er zou gaan gebeuren, omdat ze dit zelf met behulp van de Britten hebben voorbereid. Het ambassadepersoneel zou inmiddels met hun families het land hebben verlaten.

    Existentiële crisis

    Analisten vermoeden dan ook dat de VS/NAVO probeert om in ’s werelds grootste uranium producent Kazachstan een tweede front te openen, zodat het Russische leger teveel wordt belast en daardoor mogelijk niet in staat zal zijn om de bevolking in het oosten van Oekraïne te hulp te schieten.

    In Brussel lijkt men ervan uit te gaan dat het een oorlog met Rusland kan winnen en het Kremlin het niet zal aandurven om als eerste kernwapens te gebruiken. Een Westerse machtsovername van Oekraïne èn Kazachstan betekent echter een existentiële crisis voor Rusland. Nu de VS/EU/NAVO weigeren om Rusland veiligheidsgaranties te geven en hun agressie juist verder opvoeren, kan er vanuit worden gegaan dat president Putin de definitieve conclusie heeft getrokken dat het Westen inderdaad uit is op oorlog.

    De afgelopen jaren hebben we regelmatig een uitspraak van Putin aangehaald die hij enkele jaren geleden tegen een journalist deed, en die zeker nu bloedserieus moet worden genomen. Op straat had hij één ding geleerd: als je in een hoek wordt gedreven en een gevecht is onvermijdelijk geworden, dan kun je maar beter zelf de eerste klap uitdelen.

    En dat dit niet slechts waarschuwende tik op de vingers wordt, blijkt wel uit het feit dat Russische MiG gevechtsvliegtuigen die anti-satellietwapens kunnen afschieten worden getankt en klaargezet, en zeven militaire vrachtvliegtuigen met bevoorrading naar het ondergrondse ‘doomsday’ complex in de berg Yamantau zijn gestuurd. Dit complex is naar verluid gigantisch groot, en zou een complete stad bevatten waar miljoenen mensen jarenlang kunnen verblijven om een kernoorlog te overleven.

    Rusland kan nucleaire Apocalyps overleven, het Westen niet

    Als er één land ter wereld is dat een nucleaire Apocalyps kan overleven, dan is het Rusland. Het heeft niet alleen de hypergeavanceerde S-500 en S-550 raketafweersystemen die kernkoppen uit de lucht kunnen schieten, maar ook enorme schuilkelders met voldoende voedsel en water om miljoenen burgers langdurig te onderhouden. In 2021 hield Rusland nog een succesvolle oefening waarmee 40 miljoen (!) mensen binnen no-time in deze ondergrondse installaties werden gebracht.

    De VS/EU/NAVO hebben daarentegen nauwelijks van dit soort schuilkelders, laat staan dat er ooit op geoefend wordt. Verder wordt de VS beschermd door slechts 40 anti-raketsystemen; in Europa zou het ook maar om enkele tientallen exemplaren gaan – veel te weinig om een massale aanval te stoppen.

    Airforce-1 en 2, de toestellen van de Amerikaanse president Biden en vicepresident Harris, zijn gisteren plotseling op het beruchte AREA-51 in Nevada geland. Kregen ze daar soms een demonstratie van de nieuwste geheime wapens die Amerika in een oorlog gaat gebruiken? Of werden ze alvast in veiligheid gebracht (5) omdat in Washington inderdaad op korte termijn een (wereld)oorlog tegen Rusland wordt gepland?

    Top Rusland/NAVO: alleen nog uitstel mogelijk, geen afstel

    De hoop is weliswaar gericht op de top tussen de NAVO en Rusland morgen in Brussel (andere bron: Genève), maar ik denk zelf dat ‘Kazachstan’ de spreekwoordelijke druppel is die Putin ervan heeft overtuigd dat een gevecht inderdaad onvermijdelijk is geworden. Als de gesprekken morgen mislukken, dan zou dat nog deze winter kunnen losbarsten. Wordt het een succes, dan komt er slechts uitstel maar geen afstel, en staat ons waarschijnlijk nog dit jaar een nieuwe crisis te wachten.

    Een eventuele preventieve Russische aanval zal vermoedelijk beginnen met het uitschakelen van de Westerse ‘early warning’ radarsystemen en spionage- en communicatiesatellieten met zowel raketten als elektronische (cyber)wapens. Ook het internet zal een eerste doelwit zijn. Het volledig lamleggen van de Amerikaanse destroyer USS Donald Cook enkele jaren geleden in de Zwarte Zee door één vliegtuig toonde aan dat Rusland over zeer efficiënte EMP wapens beschikt waartegen het Westen geen verdediging heeft, laat staan tegen de nieuwste Russische hypersonische Avangard raketten. De VS/EU/NAVO lopen hier naar schatting 10 tot 20 jaar op achter.

    Hoe kan Rusland ooit een machtsblok vertrouwen dat zich tegen het eigen volk heeft gekeerd?

    Misschien denkt u nog steeds ‘zo gek zijn onze leiders toch niet?’ Maar als de corona plandemie van af 2020 één ding heeft laten zien is dat de Westerse leiders heel lang slechts een schijndemocratisch maskertje hebben gedragen, en zich nu met schaamteloze leugens en bijna net zulke harde en onmenselijke methoden tegen de eigen bevolking keren als fascistische en communistische dictaturen zoals Noord Korea.

    En hoe kan een wereldmacht als Rusland ooit nog een machtsblok vertrouwen dat al zoveel afspraken heeft geschonden, wereldwijd al zoveel revolutionaire- en oorlogsoperaties met miljoenen slachtoffers heeft uitgevoerd, en onder het mom van de ‘volksgezondheid’ al minstens tienduizenden van de eigen burgers met afgedwongen gentherapie injecties en het onthouden van bestaande en bewezen medicijnen heeft vermoord, plus de gezondheid van miljoenen van hen ernstig heeft beschadigd? Om het over de opzettelijke klimaat/corona/lockdown-vernietiging van het eigen MKB en daarmee de peiler van onze economie nog maar niet te hebben.

    Zeker gezien het doordrukken van deze anti-humane ‘Great Reset’ / Build Back Better programma van Agenda-2030 zou dat machtsblok zelfs een bedreiging kunnen vormen voor het voortbestaan van al het leven op deze planeet. Het is nog niet te laat om het tij te keren, maar 2022 lijkt wel het allerlaatste jaar te zijn waarin dit nog gedaan zou kunnen worden.

    Helaas wijzen alle signalen in het Westen op het exacte tegendeel: de elite in politiek en media voeren hun haat en verbaal geweld tegen Rusland en de ‘foute’ eigen mensen (ongevaccineerden en andere ‘dissidenten’) verder op, en het gewone volk laat het allemaal maar gebeuren, in de valse hoop dat alles snel weer normaal wordt, of simpelweg omdat het hen niet interesseert en/of ze er geen enkel besef van hebben.

    Bijna niemand wil het horen – ook niet in het ‘wakkere’ deel -, maar het wordt nooit meer normaal. Onze beschaving is al enige tijd in diep moreel verval, en glijdt nu onhoudbaar op de rand van de afgrond af. Zelfs al zouden onze bestuurders in Den Haag, die ooit vrijheid (liberalen) en menselijke waarden (christenen) hoog in het vaandel hadden, alsnog hun geweten, oude principes en gezonde verstand hervinden, dan nog heeft hun nationale en internationale beleid – vooral in 2020 en 2021, maar ook in de 10 voorafgaande jaren – zulke grote verwoestingen aangericht, dat een ernstige systeemcrisis niet meer te voorkomen is.

     

    Xander *

    (Artikel ivm aanhoudende RSI al enige dagen in de maak, vandaag geüpdatet met de nieuwste ontwikkelingen)

    (1) Hal Turner Radio Show
    (2) Hal Turner Radio Show
    (3) Hal Turner Radio Show
    (4) Zero Hedge
    (5) Hal Turner Radio Show


    Zie ook: : NAVO beloofde Gorbatsjov niet uit te breiden – Apokalyps Nu!


    0 reacties :

    Een reactie posten