De pandemie is ten einde – nu moeten er koppen rollen!

Datum:
 • zaterdag 15 januari 2022
 • in
 • Categorie: ,
 •  Omicron was in werkelijkheid de natuurlijke realisatie van  de groepsimmuniteit.
  De pandemie is ten einde – nu moeten er koppen rollen!


  (Vertaling: E.J. Bron)

  Opnieuw zat de Duitse corona-politiek, gedragen door de waarschijnlijk meest ondeskundige en meest gevaarlijke regerenden die dit land in 77 jaar zag, er compleet absurd naast met haar inschattingen over de pandemie. Opnieuw kregen diegenen gelijk, die bij de publiekrechtelijke omroepen geen platform kregen. Opnieuw werd datgene waar, wat bij alerte en onbevooroordeelde beschouwing van de ontwikkelingen in het buitenland al wekenlang glashelder was: Omicron was en is bewijsbaar niet de catastrofe zoals de verenigde “vaccinatie- en gezondheidsmaffia” ons wilde doen geloven – maar in werkelijkheid het begin van het einde van de “pandemie”, zelfs volgens de logica van diegenen die in haar bestaan geloven.

  Want na Zuid-Afrika is nu ook in Groot-Brittannië exact de ontwikkeling te zien, waarop het volgens uitspraken van de minister van Gezondheid Karl Lauterbach zogenaamd lichtzinnig en naïef zou zijn te hopen: Omicron was in werkelijkheid de natuurlijke realisatie van datgene wat de vaccinatiecampagne tot op de dag van vandaag niet lukte: namelijk de groepsimmuniteit.

  Het Duitse falen

  De “wisseling in de endemie” voltrok zich in Groot-Brittannië namelijk bij een bevolking, die qua leeftijdsstructuur lijkt op de Duitse – anders dan Zuid-Afrika, waar de reden van de milde effecten van Omicron aan ons immers steeds werd uitgelegd dat de bevolking daar veel jonger zou zijn – zodat ook het lage vaccinatiepercentage van net 27% irrelevant geweest zou zijn. In Groot-Brittannië zijn de vaccinatie- en booster-percentages net als in Duitsland – en desondanks is het land inmiddels blijkbaar “over de Omicron-berg heen”, zoals “Bild” schrijft – en dat ondanks het afzien van maatregelen sinds “Freedom Day” en vooral helemaal zonder lockdown. Ondertussen dalen op het eiland zowel de nieuwe opnames in klinieken als de ziekenhuisopnames.

  Je moet je afvragen hoe twee landen al maandenlang tot volledig verschillende beoordelingen van de situatie kwamen – en uiteindelijk uitgerekend dat land er beter aan toe is dat zijn burgers niet onophoudelijk heeft getreiterd en opgesloten. Normaal gesproken zou het hele Duitse corona-politiek bedrijf onmiddellijk moeten aftreden, het einde van de pandemie zou door een onafhankelijke nieuwe regering officieel verkondigd moeten worden – en daarna moet er een onderzoekscommissie of nog beter een speciaal gerechtshof ingezet worden die de surrealistische nachtmerrie van de afgelopen twee jaar – in ieder geval binnen Duitsland – volledig opheldert. Er moeten koppen rollen, dat staat vast.

  Bron:
  journalistenwatch.com

  Vertaald uit het Duits door:
  E.J. Bron
  (www.ejbron.wordpress.com)

  0 reacties :

  Een reactie posten